Dit is de meest uitgebreide Affiliate Marketing in 10 dagen review (3900+ woorden) die je online kunt vinden.

Is Affiliate Marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen dé manier om online geld te gaan verdienen?

Het antwoord op die vraag en of dit voor jou ook toepasbaar is vind terug je in dit uitgebreide artikel.

De totale leestijd van dit artikel is ongeveer 15 minuten.

Heb je niet zo veel tijd

Gebruik dan de inhoudsopgave om direct naar de hoofdstukken te gaan die voor jou interessant zijn (vergeet vooral de bonus niet), of sla deze pagina op in je bookmarks, zodat je op een later tijdstip alsnog het hele artikel kan lezen.

Laat ik eerst beginnen met te vertellen hoe ik deze training tegen kwam.

Zoals je wellicht weet ben ik nog niet zo lang geleden begonnen met deze website, terwijl ik deze review schrijf staan er ook nog maar twee artikelen online Slim Geld Verdienen – Yes.. We zijn live! en Hoe Affiliate Marketing voor extra inkomsten kan zorgen op je website hier schreef ik ook al over mijn persoonlijke doel.

Als je mijn artikelen gelezen hebt, weet je ook dat ik (net als de meeste van jullie) een fulltime baan heb en dus mijn website ernaast doe. Werken aan mijn website doe ik dus vaak in de avonduren of het weekend.

Dat is ook een van de redenen waarom er nog niet zo heel veel content op de website staat, het is best veel werk namelijk en ik heb natuurlijk buiten mijn werk en website nog een leven met mijn gezin.

Omdat ik vind dat het belangrijk is je soms even helemaal weer op te laden ben ik drie weken met vakantie geweest en heb ik even alles wat met werk te maken had naast me neergelegd, zo ook het werken aan mijn website.

Ondertussen ben ik al weer drie weken terug en heb in die tijd niet stil gezeten, buiten het feit dat ik natuurlijk weer aan de slag moest op het werk ben ik ook weer verder gegaan met waar ik was gebleven op de website.

Hoewel de basis stond heb ik toch nog wat kleine aanpassingen gemaakt aan de layout, kleuren en het lettertype van mijn website.

Net op het moment dat ik research wilde gaan doen om op zoek te gaan naar interessante artikelen om over te bloggen, kreeg ik een mailtje in mijn mailbox over een nieuwe affiliate marketing training – Affiliate Marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen

Omdat mijn interesses bij affiliate marketing liggen werd ik meteen getriggerd en opende ik de link om te lezen om wat voor soort cursus het precies ging.

Paco benoemt een aantal punten op de verkooppagina van zijn product, die zo dicht bij me staan dat ik alleen maar nog enthousiaster werd.

Zo benoemt hij onder andere, dat hij door de jaren heen verschillende lessen, bedrukte T-shirts en software online verkocht heeft.

Maar is hij ook eerlijk door te benoemen dat hij door de tijd heen honderden domeinnamen geregistreerd heeft voor gouden ideeën die er uiteindelijk nooit zijn gekomen.

En dit alles deed hij (net als ik, en jij wellicht ook) naast een leuke baan in loondienst.

Paco is net als ik van nature niet de grootste risicozoeker die er is.

Hij zegt: Met meer dan 12 jaar ervaring op zak en projecten van online cursussen en software tot fysieke producten, is affiliate marketing absoluut mijn “droom-verdienmodel”.

Je investeert een korte periode heel veel tijd en energie in iets om er daarna iedere maand weer de vruchten van te plukken.

En net als ik, gunt hij iedereen de stabiliteit van zo een extra passieve stroom van inkomsten ernaast.

Dat alles, plus mijn interesse in het Affiliate Marketing verdienmodel heeft me doen besluiten de cursus aan te schaffen.

Bevestiging aankoop cursus Affiliate Marketing in 10 dagen - Paco Vermeulen

Laten we beginnen

Affiliate disclaimer: In dit artikel staan staan affiliate links. Als je via een van deze links een aankoop doet, ontvang ik daarvoor een commissie van de verkoper. De prijs van het product blijft voor jou gelijk. Je betaald dus geen extra kosten. Klik hier voor meer informatie.

Over Affiliate Marketing in 10 dagen

Affiliate Marketing in 10 dagen is een doelgericht programma waarin Paco Vermeulen je uitlegt hoe het affiliate speelveld werkt.

Hoe je zelf kunt beginnen en hoe je wint van je concurrenten. Het zijn geen oppervlakkige theorielessen, maar een 10 daagse sprint waarin je leert én gelijk implementeert.

Dit alles op basis van gratis verkeer, dus zonder advertentiekosten.

In de cursus laat Paco je zijn eigen content zien, zodat je er op kunt vertrouwen dat wat je leert ook echt werkt. Volgens de klassieke 80/20 regel gaat het merendeel van de online omzet naar een kleine minderheid.

In deze cursus leer je wat de winnende minderheid doet.

Je leert wat een product interessant maakt, waar je goede producten vindt om te promoten en ook hoe je je concurrentie in kaart brengt (met behulp van een aantal gratis tools) zodat je vooraf weet of je überhaupt kans maakt om te winnen.

Je gaat dus niet leren wat iedereen doet, maar gaat echt de diepte in.

Hoef je niet verder te lezen en wil je gelijk al de diepte in? Volg dan Affiliate Marketing in 10 dagen en ontdek wat de winnende minderheid doet.

Wie is Paco Vermeulen

Paco Vermeulen - Affiliate Marketing in 10 dagen

De man achter de cursus affiliate marketing in 10 dagen.

Paco Vermeulen 33 jaar oud. Een internet ondernemer en affiliate marketeer (met +€10.000 per maand winst uit affiliate promoties) in hart en nieren. Geboren in Brazilië, opgegroeid in Boskoop.

Hij is getrouwd en vader van 2 kids (eind dit jaar 3).

Oprichter van pianolesonline.com (grootste piano-site van Nederland & België met +25.000 leden.) en van interestexplorer.io (software voor Facebook adverteerders met +7000 gebruikers).

 

Zo ziet Affiliate Marketing in 10 dagen eruit – Modules & bijlagen.

Het affiliate marketing speelveld

Iedere les bestaat uit één video. Deze video’s variëren in lengte van 11 min tot 42 min.

 • Paco Vermeulen heet je welkom (01:11 min)
 • Het affiliate marketing speelveld (30:38 min)
 • De “geld-lekken” in affiliate tracking (37:00 min)
 • Click tracking tools en link cloaking (11:42 min)
 • De essentiële spelregels (23:23 min)
 • Het 10x principe van top-affiliates (26:53 min)
 • Clicks converteren naar commissies (40:50 min)
 • De oerkracht van story-selling (26:23 min)
 • Het perfecte product om te promoten (41:23 min)
 • Vind jouw winnende product (26:48 min)
 • Content template voor lezers & Google (36:39 min)

Behalve de videotrainingen kun je nog meer vinden in de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen.

Zo zit er bij elke les een bijlage. In deze bijlagen vind je o.a. de slides van de presenstatie (.pdf), relevante links, kijktips, een lijst met affiliate netwerken en natuurlijk het 10 dagen actieplan.

Affiliate marketing in 10 dagen bij elke les een bijlage

 

Affiliate Marketing in 10 dagen bestaat uit de volgende modules.

Module #1: Het affiliate marketing speelveld

In dit eerste onderdeel leer je het affiliate marketing speelveld kennen. De verschillende spelers en hun soms tegenstelde belangen.

Je leert hoe je als affiliate op basis van “performance” betaald wordt voor het aanbrengen van leads of sales als je verkeer stuurt via jouw unieke URL en worden de voor en nadelen voor adverteerders (merchants) en affiliates (publishers) besproken.

Deze les is vooral bedoeld om even stil te staan bij de basis. Voor mij bekend materiaal, maar voor diegene die minder ervaring hebben met affiliate marketing een zeer nuttige les.

Module #2: De “geld-lekken” in affiliate tracking

Module 2 vond ik persoonlijk zeer interessant omdat het in gaat op cookies 🍪 en tracking.

Deze module leert je alle “lekken” die je moet kennen om te voorkomen dat je commissie misloopt.

De uitdagingen van cross-browser en cross-device tracking, de 3 meest voorkomende attributie (attributie = wanneer wordt je beloond als affiliate) modellen (en Paco’s favoriet).

De verschillende typen affiliates die een rol spelen in dit proces en welke valkuilen er allemaal zijn als je kijkt naar tracking.

De info uit deze les is zeer waardevol aangezien deze in andere cursussen niet vaak wordt toegelicht, terwijl het wel jouw inkomsten kan schaden.

Module #3: Click tracking tools en link cloaking

Deze les leert je wat click tracking tools zijn en waarom deze belangrijk zijn voor je affiliate marketing campagne.

Paco legt duidelijk (en aan de hand van voorbeelden) uit hoe click tracking en link cloaking werkt.

Hij laat je zien welke tools je hier het beste voor kunt gebruiken. In deze les wordt duidelijk waarom het bijhouden en analyseren van je uitgaande links belangrijk is.

Van alle lessen is dit de kortste, maar desondanks wel een hele nuttige en ik ben blij dat Paco dit niet heeft overgeslagen.

Je affiliate links analyseren is namelijk een heel belangrijk onderdeel van dit verdien model. Daarom is het bijzonder dat dit onderdeel in de meeste cursussen niet echt besproken wordt.

Module #4: De essentiële spelregels

In Module 4 wordt de ethische en onethische kant van affiliate marketing belicht en worden de essentiële juridische én ethische spelregels besproken (wat kan wel en niet).

De schaduwzijde van affiliate marketing wordt belicht en wordt er gesproken over de wetgeving rondom affiliate marketing.

Ook de cookie policies, disclaimers en voorwaarden komen aan bod.

Je leert in deze les dus vooral wat je wel en niet moet doen en dat eerlijkheid en transparantie echt veel beter werkt als je aan de slag wil gaan met affiliate marketing.

Ga dus niet aan de slag met onjuistheden en schrijf uit je eigen naam.

Ook dit onderdeel is er eentje die ik in andere cursussen nog niet ben tegen gekomen.

Module #5: Het 10x principe van top-affiliates

Dit onderdeel gaat over de mindset die 99% van je concurrentie niet heeft, en jij moet hebben en het 10X principe die de top affiliates gebruiken om uit te stijgen boven de rest.

In deze les leer je dus wat de winnende minderheid doet en daarmee uiterst succesvol zijn.

Voor mij een eyeopener omdat ik eigenlijk altijd deed wat iedereen deed, en dankzij deze les weet ik nu waarom dat niet werkt.

In deze les maakt Paco gebruik van veel voorbeelden en verteld hij hoe winnaars en verliezers denken.

Het 10X principe is een bewezen strategie en feitelijk komt het er op neer dat je alles 10X beter wil doen doen dan je concurrentie, niet alleen bij het schrijven van je artikelen maar bij alles wat je doet.

Het gaat dus om winnaars mentaliteit en de beste willen zijn.

Module #6: Clicks converteren naar commissies

Module 6 gaat zoals de titel al zegt over hoe je clicks kan converteren naar commissies.

Paco deelt hier zijn eigen winnende (en herhaalbare) affiliate marketing strategie waarmee hij duizenden euro’s per maand verdiend.

Dit is niet alleen één van de langste video uit de cursus, maar in mijn ogen ook de meest waardevolle.

Je leert o.a. hoe je zichtbaar kan zijn in de zoekresultaten, hoe je jouw bezoekers kan overtuigen om te klikken op je affiliate links, hoe je kan zorgen dat kopers hoe dan ook via jouw link willen kopen en niet op de site van je concurrentie.

En natuurlijk nog veel meer, maar ik ga niet alles verklappen. Ik raad je aan deze les zelf te bekijken.

Module #7: De oerkracht van story-selling

In deze module staat Paco stil bij hoe je jouw verhaal schrijft en hoe je dit verhaal vervolgens het beste kunt opbouwen.

Met gebruik van Hollywood scripts en TellSell reclames wordt alles heel duidelijk uitgelegd.

Hij heeft het over de kracht van verhalen en hoe je met persoonlijkheid en details je jouw bezoekers mee neemt in hun transformatie van lezer naar koper.

Wederom een zeer interessante les, met diverse tips & tricks, waardoor jou content nog beter kan worden.

Module #8: Het perfecte product om te promoten

Module 8 is de langste video van allemaal en dit is niet zonder reden.

In deze les leer je hoe je het perfecte product kunt herkennen. Paco neemt je in deze les mee in alle voorwaarden waaraan het perfecte product moet voldoen.

Wat maakt een product nou perfect?

Denk hierbij aan de commissie structuur, de voorwaarden van het programma en diverse andere afwegingen die je moet nemen.

Je leert in deze les ook de “rode signalen” herkennen. De factoren die bepalen of je tijd & energie moet steken in promotie van dat ene product.

Je wilt tenslotte geen tijd besteden aan dingen die (waarschijnlijk) toch niet gaan werken.

Er komen er een aantal voorbeelden voorbij van producten die in zijn ogen zeer interessant kunnen zijn om te promoten, maar natuurlijk ook die, die een stuk minder interessant zijn om te promoten.

Ook de afweging tussen Nederlandstalige vs Engelstalige producten wordt nog belicht.

Na het volgen van deze les weet je exact waar je op moet letten bij het zoeken van jouw “perfecte” product.

Module #9: Vind jouw winnende product

In de vorige les heb je geleerd hoe je het perfecte product kunt herkennen, in deze les ga je leren hoe je dit product daadwerkelijk gaat vinden.

Je leert hoe je met behulp van gratis tools je concurrentie kunt analyseren om je winkans vooraf (objectief) te bepalen. Paco verteld je waar winnende content (aan de hand van je concurrentie) aan moet voldoen en waar je producten vind om te promoten.

Ook deze les is in mijn ogen een must watch en heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd die ik eerst niet had.

Vooral die over de tools die Paco deelt om de kracht van je concurrentie te bepalen is er eentje die ik vanaf nu altijd ga gebruiken.

Module #10: Content template voor lezers & Google

De laatste les van de cursus staat stil bij hoe jij de perfecte product review schrijft en hoe je door slimmigheidjes sneller kunt scoren in Google.

Paco deelt zijn template voor de perfecte product review en laat zien hoe hij al zijn reviews schrijft die hem maandelijks een aardig (extra) inkomen opleveren.

Hij neem je mee in hoe je extra zichtbaar kan zijn en hoe je extra traffic kan genereren buiten je website om. Vooral het stuk over hoe je sneller vindbaar wordt, vond ik interessant.

Ook les 10 is wat mij betreft een belangrijke les!

 

Tot zover alle modules. Best een compleet programma dus.

Het stukje review van mij hierop is dat het echt diep gaat. Je leert veel dingen die in andere affiliate marketing trainingen niet echt aan bod komen.

Natuurlijk ben je er na het volgen van de training nog niet. Je zal dus in actie moeten komen en moeten knallen om van jouw affiliate marketing campagnes een succes te maken.

Oh, en mijn favoriete module? Clicks converteren naar commissies natuurlijk!

 

Wat vind ik goed aan Affiliate Marketing in 10 dagen

Ik ben blij verrast door Paco. Hij gaat behoorlijk de diepte in met deze cursus.

Ik heb al redelijk wat andere affiliate marketing (vooral Engelstalig) cursussen gevolgd, maar in deze training worden veel zaken belicht die ik in andere trainingen nog niet ben tegen gekomen. Duim omhoog dus!

De ruim 5 uur aan video materiaal is goed te volgen en Paco maakt gebruikt van veel voorbeelden uit de praktijk, waardoor de cursus goed te begrijpen is (ook als je weinig ervaring hebt met affiliate marketing).

Naast de 5 uur aan video’s krijg je ook veel tools, pdf’s en informatieve links aangereikt.

In veel andere cursussen die ik gevolgd heb, worden aan deze links vaak een affiliate code gehangen, dit is iets wat Paco niet doet en dat zegt veel over de man achter de cursus.

Paco spreekt op de sales pagina van de cursus zijn verwachtingen direct helder uit. Iets wat ik persoonlijk zeer waardeer omdat je gelijk weet of deze cursus geschikt is voor jou of niet.

 

Wat vind ik minder goed aan Affiliate Marketing in 10 dagen

Omdat ik net als Paco zelf, eerlijk en transparant wil zijn, zal ik zwaktes of tekortkomingen van deze cursus hieronder met je delen. (dit doet verder geen afbreuk aan de cursus zelf).

Ten opzichte van andere cursussen leer je hier niet hoe je een website moet bouwen.

Paco benoemt dit trouwens wel op zijn sales pagina, dus het is niet dat hij dit vergeten is, maar heeft hij dit bewust gedaan, omdat de cursus meer gericht is op mensen die al bezig zijn met affiliate marketing en al een website hebben.

Verder worden alle hoofdstukken zeer uitgebreid behandeld, maar Module 10 had voor mij wel iets uitgebreider gemogen, nu heb ik het gevoel dat er iets mist. Dit veranderd niets aan de kwaliteit of toepasbaarheid. Maar de onderwerpen zijn voor mijn gevoel minder diepgaand.

Een ander puntje zou misschien de prijs van de cursus kunnen zijn. Deze is hoger dan bij andere cursussen. Maar deze cursus gaat dan wel weer veel dieper op de materie in en deelt Paco zijn eigen winnende strategieën en dit bepaald natuurlijk ook de prijs van de cursus.

Er is trouwens een niet goed geld terug garantie, dus je loopt geen enkel risico.

Voor wie is deze training bedoelt?

 • Mensen die al met affiliate marketing bezig zijn, maar waarbij ’t nog niet echt wat oplevert.
 • Iedereen die extra bron van inkomsten wil creëren naast zijn/haar onderneming, baan of opleiding.
 • Website eigenaren die een slimme manier zoeken om meer aan hun site te verdienen.

 

Voor wie is deze niet training bedoelt?

 • Mensen die nog geen eigen website hebben (want een site maken leer je niet in deze cursus).
 • Mensen zonder enige kennis van affiliate marketing. De inhoud is daarvoor iets te vergevorderd.
 • Iedereen die alleen zonder moeite “slapend” rijk wil worden.

 

Zijn er vergelijkbare cursussen te vinden

Affiliate marketing is een verdienmodel wat al sinds de jaren 90 bestaat. Er zijn dus op dit gebied heel veel Internationale cursussen te vinden (zelf heb ik ook er ook een paar gevolgd).

In Nederland ken ik er zelf eigenlijk maar twee op dit gebied. De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard en dus nu ook Affiliate Marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen.

De twee cursussen kan je echter (vind ik) niet met elkaar vergelijken.

Maar, ze gaan beide over Affiliate Marketing toch? Ja, dat klopt, maar er zit een groot verschil tussen het publiek dat Paco aanspreekt met zijn cursus dan die van Jacko.

Waar Jacko zijn pijlen richt op mensen die nog helemaal niet bekend zijn met affiliate marketing en het bouwen van een website, richt Paco zich dus op mensen die al een website hebben en bekend zijn met affiliate marketing.

De inhoud van beide cursussen is ook totaal anders. De cursus van Paco gaat eigenlijk een stap verder.

Als je nog geen (of heel weinig) kennis hebt, adviseer ik je om eerst de cursus van Jacko te volgen, voordat je tot de aanschaf overgaat van Affiliate Marketing in 10 dagen.

 

Prijs van de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen + Exclusieve bonus

Zoals al eerder genoemd is de prijs van de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen hoger dan bij andere cursussen namelijk € 197,-

Maar zoals gezegd gaat deze cursus veel dieper op de materie in en deelt Paco zijn eigen winnende strategieën. Dit bepaald natuurlijk ook een groot deel van de prijs.

Mocht je nog enige twijfels hebben, weet dan dat je geen enkel risico loopt.

Indien je de cursus aanschaft kun je 4 lessen volgen, als dan alsnog blijkt dat de cursus niet aan je verwachtingen voldoet, kun je zonder problemen het geld van je aankoop terug krijgen. Je hoeft Paco dan alleen een mail te sturen en je krijgt je geld terug.

LET OP: dit geldt binnen een termijn van 14 dagen en alleen als je niet meer dan 5 video’s bekeken hebt.

 

Wat is de exclusieve bonus?

Als jij Affiliate Marketing in 10 dagen aankoopt via één van mijn affiliate links op deze pagina, krijg je van mij een snelstartgids van 20 pagina’s met een handig stappenplan die je helpt bij het opzetten van je WordPress website. (iets wat in de cursus van Paco ontbreekt).

Ben je klaar om geld te verdienen met affiliate marketing? Start dan vandaag nog met Affiliate Marketing in 10 dagen!

Om aanspraak te kunnen maken op deze bonus, moet je ervoor zorgen dat je je aankoop van Affiliate Marketing in 10 dagen via één van mijn links op deze pagina doet.

Alleen als een klik via mijn link de laatste was voor je aankoop, zal ik beloond worden met een affiliate commissie door Paco Vermeulen en ALLEEN dan kom je in aanmerking voor de bonus.

Ik heb een kopie van je aankoopbevestiging / factuur (met zichtbare tijd van aankoop) nodig om je aankoop te bevestigen.

Je kunt deze versturen naar [email protected] nadat je 14-dagen niet-goed-geld-terug periode van Affiliate Marketing in 10 dagen is verlopen en je hebt besloten het product te behouden.

LET OP: Om misbruik van dit aanbod te voorkomen, stuur ik je de bonus pas toe wanneer de niet-goed-geld-terug periode is verlopen.

Veel gestelde vragen

Biedt Affiliate Marketing in 10 dagen ook een proefperiode aan?

 • Nee helaas, wel kun je gebruik maken van de 14 dagen niet goed geld terug garantie.

Hoe kun je Affiliate Marketing in 10 dagen opzeggen?

 • Opzeggen is heel simpel, mits je je aan de voorwaarden houdt. Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop dan kun je binnen 14 dagen na aankoop je geld terug vragen. Dit doe je door een mail te sturen naar [email protected]
  LET OP: De voorwaarde om je geld terug te krijgen is dat je NIET meer dan 5 video’s bekeken mag hebben.

Kun je Affiliate Marketing in 10 dagen aanschaffen met een korting?

 • Nee het is niet mogelijk om de cursus met een korting aan te schaffen, de cursus wordt aangeboden voor een vaste prijs van € 197,-

Leer je in Affiliate Marketing in 10 dagen ook hoe je een website moet bouwen?

 • Nee, deze cursus leert je niet hoe je een website moet bouwen.

Voor wie is de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen geschikt?

 • Deze cursus is geschikt voor zowel starters als gevorderden met affiliate marketing. De modules zijn goed opgebouwd met duidelijke uitleg en voorbeelden zodat ook starters hier goed mee over weg kunnen. Paco gaat behoorlijk de diepte in met deze cursus en deelt zijn eigen winstgevende strategie, waardoor het voor de meer gevorderden affiliate marketeers een absolute MUST HAVE is.

Is Affiliate Marketing in 10 dagen ook geschikt voor mensen zonder website?

 • Ja, je kunt de training ook volgen als je nog geen eigen website hebt, alleen duurt het dan langer voordat je resultaat haalt met wat je leert in de training. Simpelweg omdat het 6 tot 12 maanden duurt voordat een nieuwe site door Google geïndexeerd wordt.

 

Conclusie Affiliate Marketing in 10 dagen

Ik ben zeer te spreken over Affiliate Marketing in 10 dagen. Het is één van de makkelijkste verdienmodellen die je tegenwoordig kunt gebruiken om online geld te verdienen.

Als je de theorie en strategie uit de cursus toepast zoals Paco het uitlegt, ben ik ervan overtuigd dat je met deze training resultaten gaat halen.

De investering is in dat geval maar een kleine, zeker als je kijkt naar wat het je kan opleveren.

Ik wil je wel adviseren om de video training te volgen in de volgorde zoals deze is opgenomen, dus beginnen bij module 1, want pas dan haal je het meeste rendement uit de training.

Wat ik je nogmaals echt mee wil geven is: De cursus is super inhoudelijk, ontzettend concreet en je leert de succesvolle en bewezen strategie die Paco zelf ook gebruikt bij al zijn affiliate marketing campagnes.

Laat dus deze kans niet liggen en start vandaag nog met de cursus van Paco.

Ben je klaar om geld te verdienen met affiliate marketing? Start dan vandaag nog met Affiliate Marketing in 10 dagen en Paco Vermeulen helpt je op weg!