Slim Geld Verdienen | Proclaimer
64
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-64,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Proclaimer

Algemeen

Op deze website wordt informatie gepubliceerd over de mogelijkheden van het opbouwen van een passief inkomen via het internet. Dit aan de hand van mijn eigen ervaringen. Ik ben bij geen enkel investeringsprogramma betrokken als onderdeel van de organisatie; ik ben enkel deelnemer, of deelnemer geweest, van de op deze site besproken programma’s (tenzij anders vermeld). De op deze website besproken programma’s hebben mij niet betaald om op deze website genoemd te worden (tenzij anders vermeld).

Mocht je ook willen investeren in de op deze website besproken programma’s, realiseer dan dat dit nooit zonder risico is. Er bestaat altijd een mogelijkheid dat je je inleg kwijt raakt. Investeer daarom NOOIT meer geld dan je bereid bent te verliezen. Investeer sowieso geen geld dat je eigenlijk nodig hebt voor belangrijkere zaken. Verder is het belangrijk je kapitaal te spreiden. Diversiteit is het toverwoord. Laat je goed informeren over het programma waarin je wilt investeren. Vaar niet blind op één artikel of website, maar doe altijd zelf onderzoek. Het is ook belangrijk om je investering er zo snel mogelijk weer uit te halen en verder te investeren met alleen winst. Zo beperk je eventuele verliezen. En laat ook delen van de winst regelmatig uitbetalen als de mogelijkheid er is. Alles herinvesteren doet je kapitaal sneller groeien, maar als de handel klapt heb je helemaal niets. Overbodig te zeggen, maar ik doe het toch: investeren in online investeringsprogramma’s geschiedt altijd op eigen verantwoordelijkheid.

Ik ben niet verantwoordelijk voor het wel of niet uitbetalen van de op deze website besproken programma’s en ik ben hiervoor ook niet aansprakelijk te stellen. Ik ben in zijn geheel niet verantwoordelijk voor de (inhoud van) websites waarvan een link op deze website geplaatst is.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze website ben ik zo zorgvuldig mogelijk geweest. Mocht je desondanks foutjes ontdekken of problemen ondervinden, zou ik het zeer op prijs stellen als je me hiervan op de hoogte zou brengen. Ik zal er dan alles aan doen om één en ander te herstellen. De informatie op deze website kan op elk moment wijzigen, zonder voorafgaande mededeling van mijn kant.

Auteursrecht

Lang lang geleden – in 1912 om precies te zijn – is er een wet aangenomen, waarin de rechten van een auteur van “werk van letterkunde, wetenschap of kunst” geregeld is. Deze wet heet de Auteurswet. In die tijd waren er nog helemaal geen websites. Toch was deze wet op de toekomst voorbereid, want ook websites vallen onder “werk van letterkunde, wetenschap of kunst”. En deze website dus ook. Dat betekent dus dat je te allen tijde schriftelijke toestemming van mij nodig hebt, voordat je onderdelen van deze website mag kopiëren. Dit geldt niet alleen voor teksten, maar ook voor afbeeldingen, foto’s, broncode, stylesheets enzovoorts.

Je bent vrij om naar mijn artikelen te linken, daar wordt ik juist heel vrolijk van. En stukjes uit artikelen citeren is ook toegestaan, uiteraard met bronvermelding (in de vorm van een werkende link – bij voorkeur dofollow – naar het betreffende artikel).

Parafraseren, oftewel het herschrijven van (delen van) mijn teksten in je eigen woorden, wordt voor de wet gezien als een vorm van citeren. Zolang het origineel nog in de tekst te herkennen is, is dus het auteursrecht van toepassing. Dat betekent: bronvermelding!

Pas als ik 70 jaar dood ben, mag je ongestraft en zonder mijn toestemming teksten van mij kopiëren, bewerken, herschrijven, reproduceren, overtypen en / of publiceren. Ik zal je laten weten als het zo ver is.

Ik ben niet heel moeilijk met auteursrecht, het toverwoord is “netjes vragen”. Een kwestie van een e-mailtje sturen. Doe je dat niet, dan kan ik knap lastig worden. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Reageren

Reageren op mijn artikelen wordt door mij zeer op prijs gesteld. Zonder jouw reactie is er geen discussie. Echter ik heb het recht om reacties aan te passen of te weigeren als er (mijns inziens) sprake is van zaken die niet relevant zijn voor het artikel. Ook berichten van commerciële aard (met bijvoorbeeld jouw eigen referral- of promotielink in de tekst) kunnen door mij aangepast worden. Links naar je eigen website of blog zijn gewoon toegestaan. Vul in het veld “Naam” trouwens gewoon je eigen naam in, géén zoekwoorden of spam.

Nieuwsbrief

Naast het plaatsen van artikelen op deze website stuur ik af en toe een nieuwsbrief, waarin ik geïnteresseerden wil informeren over nieuws, tips en trucs over passief inkomen opbouwen via het internet en aanverwante zaken. Je e-mailadres wordt alleen met jouw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees (double opt-in). Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je weer kunt afmelden voor de nieuwsbrief. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

Affiliate links

Op deze website wordt gewerkt met affiliate links. In (bijna) elke link naar een website van een programma of e-wallet zit mijn persoonlijke code verwerkt. Dat betekent, dat als je je aanmeldt bij een dergelijk programma nadat je via mijn link de website van dit programma bezocht hebt, je in mijn downline terecht komt. Ik stel dat zeer op prijs. Vervolgens is het mijn taak om jou te voorzien van de juiste informatie om goed van start te kunnen gaan. Doorgaans kan ik commissies verdienen over jouw aankopen of transacties binnen dit programma. Die commissies worden onder meer gebruikt voor het in de lucht houden van deze website.

Door het gebruiken van deze website stem je in met deze proclaimer. Mocht je nog vragen of opmerkingen hierover hebben, stuur dan even een bericht via het contactformulier.