Slim Geld Verdienen | Profit Clicking
1886
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1886,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Profit Clicking

Profit Clicking was een programma waarbij je ad packages à $ 10 per stuk kon kopen, welke na 88 dagen $ 15 opleverden. Ondertussen bestaat het programma onder de naam AdClickXpress.
PROFIT CLICKING

Profit Clicking was een cycler, waarbij zogenaamde ad packages van $ 10 na 88 dagen $ 15 opleverden.

GESCHIEDENIS

In augustus 2012 ging Just Been Paid (online sinds januari 2010) over in het programma Profit Clicking. Onder deze naam heeft het programma iets meer dan een jaar gedraaid, met wisselende resultaten. Sinds de zomer van 2013 bestaat het programma onder de naam AdClickXpress.

MEEST INTERESSANT

Nieuwe deelnemers kregen gratis $ 10 te leen om het programma uit te proberen. Zo kon je met niets iets opbouwen. Tegenwoordig betaalt het programma niet of nauwelijks meer uit.

FINANCIEEL

Bij Just Been Paid heb ik nooit geld ingelegd, ten tijde van Profit Clicking heb ik eenmalig $ 2.50 gestort. Alles bij elkaar heb ik $ 1,123.80 uit het programma opgenomen, een ROI van 44952%!

Bij Profit Clicking (en diens voorganger Just Been Paid en opvolger AdClickXpress) draaide alles om de aanschaf van zogenaamde ad packages. Door het bekijken van advertenties (geplaatst door andere deelnemers) kon je je kwalificeren voor dagelijkse uitbetalingen. Na 88 dagen bereikte de ad package een opbrengst van 150% van de aanschaf en verviel deze. Door van de dagelijkse uitbetalingen steeds nieuwe ad packages te kopen, kon je je account snel laten groeien.

Momenteel heet het programma Ad Click Xpress. Dit programma is nog wel online, maar betaalt niet of nauwelijks uit. Aanmelden en geld inleggen is dus zinloos.

77 Reactie's
 • Miriam
  Geplaatst op 02 december 2012 om 23:16 uur

  Hoi Joeri,

  Ik ben even benieuwd naar jou ervaringen met profitclicking. Bij mij looot het wel maar er zit (nog) geen structuur in. Ik heb wel genoeg sites geklikt.

  Groetjes Miriam

  • Joeri
   Geplaatst op 03 december 2012 om 11:30 uur

   Hoi Miriam,

   Profit Clicking gaat met pieken en dalen. Sinds de transformatie van Just Been Paid naar Profit Clicking in september zijn er diverse zaken verbeterd, maar heel veel ook nog niet. Bijvoorbeeld de dagelijkse uitbetalingen. Deze worden nu opgespaard en steeds per een aantal dagen tegelijk betaald. Sinds de laatste restart (Profit Shift) is er nog helemaal niets betaald (mijn laatste betaling is van 20 november).

   Ook het plaatsen van de PC-panels (matrixen) loopt gigantisch achter.

   Tenslotte is het laten uitbetalen van geld (withdrawals) een ramp. Via de oude manier (withdrawal queue) is de termijn meer dan 40 dagen. Sinds 4 dagen belooft Profit Clicking binnen 48 uur uit te betalen, maar daar zijn dan weer limieten voor. Mocht vandaag de limiet bereikt zijn, ben je toch weer aangewezen op de queue.

   Maar toch klaag ik niet. Voor mij is alles wat ik eruit haal gratis geld; ik heb namelijk nooit ene dollar geïnvesteerd.

  • Joeri
   Geplaatst op 03 december 2012 om 11:47 uur

   Als aanvulling: ik heb zojuist de dagelijkse betalingen van 21-11 t/m 01-12 ontvangen 🙂 Ze zijn dus weer een beetje bij.

 • erik
  Geplaatst op 07 januari 2013 om 07:16 uur

  Hoi,

  Wat is de status van profit clicking op dit moment.. ik heb me daar aangemeld, maar ben niet van plan een groot bedrag in te zetten na dit verhaal. Of een keertje 50 dollar. Wat is jou mening?

  • Joeri
   Geplaatst op 07 januari 2013 om 10:28 uur

   Hoi Erik,

   De waarschuwing boven dit item is wat mij betreft nog steeds van kracht. De laatste keer dat ik geld van Profit Clicking uitbetaald heb gekregen, was eind oktober. En ik heb heel wat pending uitbetalingsverzoeken. Ik adviseer daarom om helemaal geen geld over te maken naar Profit Clicking. Een programma wat wel werkt en wel uitbetaald (en ook leuk geld oplevert) is My Traffic Value. Misschien dat je daar eens naar kunt kijken?

 • Alex
  Geplaatst op 12 februari 2013 om 17:00 uur

  Hey,

  Ik heb totaal geen vertrouwen meer in profit clicking.. z’n af en toe een ”withdraw”.. met moeite..

  Vandaar ik m’n PC geld verkopen voor een spot prijs..

  Per $100,- voor €10,- heb $3800 en dat stijgt om de 2 dagen..

  Via gift card kan ik dat geven aan je geïntresseerd? alexprofitclicking@hotmail.com

  groetjes alex

  • Colin
   Geplaatst op 05 maart 2013 om 09:28 uur

   Beste Alex,

   Ik heb gepropeerd contact op te nemen via de mail, maar ik krig deze helaas weer teruggestuurd. (email adres is niet bereikbaar)

   Zou jij mij misschien kunnen mailen ivm de giftcards?

   colinjong226@hotmail.com

   Alvast bedankt!

   Colin Jonker

  • Dominique
   Geplaatst op 28 maart 2013 om 19:53 uur

   Beste Alex,

   Ook ik krijg een bounce op het genoemde adres. Zou je me een e-mail kunnen sturen als het aanbod nog staat: app@hyinspector.com

   Bvd.

 • Marian
  Geplaatst op 09 maart 2013 om 14:29 uur

  Ik begin ook aan die uitbetalingen te twijfelen. Ik heb al 3x een “withdraw” gevraagd en alle 3 zijn ze weer geretourneerd. Heb er aardig wat geld ingestort, maar nog geen cent van terug gezien/ontvangen. Ik doe straks al een aardige tijd mee, dus had wel eens wat dollars op mijn rekening willen zien/ontvangen.. Tevens krijg je steeds die vervelende “oppeppende” mails vol beloftes, maar die beloftes maken ze niet waar! Ik kwam bij PC voor de extra dollars, maar heb er een hard hoofd in!

 • Harry
  Geplaatst op 18 maart 2013 om 10:36 uur

  Waarom moet er nu op eens ingelogd worden als ik naar profitclicking wil. Ik krijg eerst een scherm waar ik een paar letter en getallen moet invoeren zoals hieronder:

  Для того, чтобы зайти на сайт, введите символы, которые Вы видите на картинке ниже.
  To enter the site, please enter the characters you see in the picture below.

  Ik vind dit maar vreemd.
  Groet
  Harry

  • Joeri
   Geplaatst op 18 maart 2013 om 14:10 uur

   Je moet toch altijd inloggen?

  • Joeri
   Geplaatst op 18 maart 2013 om 14:15 uur

   Net even getest. Als ik naar profitclicking.com/login ga, moet ik Member ID, wachtwoord en Security Pin invullen. Ik zie geen Captcha of iets dergelijks (die tekst in het Russisch betekent hetzelfde als de Engelse tekst).

 • Harry
  Geplaatst op 18 maart 2013 om 16:06 uur

  Nadat ik de eerste keer naar mijn profitclicking wilde gaan moest ik eerst captcha invullen en als dat goed gedaan was ging die naar de site van profitclicking en kon ik pas inloggen. Na de eerste keer opnieuw geprobeert en toen ging die meteen naar de inlog pagina.

  groet
  Harry

 • Sybren
  Geplaatst op 19 maart 2013 om 12:50 uur

  Iedereen bij profitclicking heeft ook automatisch een premium account.
  Je kunt switchen van je basic naar je premium account middels een simpele click.
  Iemand met veel referrals moet referralgeld hebben van zijn of haar downlines die geld hebben ingelegd in het premium systeem.
  Dit geld kun je gebruiken om Premium Adpacks te kopen of om op te nemen.
  Indien je premium ad packs koopt kun je voor de betaling hiervan voor 20% ‘putten’ uit het geld van je basic systeem.
  Het geld opnemen vanuit het premium systeem lukt zonder problemen.
  Voor het gemak heb ik een instructie video toegevoegd wat alles betreffende het premium systeem uitlegt.

  http://www.youtube.com/watch?v=x05Y3Imo79w&feature=youtu.be

 • ian prins
  Geplaatst op 19 maart 2013 om 16:30 uur

  Hey sybren,

  Ik doe sinds november mee aan profitclicking.
  Krijg nu 450 dollar per 3 dagen ong. maar nu hoorde ik het volgende.
  Klopt het als je die premium pakketen wil activeren dat je dan 50 of 100 euro weer moet herinvesteren om hem te activeren..?
  Als hier anderen ook informatie over hebben reageer even ben benieuwd.
  Alvast bedankt..!

  Groeten ian

  • Joeri
   Geplaatst op 19 maart 2013 om 18:33 uur

   Je kunt alleen maar meedoen met het Premium programma als je nieuw geld inlegt vanuit een e-wallet in je Profit Clicking Premium Wallet. Je kunt (jammer genoeg) geen geld overzetten van je Basic Wallet naar je Premium Wallet.

   En dat is dus meteen het hele eiereneten… Geld opnemen (withdrawal) vanuit je gewone Profit Clicking wallet is onmogelijk. Om geld te kunnen verdienen moet je eerst weer opnieuw geld inleggen.

   • ian prins
    Geplaatst op 19 maart 2013 om 21:35 uur

    Ok joeri dus als ik 50 euro in mij premium zet vanaf mijn ing rekening,
    Dan moet het goed zijn en doet die premium dus ook…?
    En dan kan je 20 procent uit die andere over zetten naar je premium klopt dat ofniet..?
    En kun je via die premium wel withdrawen of..?

    Graag hoor ik weer van je …

    Alvast bedankt..!

    • Joeri
     Geplaatst op 19 maart 2013 om 21:48 uur

     Je kunt alleen maar geld inleggen vanaf een e-wallet, zoals Payza of SolidTrust Pay, niet rechtstreeks vanaf je bankrekening.

     Als je Premium Ad Packages koopt, kun je max. 20% van je Basic Wallet gebruiken. Voor 1 Ad Package van $ 10 gebruik je dus $ 8 van je Premium Wallet en $ 2 van je Basic Wallet. Op deze manier kun je dus toch het geld van je Basic Wallet gebruiken (aangezien gewoon opnemen niet mogelijk is).

     Het schijnt dat withdrawals vanaf je Premium Wallet wel binnen 48 uur uitbetaald worden. Logisch, daar heeft Profit Clicking nu voldoende kapitaal door al dat nieuw ingelegde geld.

     • ian prins
      Geplaatst op 19 maart 2013 om 23:33 uur

      Ja dat van payza snap ik ,
      Zo doe ik het ook…
      Ma heb je het wel goed getypt..?
      Dacht dat het 20 procent van je dagelijkse ad packs (die oude) was dat je naar je premium kunt zetten i.p.v 80 procent klopt dat..?
      En klopt het ook dat je met die 50 euro inleg je account activeert voor profit premium zodat je die 20 of 80 procent dan in kunt gooien…?
      Veel vragen maar zo weet ik direct alles…

      Alvast bedankt Joeri

     • Joeri
      Geplaatst op 20 maart 2013 om 08:50 uur

      Als je een Premium Ad Package wilt kopen, moet je minimaal $ 8 in je Premium Wallet hebben. Je kunt namelijk voor de aankoop van een Premium Ad Package maximaal $ 2 uit je Basic Wallet gebruiken.

      Je kunt alleen maar geld in je Premium Wallet krijgen door nieuw geld in te leggen vanaf een e-wallet. Je kunt dus geen geld overzetten van Basic naar Premium (dat zou iedereen namelijk wel willen).

      Er is geen minimum inleg. Je hoeft je Premium Account ook niet te activeren, die is er al (gewoon klikken op “To Premium Dashboard”).

      Ik heb twee dagen geleden $ 2.50 overgemaakt, zo kon ik samen met wat referral commissies precies 1 Premium Ad Package kopen, en dat werkt ook.

 • Harry
  Geplaatst op 19 maart 2013 om 21:10 uur

  Nee hoor, ik denk te gaan stoppen. Over een paar maanden is weer genoeg geld ingelegd en wordt het systeem of naam weer gewijzigd en wat je aan geld had moet je opnemen. Dat ga ik nu doen en als het niet lukt ga ik kijken of een aanklacht voor oplichting haalbaar is. De naam is pas een paar maanden geleden gewijzigd.
  Groet
  Harry

 • harm
  Geplaatst op 20 maart 2013 om 15:31 uur

  Ze betalen niet uit, je hebt er geen reet aan dus. Kost alleen maar tijd

  • Joeri
   Geplaatst op 20 maart 2013 om 16:49 uur

   Grotendeels eens. De laatste keer dat ik geld heb ontvangen van Profit Clicking is 24 oktober vorig jaar. Sindsdien alleen maar pending withdrawals. Echter er gaan verhalen de ronde dat de Premium afdeling wel binnen 48 uur betaalt. Dit hele Premium gedoe is natuurlijk gewoon een lokkertje om mensen nog een keer geld in te laten leggen… Vandaar ook mijn inleg van $ 2.50, meer ga ik echt niet doen.

   • Harry
    Geplaatst op 20 maart 2013 om 18:17 uur

    Waarom moest er nodig een premium systeem komen, het systeem was pas vernieuwd en dan denk je het loopt nu wel dan moet je lang wachten op uitbetaling. Waarom kan de wallet van het basic niet ovedrgezet wortden naar premium. Ik denk dat ze dan ook weer geld te kort hebben want nu wordt in het premium zolang het kan uitbetaald uit de nieuwe inleg en als de pot weer leeg is komt er een nieuw “second system.” Ik probeer beetje bij beetje de bank te spekken als dat lukt!!!
    Groet
    Harry

    • Joeri
     Geplaatst op 20 maart 2013 om 19:44 uur

     De reden is simpel. Profit Clicking heeft geen geld meer. Door nu als het ware een nieuw programma te starten, beginnen ze in feite weer van voren af aan.

 • Sybren
  Geplaatst op 20 maart 2013 om 17:27 uur

  Zoals gezegd je kunt heen en weer switchen van basic naar premium.
  Mocht je geld van referrals hebben ontvangen in je premium account, waarom dan niet benutten om op te nemen of om premium adpacks te kopen?
  Elk programma heeft maar een beperkt leven.
  Dit wetende moet je er vanaf het begin bij zijn en dit incalculeren.
  Stel dat er maar 5% van de oorspronkelijk deelnemers switchen van basic naar premium en participeren, dat is een enorm potentieel als je beseft hoeveel deelnemers PC gehad heeft.
  De levensduur van een HYIP hangt o.a. af van het aantal deelnemers.

 • elisabeth
  Geplaatst op 10 april 2013 om 17:22 uur

  In JBP had ik nog $450 tegoed… te begrijpt zeker wel dat ik d at nooit heb ontvangen, toen het programma werd opgeheven!

  Dus wat mij betreft: als JBP en PC met elkaar verwant zijn, zou ik er niet al te veel vertrouwen in hebben…

  Overigens heb ik in JBP na mijn inleg er uitgehaald te hebben, wel $160 verdiend…

  • Joeri
   Geplaatst op 10 april 2013 om 20:17 uur

   Hallo Elisabeth,

   Profit Clicking is inderdaad de opvolger van JBP. Het verhaal gaat dat Frederick Mann (de zogenaamde hoofdpersoon van Just Been Paid) gestopt is en e.e.a. verkocht heeft. Het programma is toen Profit Clicking gaan heten. In het begin werkte P.C. wel, uitbetalingsverzoeken werden ook gewoon betaald. Maar sinds afgelopen oktober is het waardeloos.

   Sinds kort is er Profit Clicking Premium, er gaan verhalen dat dit wel werkt. Uitbetalingen schijnen binnen 24 uur betaald te worden. Ik heb hier nog geen ervaring mee. Maar de oorspronkelijke Profit Clicking (Basic) loopt nog heel ver achter met uitbetalen.

   Wel fijn dat je bij Just Been Paid winst hebt gemaakt!

 • gerard
  Geplaatst op 11 april 2013 om 18:59 uur

  hallo joeri

  geld dat ik op 24-01-2013 heb aan gevraagd bij profit clicking
  is nu op 10-04-2013 bij geschreven bij payza.
  dus op naar de volgende aanvraag.

  m.v.g. gerard

  • Joeri
   Geplaatst op 17 april 2013 om 08:22 uur

   Hoi Gerard, ik heb ook (zowaar) geld uitbetaald gekregen van Profit Clicking! Dit was aangevraagd op 23-01 en uitbetaald op 09-04. Op dit moment ben ik bezig met opbouwen bij Profit Clicking Premium, het schijnt dat die wel binnen 24 uur uitbetaalt. Nadeel is dat je nieuw geld moet storten, je kunt geen geld overzetten van je Basic Wallet naar je Premium Wallet.

 • edwin
  Geplaatst op 15 april 2013 om 16:33 uur

  Hallo,

  Als ik op mijn account inlog dan is er bij mij geen switch 2 premium knop.
  Ik kan alleen op het basic account enig idee hoe dit kan ????

  • Joeri
   Geplaatst op 17 april 2013 om 11:24 uur

   Dat is wel vreemd… Bij mij staat de knop “Switch to Premium” aan de linkerkant van het Dashboard tussen het vakje “Calculate Your Potential Earnings” en het menu met My Account”, My Wallet, My Gift Cards enzovoorts.

 • Jasper
  Geplaatst op 16 april 2013 om 09:15 uur

  Hoi Gerard,

  Hoeveel geld? Ik heb maanden geleden een klein bedrag ($38,-) gekregen en wacht al maanden op ongeveer $ 450,-. Het bucket systeem werkt sowieso niet dus ik heb het op pending staan naar de verschillende processors. Ik ben er helemaal klaar mee en ben nu druk met Forex. Dit gaat veel sneller, is spannender en betaald tenminste ook uit.

  Groeten,
  Jasper

  • Joeri
   Geplaatst op 17 april 2013 om 11:16 uur

   Bij mij hetzelfde. Heb nog $ 500 aan pending withdrawals open staan en meer dan $ 1800 in mijn basic wallet waar ik niet zo veel mee kan…

 • gerard
  Geplaatst op 17 april 2013 om 22:35 uur

  hoi jasper

  dat was $100 volgens mij mag je maar 1 aanvraag per processor
  gr. gerard

  • Jasper
   Geplaatst op 17 april 2013 om 22:44 uur

   Nou, je hebt echt mazzel gehad. Heb je dit via de “ouderwetse” manier gedaan of talloze keren bij het bucket systeem?

   Gr. Jasper

 • gerard
  Geplaatst op 21 april 2013 om 20:58 uur

  op de ouderwetse manier.

  gr. gerard

 • arjan
  Geplaatst op 23 april 2013 om 10:22 uur

  Als iemand nog belang heeft bij giftcards voor een leuke prijs,
  stuur maar ffies een mail heb meer dan genoeg in mijn wallet.

  arjanenjanet@gmail.com

 • Monica
  Geplaatst op 14 mei 2013 om 11:04 uur

  Hoi Joeri,

  Even een vraagje, er gebeurd al heel lang ( 2weken) niets meer in mijn account, ik heb de basic adpackage, heb jij daar ook last van of iemand anders??

  En ik sta al sinds 29012013 in de que voor de uitbetaling van 500 dollar, heb jij al wat uitbetaald gekregen vanuit PC?

  Mvg,
  Monica

  • Joeri
   Geplaatst op 17 mei 2013 om 08:41 uur

   Hoi Monica,

   Ik kijk al heel lang niet meer naar Profit Clicking. Zie ook de waarschuwing in het rode vakje bovenaan de tekst van deze pagina. Mijn laatste uitbetaling dateert van 9 april, toen ontving ik zomaar $ 28.80! De voorlaatste uitbetaling dateert van vorig jaar oktober.

 • Swa
  Geplaatst op 14 mei 2013 om 19:42 uur

  Is er nog een kans dat er wordt uitbetaald, zelfs mijn referrals zijn al niet meer betaald sedert 19/04.

  mvg
  Swa

  • Joeri
   Geplaatst op 17 mei 2013 om 08:42 uur

   Die kans is heel klein. Profit Clicking is al sinds vorig jaar oktober aan het kwakkelen. Het verbaast mij echt dat de website nog in de lucht is.

 • Francois
  Geplaatst op 17 mei 2013 om 18:07 uur

  Joeri

  Wat denk je hier van ???
  Frederick is Coming to Help Us!

  mvg
  François

  • Joeri
   Geplaatst op 20 mei 2013 om 19:37 uur

   Hoi François,

   Allereerst: Frederick Mann is geen echt persoon. En als Profit Clicking zelf al aangeeft dat ze hulp van buitenaf nodig hebben, dan zit er iets niet goed (maar dat weten we al meer dan een half jaar).

 • Arjan
  Geplaatst op 26 mei 2013 om 09:39 uur

  van me 250 ad packages zijn er nu nog 2 over! good job!

 • Monica
  Geplaatst op 27 mei 2013 om 10:09 uur

  Ik had 198 active adpackages en nu nog maar 1 over, pfff hahaha.
  Ik heb ze gelijk een ticket gestuurd dat ik geen nieuwe adpackage meer ga kopen. Ik al mijn geld eruit wil halen ( voor zover dat mogelijk is) en wanneer ze nou is gaan storten, al die mooie verhalen over het premium systeem komen we nu wel de keel uit.

  PC game over!!!

 • Monica
  Geplaatst op 27 mei 2013 om 11:34 uur

  Hoi allemaal,

  Had iemand nog iets staan in de Que in het basic systeem?
  Mijn 500 dollar wat al sinds 24-01-2013 stond te wachten, is teruggestort
  in mijn wallet.

  Graag hoor ik of ik niet de enige ben.

  Grt,
  Monica

 • Ben
  Geplaatst op 27 mei 2013 om 12:17 uur

  Monica,

  Je bent inderdaad niet de enige . Ook ik had nog 300 in de qeue staan sinds
  27-01-2013
  Zijn ook teruggestort in mijn wallet.

  Ben

 • Monica
  Geplaatst op 27 mei 2013 om 15:10 uur

  Dank je Ben,

  Wat nu dan?? Ze gingen er toch voor zorgen dat het withdraw systeem weer smooth ging lopen ( zijn ze nu nog steeds mee bezig).

  Heb ook gezien dat ze niet meer met Payza werken en mijn Liberty Reserve account is ineens verdwenen, nog meer mensen hier last van??

  Grt,
  Monica

  • Marian
   Geplaatst op 09 juni 2013 om 19:22 uur

   Liberty Reserve, een bedrijf waarmee via digitale transacties geld kan worden verstuurd, wordt verdacht van het witwassen van 6 miljard dollar in de afgelopen 7 jaar. Volgens de Amerikaanse autoriteiten functioneerde Liberty Reserve als bankier voor talloze criminelen. Zeven bestuurders en werknemers zijn aangeklaagd. Er vonden ook arrestaties plaats in New York en Costa Rica.

   Groet, Marian.

 • braun
  Geplaatst op 27 mei 2013 om 18:15 uur

  hallo allemaal
  ja ik heb er ook last van ook mijn qeue is terug gestort ?
  wat je nog wel kan is advertenties klikken

 • geer
  Geplaatst op 29 mei 2013 om 08:59 uur

  Hi allemaal,

  Is er iemand die mij kan vertellen hoe ik al mijn geld in mijn e-wallet kan krijgen?
  Ik wil het nl terughalen.
  al het geld staat nu bij tOTAL VALUE OF PURCHASED PACKAGES???
  gr. geer

  • Joeri
   Geplaatst op 29 mei 2013 om 21:12 uur

   Total Value is niet jouw beschikbare geld, maar het totaal aan aangeschafte packages aller tijden. Succes met terug halen trouwens, Profit Clicking betaalt al maanden niet meer uit.

 • braun
  Geplaatst op 29 mei 2013 om 21:16 uur

  hallo allemaal
  nou is mijn geld in me ewallet ook verdwenen zn 459,96$
  wel raar allemaal dat profit clicking

 • Monica
  Geplaatst op 30 mei 2013 om 15:21 uur

  Braun,

  Ik log ook net in en zie dat mijn 2800 dollar wat in mijn wallet stond is verdwenen is 28 dollar van over.

  Heb ze een bericht gestuurd en gevraagd where Fuck is my 2800 dollar.
  Nu gaan ze eraan!!

 • Geer
  Geplaatst op 30 mei 2013 om 20:16 uur

  Dank voor jullie reactie.
  Kan iemand mij an vertellen hoe ik mijn geld in de ewallet an krijgen. Heb nl 500euro ingelegd en zit nu 35 euro in mijn ewallet.?
  Gr. Geer

  • Marian
   Geplaatst op 01 juni 2013 om 11:55 uur

   Hoi,

   Volgens mij stoppen die lui het alleen maar in hun eigen wallet!!!

   Groetjes, Marian.

 • braun
  Geplaatst op 30 mei 2013 om 22:18 uur

  ik had ineens 4,60$ in me ewallet
  ik wacht ook nog steets op antwoord van pc

 • Joeri
  Geplaatst op 02 juni 2013 om 06:31 uur

  Mensen, Profit Clicking is al tijden op sterven na dood. De waarschuwing in het rode vakje bovenaan deze pagina staat er al zeker drie of vier maanden. Het is beter om Profit Clicking lekker links te laten liggen en je energie en tijd te stoppen in andere programma’s die wel werken.

 • David
  Geplaatst op 03 juni 2013 om 21:42 uur

  God den dooie, de reacties hierboven komen me erg bekend voor. Ik heb anderhalve maand gewacht op een withdrawal en niks gekregen, stond steeds op ‘pending’ en nu is het zelfs geannuleerd en heb ik nog maar 4,83 in me account, wat eerst 400 dollar was. Ik heb al meerdere keren gevraagd aan PC wat er gebeurt en of ik er nog iets van terug ga zien, maar ik krijg steeds hetzelfde antwoord. Iemand hier enig idee?

 • Nicole
  Geplaatst op 10 juni 2013 om 09:28 uur

  Hallo allemaal.

  Ik ben ook “slachtoffer” van PC, en heb ook sinds 19 april geen cent meer bijgeschreven gekregen.
  Bij mij verschilt het dashboard elke week, de ene keer heb ik wel wat geld in m’n wallet, dan is het weer teruggestort naar m’n account. De ene week heb ik wél actieve adpackages, de andere week staat alles weer op 0, echt om gek van te worden 🙁
  En áls er wat geld staat, kan ik geen nieuwe AP’s kopen, withdrawels zijn uit den boze, die pagina is offline gehaald.

  Best jammer, had er toch een paar honderd dollar in staan.
  Ik laat het voor nu zoals het is, stort zeker géén nieuw geld er in, ik kijk wel uit!
  Het advies van andere programma’s is de juiste. Verdeel je kansen.
  Ikzelf ben enthousiast over clickpaid en hourlyrevshare.

 • Jacko Wacko
  Geplaatst op 25 juni 2013 om 06:04 uur

  Beste mensen,
  Joeri dank je wel dat jij niet bang ben voor de gasten .

  We zijn allemaal opgelicht. Ik ook .Ik stapte in juli in met 500 euro . Jullie begrijpen dat het ook weg is/gestolen is.
  Zogenaamd je geld weg halen via de greenbucket Me Hoela .
  Maar kunnen we ze juridisch niet aanpakken want dit is toch zuiver ponzifraude? En ik WIL ME CENTEN TERUG.

  • Joeri
   Geplaatst op 25 juni 2013 om 12:54 uur

   Hoi Jacko,

   Spijtig om te horen dat je dit geld kwijt bent. Al sinds oktober werkt geld opnemen bij Profit Clicking niet meer. Ze houden iedereen aan het lijntje. Nu weer met de naamsverandering naar Ad Click Xpress. De kans is nihil dat je nog iets van je geld terug gaat zien. Ik heb trouwens gisteren mijn account opgezegd, ik ben er helemaal klaar mee.

   We kunnen ons beter richten op programma’s die wel uitbetalen (zoals My Traffic Value, Uinvest of AdHitProfits).

 • Monica
  Geplaatst op 25 juni 2013 om 13:00 uur

  Hoi allemaal,

  Tis idd weer van naam veranderd, het werkt nog voor geen meter, maar ik zie dat ze mijn geld 2811 dollar er weer staat. Nu nog eruit halen, wie weet, maar ik reken er niet meer op.

  Succes ermee allemaal!

  • Joeri
   Geplaatst op 25 juni 2013 om 15:36 uur

   Je oude geld wat over gekomen is van Profit Clicking kun je niet meer zomaar opnemen!! Dit staat in een aparte wallet. Je kunt dit geld alleen maar gebruiken om nieuwe ACX posities te kopen! Oftewel: je moet eerst nieuw geld storten in ACX! Als je $ 90 aan nieuw geld inlegt, kun je aanvullend maximaal $ 10 van deze PC wallet (= 10%) gebruiken om daarmee 10 posities te kopen.

   Mijn advies: géén nieuw geld storten!

 • Jacko Wacko
  Geplaatst op 28 juni 2013 om 05:02 uur

  Beste mensen en Joeri

  We zijn allemaal opgelicht door proficlicking.
  Kunnen we ze juridisch niet aanpakken want dit is toch zuiver ponzifraude? En ik WIL ME CENTEN TERUG.

  • Joeri
   Geplaatst op 28 juni 2013 om 15:38 uur

   Hallo Jacko,

   Uiteraard wil je je geld terug. Dat wil iedereen die op dit moment minder geld uit het programma heeft ontvangen dan dat er ingestopt is. Maar dat geld is allang verdwenen.

   Profit Clicking / ACX is inderdaad ponzi. Maar juridisch aanpakken is praktisch onmogelijk. Het is heel lastig te achterhalen wie er precies achter zit(ten), die gasten doen er uiteraard alles aan om zo onzichtbaar mogelijk te zijn. En daarnaast ben je er vrijwillig mee gestart, je hebt het geld zelf overgemaakt. Om dan van oplichting te spreken, is een beetje kort door de bocht. Ja, natuurlijk is het sec gezien oplichting, maar zo werken hyips nu eenmaal. Geld verliezen is het risico van het vak. Zulke hoge rendementen als Profit Clicking beloofd zijn onmogelijk zonder hoge risico’s.

   Hoe hard dit ook klinkt en hoe zuur het ook is, zie het als leergeld. Ik heb in het begin dezelfde fouten gemaakt. Ik heb ook geld verloren door “onzorgvuldig” te werk te gaan. Daarom heb ik ook deze website opgezet, om mijn ervaringen te delen om zo anderen voor onnodige fouten te behoeden.

   Ik heb een jaar geleden een artikel geschreven over de gouden regeltjes, daar staan wat bruikbare tips in.

   Succes verder!

 • Monica
  Geplaatst op 28 juni 2013 om 15:44 uur

  Different name, same shit dus!!

  • Joeri
   Geplaatst op 28 juni 2013 om 15:50 uur

   Inderdaad.

 • David
  Geplaatst op 10 juli 2013 om 22:15 uur

  Goedenavond,

  Is er nog een manier om het geld eruit te krijgen? Het geld zit nu in de basic wallet (waar je er niks mee kunt doen) en ze zeggen dat je opnieuw je account moet opwaarderen met geld. Er zit nog ongeveer 1000 euro in me account, ik ga toch proberen om het op de een of andere manier eruit te krijgen. Wat is jullie advies? Kun je ’t geld er nog met grote sommen uit halen of alleen kleine beetjes?

  • Joeri
   Geplaatst op 12 juli 2013 om 10:24 uur

   Hallo David,

   Profit Clicking betaalt al heel lang niet meer uit. De laatste keer dat ik geld van ze heb ontvangen, dateert van 9 april. Dat is voor zover ik weet ook de laatste datum dat Profit Clicking überhaupt geld heeft uitbetaald. Je kunt op twee manieren geld opnemen uit Profit Clicking, via het Green Light System of via de Queue, maar bij beide manieren blijven je uitbetalingen op pending staan. Profit Clicking heeft geen geld meer. Daarom bedenken ze (steeds opnieuw) trucjes om nieuw geld aan te trekken. Eerst met de Premium Accounts en nu met de naamsverandering naar Ad Click Xpress.

   Zodra je je account overzet naar ACX, verdwijnt het geld van je Profit Clicking Account(s) in aparte wallets. Hier kun je vervolgens helemaal niets meer mee, behalve gebruiken voor de aanschaf van ACX Ad Packages. Uiteraard moet je daarvoor eerst nieuw geld storten.

   Mijn advies: stop er sowieso geen nieuw geld in en laat PC / ACX voor wat het is.

 • Jacqueline
  Geplaatst op 13 juli 2013 om 14:03 uur

  Kun je mij vertellen hoe je die dan kunt aanschaffen?
  Er staat sinds gisteren pas een aardige som geld op. (basicwallet) Is dit eigenlijk alleen maar bedoeld om je lekker te maken? En dat je er gewoon weer mee verder gaat? Ik krijg het niet voor elkaar hoor.
  Verder blijft ook alles al sinds de migratie rondcirkelen: de cijfertjers dan he.
  Groetjes, Jacqueline

  • Joeri
   Geplaatst op 13 juli 2013 om 22:27 uur

   Om nieuwe Ad Packages aan te schaffen bij ACX moet je eerst nieuw geld storten. Je kunt niet alleen maar geld uit je PC wallets gebruiken om Ad Packages te kopen. Maar ik raad het af om extra geld erop te zetten, de kans is namelijk heel klein dat je het er ooit weer vanaf kunt halen.

 • David
  Geplaatst op 25 juli 2013 om 22:52 uur

  Hoi Joeri,

  Bedankt voor je uitleg. Mijn betalingen bleven een tijd op pending staan inderdaad en toen ging PC over in ACX. Net als bij Jacqueline is het geld in mijn basic wallet opeens verdubbeld. Ik denk dat ik het maar laat voor wat het is.

 • Jacqueline
  Geplaatst op 02 augustus 2013 om 12:24 uur

  Bedankt! Ik speel nu mee met 1 adpack en heb er niets voor gestort.
  Ben benieuwd en als ze dan weer veranderen dan stop ik er mee!

 • Ludo
  Geplaatst op 07 september 2013 om 01:43 uur

  ACX is net zoals profitclicking één en al oplichting. SCAMMERS eerste klas.
  Ik heb gelukkig maar een luttele 50 € als invest gedaan in profitclicking, maar nooit iets van terug gezien, ik ken mensen die honderden € erin gepompt hebben en eveneens alles kwijt zijn, DOE AUB NIET MEE AAN DEZE ONZIN.
  elke cent en ook elke seconde die je erin steekt is een grote verspilling.
  Wil je alsnog van je geld af, zal ik je mijn bankrekening nummer geven en hoe je zelfs helemaal niets aan te klikken of in te loggen om veel belovende cijfers en praatjes te lezen. dan ben je die tijd al bespaard. Het enige wat we als slachtoffer van de oplichterij kunnen doen , is zoveel mogelijk slachtoffers bij elkaar zien te krijgen en ervoor zorgen dat deze criminaliteit op één of andere manier ten einde raakt.

  • Joeri
   Geplaatst op 09 september 2013 om 11:44 uur

   Grotendeels eens met je reactie. Die waarschuwingen bovenaan deze pagina staan er al heel lang en niet voor niets!

   Echter, Profit Clicking / ACX heeft geen geld meer. Alles is reeds uitbetaald aan andere leden. Er valt dus niets te halen. Met in actie komen of procederen of wat dan ook zul je helaas niet zo veel bereiken.

   Dit is ook onderdeel van het spelletje. Profit Clicking / ACX is echt niet de enige waarbij het zo werkt. 99% van de hyips is een ponzi-schema. Het geld dat ingelegd wordt, wordt rechtstreeks als winst uitbetaald aan andere deelnemers. Hier moet je mee om weten te gaan. Kun of wil je dat niet, kies dan een online programma dat zelf inkomsten genereert, buiten inleg van deelnemers om. Echter, ook hierbij heb je een hoog risico (hoger dan bij een spaarrekening). Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: gebruik alleen maar geld dat je bereid bent te verliezen. Zie ook het artikel over de gouden regeltjes. Meer dan een jaar geleden geschreven, maar nog steeds actueel!