Welkom en supertof dat je een kijkje komt nemen op Slim Geld Verdienen.

De eerste milestone is gezet, de site is live! Ik heb ondertussen al heel veel gedaan maar er moet ook nog heel veel gebeuren.

Hoewel ik heel lang heb lopen twijfelen (ik ben een weegschaal) of ik wel of geen blog zou beginnen, heb ik uiteindelijk toch besloten om het wel te doen.

Wellicht vraag je jezelf af waar de twijfel zat .. misschien ook niet haha .. maar ik twijfelde vooral omdat er al zoveel financiële blogs zijn en er al zo ontzettend veel geschreven is over Online Geld Verdienen, Passief Inkomen en Affiliate Marketing dat ook ik soms door de bomen het bos niet meer zie, en dan kom ik ook nog even een boompje planten in dat toch al grote bos :-)

Daarbij komt ook nog, dat ik gek ben op lezen, maar schrijven eigenlijk niet echt mijn ding is.

Maar goed, uiteindelijk heb ik toch besloten om het te doen en eigenlijk om twee redenen:

Ten eerste voor mijn publiek (jullie dus). Zoals ik eerder ook al benoemde is er online zo veel informatie te vinden dat je soms echt niet meer weet waar je het zoeken moet, zelf merk ik dat als ik iets specifieks zoek dat ik vaak meerdere websites moet bekijken om het antwoord te vinden op die ene vraag.

 

Slim Geld Verdienen – Het doel achter het verhaal

Mijn doel met Slim Geld Verdienen is dan ook tweeledig, aan de ene kant wil ik een blog maken waar alle informatie in een keer te vinden is zonder dat je daar eerst meerdere blogs voor moet bezoeken en aan de andere kant wil ik door middel van inspirerende artikelen en persoonlijke verhalen mijn kennis die ik de afgelopen 10 jaar heb opgebouwd met jullie delen.

Als je meer wil weten over mij en hoe ik begonnen ben met geld te verdienen via het internet, lees dan mijn verhaal.

De tweede reden om dit blog te beginnen is vooral voor mezelf.

Ik heb voor mezelf een aantal doelen gesteld (eentje hiervan was het starten van dit blog) en dit blog gaat me helpen mijn doelen te halen en mijn focus te behouden, plus dit blog geeft me de mogelijkheid om later terug te kunnen kijken naar de stappen die ik heb gezet en de resultaten die ik daarmee heb gehaald.

Blijf dus vooral dit blog volgen en gebruik de informatie die ik met je deel, deze zit namelijk vol belangrijke lessen, en nee ik ga ze je niet allemaal verklappen.

Sommige lessen zullen pas tot je doordringen in je onderbewustzijn als je het voor een tweede of derde keer doorleest.

Ik raad je dan ook aan dit te doen. Je zult er geen spijt van krijgen!!

 

De eerste Milestone – De site is live!

Goed, laten we even terug gaan naar het begin van dit blog bericht .. de eerste milestone .. Voordat de site live ging heb ik natuurlijk niet stil gezeten en heb ik heel veel (vooral technische zaken) gedaan.

Om een blog te kunnen beginnen moet je buiten de naam en het uiterlijk van je site ook goed nadenken over de motor (hosting) waarop je site draait.

Een goede en vooral betrouwbare hosting is het allerbelangrijkste voor je website. Alles valt en staat met de snelheid en bereikbaarheid van de website.

Indien je site namelijk super traag laad of (nog erger) niet bereikbaar is voor je bezoekers, dan is de kans heel groot dat deze bezoekers je site verlaten en wellicht niet meer terug zullen keren.

 

De motor van je website – Zorg voor goede hosting

Super belangrijk dus dat je kiest voor een goede en stabiele hosting voor je website. Zelf heb ik er meerdere gehad, maar de twee die ik je absoluut kan aanbevelen zijn Neostrada en Siteground.

Vooral over die laatste ben ik ontzettend te spreken, hoewel deze wel (iets) duurder is dan de andere, krijg je meer dan waar voor je geld.

Slim Geld Verdienen draait op het GrowBig Hosting plan van Siteground, hierbij krijg je hosting voor een onbeperkt aantal websites, gratis SSL, dagelijkse back-ups, gratis CDN (Content Delivery Network) – dit zorgt voor een snellere laadtijd van je website – , de Siteground optimalisatie plugin – deze regelt de caching, de systeeminstellingen en alle benodigde configuraties voor een razendsnelle website – en nog veel meer.

Siteground wordt aanbevolen door WordPress, WooCommerce en Yoast, en dat is niet voor niets :-)

 

Werken aan mijn blog –  De motor draait

Zoals ik al eerder vertelde heb ik niet stil gezeten en heb ik naast mijn werk (ik ben fulltime werkzaam in de financiële wereld) op de momenten dat het kon, heel hard gewerkt aan mijn blog.

Om eerlijk te zijn had ik al veel eerder live willen gaan, maar omdat ik het ook goed wilde doen, heb ik de tijd genomen om de site stap voor stap op te bouwen tot het punt waar hij nu is, ik ben nog lang niet klaar en heb nog veel te doen, maar dat komt goed, in kleine stapjes langzaam bouwen naar iets groots.

Als je nu naar de site kijkt staat er nog niet heel veel, ben ik me van bewust :-), maar de basis is aanwezig en de motor draait, de rest volgt binnenkort, dat beloof ik.

Voor nu ligt de focus bij het verder uitbreiden van de site en vooral de eerste content, zonder content valt er niets te lezen, en als er niets te lezen valt trek ik ook geen bezoekers.

Als ik de site gevuld heb met meer content, wil ik gaan werken aan een homepage, een gratis training en nog veel meer.

Zoals gezegd blijf me volgen, leer van de stappen die ik zet en de informatie die ik met je deel en weet dat ik altijd voor je klaar sta als je vragen hebt of er even niet helemaal uit komt.

Zelf vind ik het best spannend allemaal, want ik heb geen idee hoe alles ontvangen wordt. Dit mag je me dus gerust laten weten. Ik zou het in ieder geval leuk vinden iets van je te horen.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Laat dan een reactie achter onder dit artikel.