Slim Geld Verdienen | PaidVerts
2180
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2180,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

PaidVerts

PaidVerts is een PTC-website welke gebouwd is met behulp van geld uit het development fund van My Traffic Value. PaidVerts is geen doorsnee PTC-site (Paid To Click), zoals bijvoorbeeld Neobux of ClixSense. Geen uitbetaling in centen, bij PaidVerts kun je tot $ 5,000 per advertentie verdienen!
PAIDVERTS

PaidVerts is een Paid To Click website, waarbij je tot $ 5,000 per advertentie kunt verdienen! PaidVerts is een onderdeel van het My Traffic Value portfolio, zodoende wordt een deel van de omzet gebruikt om investeerders af te betalen.

GESCHIEDENIS

PaidVerts is op 31 maart 2014 gelanceerd. Iedereen met een My Traffic Value account kan ook inloggen op PaidVerts en andersom.

MEEST INTERESSANT

De mogelijkheden om ongelimiteerd te verdienen! In de hogere groepen verdien je al gauw meer dan $ 100 per dag; de top ontvangt gemiddeld meer dan $ 1,000 per dag aan advertenties!

FINANCIEEL

Ik heb mijn PaidVerts account opgebouwd zonder één cent in te leggen. Door onder andere de verkoop van shares binnen My Traffic Value is mijn account gegroeid tot meer dan 50 miljoen BAP (waarde: meer dan $ 25,000). Tot nu toe heb ik $ 3,500 opgenomen uit het programma.

PaidVerts onderdeel van My Traffic Value

PaidVerts is gebouwd met behulp van geld dat via investeerders van My Traffic Value bijeengebracht is. PaidVerts maakt zodoende deel uit van het My Traffic Value portfolio en de opbrengsten van PaidVerts worden daarom rechtstreeks uitbetaald aan de investeerders van My Traffic Value (voor mij snijdt het mes dus aan twee kanten!).

Omdat PaidVerts onderdeel is van My Traffic Value, heb je maar één account nodig voor beide websites. Heb je al een account bij My Traffic Value? Dan kun je met die gegevens ook inloggen op PaidVerts. Ben je nieuw en heb je je bij PaidVerts geregistreerd? Dan kun je ook inloggen op de MTV site.

Binnen je account heb je voor beide sites wel een apart saldo, maar je kunt heel eenvoudig geld van het ene naar het andere saldo overboeken. Heb je geld verdiend met advertenties bekijken? Dan kun je dat geld overboeken naar je MTV saldo om spelletjes mee te spelen of om in te leggen in één van de investeringsplannen.

Hoe moet je geld verdienen met PaidVerts?

Hieronder staan de stappen die je moet ondernemen om geld te verdienen met PaidVerts.

Meld je aan bij PaidVerts. Heb je al een account bij My Traffic Value? Dan kun je daarmee ook inloggen op PaidVerts.

Activeer je account door het bekijken van een Activation Ad: kopieer de drie regels en bekijk de website van de Activation Ad voor minimaal 30 seconden. Als de teller op 0 staat, klik je op Confirm.

Je account is nu geactiveerd voor 7 dagen. Ook heb je 25 BAP (Bonus Ad Points) ontvangen. Deze BAP heb je nodig om betaalde advertenties toegewezen te krijgen. 25 BAP vertegenwoordigt een waarde van $ 0.0125. Je kunt maximaal 16 Activation Ads per dag bekijken (of 8, als je er in totaal meer dan 100 bekeken hebt).

Op het moment dat je een positief BAP saldo hebt, kun je betaalde advertenties toegewezen krijgen. Zodra er een advertentie in je account verschijnt, wordt de tegenwaarde in BAP van je BAP saldo afgehaald.

Bonus Ad Points

Bonus Ad Points, kort gezegd BAP, zijn de punten die je nodig hebt om advertenties te kunnen ontvangen. Hoe meer BAP je hebt, des te hogere advertenties je ontvangt. Ten behoeve van de verdeling van de advertenties zijn alle leden ingedeeld in 15 BAP groepen. Groep 1 is van 1600 tot 12000 BAP; voor groep 15 heb je minimaal 500 miljoen BAP nodig.

Elke (doordeweekse) dag worden de advertenties verdeeld over de leden. Iedereen binnen een groep krijgt (ongeveer) dezelfde hoeveelheid advertenties. De admin publiceert elke dag een overzicht van de verdiensten per groep op het forum van My Traffic Value.

De makkelijkste manier om BAP te ontvangen, is het kopen van advertentie campagnes. Voor elke $ 1 die je besteedt aan advertenties ontvang je 3100 BAP. Je ontvangt dus $ 1.55 verdienpotentieel voor elke $ 1. Daarnaast ontvang je 50 bezoeken van 30 seconden op jouw website naar keuze (ideaal voor het promoten van andere programma’s) en verder 125 banner impression.

Om een beetje leuk van start te gaan, adviseer ik om minimaal $ 250 te besteden aan een advertentiecampagne. Hiermee kom je meteen in groep 8 (720k – 1,5m BAP) en dit levert je per dag iets meer dan $ 7 op (gemiddelde van november 2014). Vanaf hier kun je verder opbouwen.

Voor de leden die al wat langer bij My Traffic Value zitten en die shares bezitten: sinds kort kun je shares verkopen voor BAP. Per share levert dit ongeveer 200 BAP op. Met de verkoop van zo’n 3800 shares kom je dus ook in groep 8.

Opbouwen met PaidVerts

Stel, je bent niet bereid om geld in te leggen in PaidVerts. Dan kun je toch relatief snel iets opbouwen! Hierboven schreef ik dat je in het begin maximaal 16 Activation Ads per dag kunt bekijken. Dat levert 400 BAP per dag op. Iedereen betaalt dagelijks 100 BAP aan tax, netto houd je dus 300 BAP per dag over. Binnen een week zit je op 1600 BAP, waarmee je je kwalificeert tot het ontvangen van Daily Ads. De opbrengsten hiervan spaar je op tot een bedrag van $ 1, waarmee je dan je eerste Ad Campaign kopen. Dit levert je meteen 3100 nieuwe BAP op! Door keer op keer je verdiensten te besteden aan nieuwe advertentie campagnes, kun je langzamerhand doorgroeien naar hogere groepen.

Daarnaast kun je ook geld verdienen door andere mensen aan te melden. Je ontvangt 10% commissie over alle aankopen van jouw referrals en 5% van de waarde van de door jouw referrals bekeken advertenties!

En voor de gokkers onder ons: diverse spellen van My Traffic Value zijn er ook in BAP-versie, waarmee je BAP kunt winnen.

Wil je meer informatie over PaidVerts? Hieronder zie je de laatste vier artikelen over dit programma die op mijn blog zijn gepubliceerd.

Ook Slim Geld Verdienen?

Wil je ook Slim Geld Verdienen met PaidVerts? Meld je dan aan!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.