Slim Geld Verdienen | UTokens: de nieuwe digitale valuta
17413
post-template-default,single,single-post,postid-17413,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

UTokens: de nieuwe digitale valuta

UTokens: de nieuwe digitale valuta

Ongeveer een maand geleden heb ik mij geregistreerd bij het bedrijf UFUN Group en heb daar een pakket UTokens aangeschaft. In mijn ogen is dit één van de mooiste investeringen die er momenteel op het internet te vinden is! Ik zal je in dit artikel kort vertellen wat UTokens zijn en waarom je deze ook moet aanschaffen.

Wat zijn UTokens?

We kennen allemaal de Bitcoin, de online valuta welke sinds 2009 verhandeld wordt. Door de gigantische waardestijging in 2013 zijn hierdoor vele personen wereldwijd miljonair geworden.

UTokens is vergelijkbaar met de Bitcoin, al zijn er enkele belangrijke verschillen. Hier zal ik later – in een ander artikel – op terugkomen. Een overeenkomst is dat het een online valuta is, welke gebruikt kan worden voor aanschaf van diensten of goederen.

UTokens zijn uitgegeven door het bedrijf UFUN Group, een van oorsprong Thaise holding waar diverse bedrijven onder vallen. Ook de handel in UTokens gaat via één van de websites die onder deze holding vallen.

In tegenstelling tot Bitcoin kun je geen UTokens minen. Alle UTokens zijn reeds uitgegeven en in het bezit van iemand. Als je UTokens aanschaft, worden ze dus altijd van andere members gekocht.

UTokens als investering

Eén van de belangrijkste redenen – misschien wel de belangrijkste – om UTokens als een investering te zien, is dat de waarde van UTokens niet kan dalen. De handel in UTokens wordt min of meer gereguleerd door UFUN Group. Zij hebben bepaald dat UTokens alleen maar verkocht mogen worden tegen de huidige koers of hoger.

Ik zal dat kort toelichten aan de hand van een voorbeeldje. Op dit moment is de waarde van 1 UToken $ 0.154. Als je nu UTokens te koop aan wilt bieden, kan dat alleen maar voor een prijs van $ 0.154 of hoger (steeds per stapje van $ 0.002). Als alle UTokens, welke voor de prijs van $ 0.154 te koop aangeboden zijn, verkocht zijn, springt de prijs naar $ 0.156. Het is dan niet meer mogelijk om voor $ 0.154 te verkopen.

Op deze manier worden UTokens dus altijd meer waard! Het is ondenkbaar dat je investering minder waard gaat worden!

Webinar over UTokens

Hieronder een video van een webinar met meer uitleg over UFUN Group en UTokens. De video duurt 38 minuten, maar het is zeker de moeite waard om te bekijken als je meer over UTokens wilt weten.

Zoals gezegd, is de waarde van 1 UToken momenteel $ 0.154. Ik heb mijn UTokens aangeschaft op 20 januari voor een prijs van $ 0.144 per UToken. Dat is dus een toename van $ 0.01 per UToken in de laatste vier weken!

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan! Neem contact met mij op als je meer informatie wilt ontvangen of als je je wilt registreren bij UFUN Group. Je kunt niet zelf aanmelden bij UFUN Group, dat moet ik voor je doen (maar dat doe ik graag). Heb je nog vragen over UTokens, dan kun je natuurlijk ook hieronder een berichtje achterlaten.

Ook Slim Geld Verdienen?

Wil je ook Slim Geld Verdienen en investeren in UTokens? Neem contact met me op via het contactformulier!

Joeri
joeri@slimgeldverdienen.nl

Aloha, ik ben Joeri en op deze website vertel ik hoe ik een passief inkomen via internet aan het opbouwen ben. Zonder grote investeringen te doen, zonder producten te verkopen, zonder niche websites te bouwen en zonder actief mensen te werven. Meer informatie over mij en over dit project vind je op de pagina Over Slim Geld Verdienen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.