Slim Geld Verdienen | Slim Geld Verdienen is weer online
17074
post-template-default,single,single-post,postid-17074,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Slim Geld Verdienen is weer online

Slim Geld Verdienen is weer online

Vanaf vandaag is de website Slim Geld Verdienen weer online, na bijna vijf maanden van afwezigheid…

Eind september is er iets niet helemaal goed gegaan bij een automatische WordPress update, met een geheel blanco homepage tot gevolg. Het ontbrak mij op dat moment echter aan tijd om de zaken te herstellen. Ongeveer twee maanden geleden ben ik toch maar gestart om de site weer op de rit te krijgen. Ik ben begonnen met alles te verwijderen en opnieuw te installeren. Ook heb ik meteen – zoals je kunt zien – een hele nieuwe layout geïnstalleerd. Met als gevolg dat er een hoop bestaande zaken ook aangepast moesten worden (kleurtjes, opmaak van de pagina’s, afbeeldingen in de headers enzovoorts).

Nu is de site dus weer terug op het internet. Toch ben ik nog lang niet klaar, er moet nog heel veel gebeuren. Op technisch gebied moeten er nog een boel nieuwe afbeeldingen gemaakt worden voor bij de blog-berichten. Ook moet de nieuwsbrief opnieuw geïnstalleerd worden. En qua inhoud hebben jullie ook nog wat van mij te goed! Het laatste blog-bericht is tenslotte van vorig jaar mei… En er is in de tussentijd een hoop gebeurd!

Wordt vervolgd!

Joeri
joeri@slimgeldverdienen.nl

Aloha, ik ben Joeri en op deze website vertel ik hoe ik een passief inkomen via internet aan het opbouwen ben. Zonder grote investeringen te doen, zonder producten te verkopen, zonder niche websites te bouwen en zonder actief mensen te werven. Meer informatie over mij en over dit project vind je op de pagina Over Slim Geld Verdienen.

2 Reactie's
 • Valas
  Geplaatst op 11 februari 2015 om 12:04 uur

  Goed om te horen dat je weer terug bent Joeri!

  Ik dacht hij zal wel gestopt zijn met slim geld verdienen, maar gelukkig niet. Er gebeurd vreselijk veel bij MTV op dit moment, als je tijd hebt is het misschien wat om daar over te schrijven?

  • Joeri
   Geplaatst op 17 februari 2015 om 15:34 uur

   Het is fijn om weer terug te zijn 😉

   Ik ben bezig met een artikel over My Traffic Value, onder andere over de nieuwe investeringsplannen die afgelopen weekend geïntroduceerd zijn. Echter, op dit moment ben ik heel druk met Utokens en dat heeft even voorrang.