Slim Geld Verdienen | PaidVerts: een revolutie in PTC
2208
post-template-default,single,single-post,postid-2208,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

PaidVerts: een revolutie in PTC

PaidVerts: een revolutie in PTC

Op 31 maart jongstleden is de website PaidVerts gelanceerd. Een PTC website, maar dan anders dan alle andere! En in meerdere opzichten. In dit artikel vind je informatie over dit nieuwe programma en over hoe deze site tot stand is gekomen.

Paid To Click

PaidVerts is een Paid To Click website (PTC). Hiervan zijn er vele op het internet te vinden, zoals bijvoorbeeld Neobux of ClixSense. Bij al deze websites krijg je als deelnemer betaald voor het bekijken van advertenties (websites).

Het verschil tussen PaidVerts en al die andere PTC-sites is dat de uitbetalingen bij PaidVerts vele malen hoger zijn. Doorgaans ontvang je maximaal één tot enkele centen per bekeken advertentie. De vergoedingen bij PaidVerts lopen van $ 0.0005 (theoretisch minimum) tot in principe onbeperkt! Mijn hoogste vergoeding voor één advertentie is (tot nu toe) $ 7.68! De hoogste vergoeding die tot nu toe uitbetaald is voor één advertentie is zelfs $ 75! Dat is een leuke verdienste voor 30 seconden tijd!

Onderdeel van My Traffic Value

PaidVerts is gebouwd met behulp van geld dat via investeerders van My Traffic Value bijeengebracht is. Zodoende maakt PaidVerts deel uit van het My Traffic Value portfolio en de opbrengsten van PaidVerts worden daarom rechtstreeks uitbetaald aan de investeerders van My Traffic Value.

Hoe geld verdienen met PaidVerts?

Ik zal hieronder heel kort aangeven hoe je geld kunt verdienen met PaidVerts; in een ander artikel zal ik hier uitgebreider op in gaan.

 • Meld je aan bij PaidVerts. Heb je al een account bij My Traffic Value? Dan kun je daarmee ook inloggen op Paidverts.
  Activeer je account door het bekijken van een Activation Ad: kopieer de drie regels en bekijk de website van de Activation Ad voor minimaal 30 seconden. Als de teller op 0 staat, klik je op Confirm.
 • Je account is nu geactiveerd voor 7 dagen. Ook heb je 50 BAP (Bonus Ad Points) ontvangen. Deze BAP heb je nodig om betaalde advertenties toegewezen te krijgen. 50 BAP vertegenwoordigt een waarde van $ 0.025. Je kunt maximaal 8 Activation Ads per dag bekijken.
 • Op het moment dat je een positief BAP saldo hebt, kun je betaalde advertenties toegewezen krijgen. Zodra er een advertentie in je account verschijnt, wordt de tegenwaarde in BAP van je BAP saldo afgehaald.

Bonus Ad Points

Zoals gezegd, ontvang je 50 BAP voor het bekijken van de Activation Ad. Deze vertegenwoordigen een waarde van $ 0.025. Hiervoor zul je advertenties terug ontvangen, dit kan er één zijn ter waarde van $ 0.025 of tien van $ 0.0025. De advertenties leveren echter nooit méér op dan je huidige saldo BAP. Als je 1000 BAP hebt, kun je dus maximaal $ 0.50 aan advertenties ontvangen. Het is dus van belang om te allen tijde een zo hoog mogelijk BAP saldo te hebben.

Naast het bekijken van Activation Ads kun je ook BAP verdienen door zelf te adverteren. Voor elke $ 1 die je besteed aan advertenties krijg je 3100 BAP terug. Die vertegenwoordigen een waarde van $ 1.55!

Verder kun je bonussen verdienen door bepaalde mijlpalen te behalen. Bijvoorbeeld: je ontvangt 500 BAP als bonus als je 100 advertenties hebt bekeken. De bonussen lopen op tot wel 10 miljoen BAP (waarde $ 5,000)!

En tenslotte zijn er diverse My Traffic Value spelletjes omgebouwd om te kunnen spelen met BAP. Op dit moment zijn het er zeven, maar het is de bedoeling dat zo snel mogelijk alle spellen ook via PaidVerts te spelen zijn.

Ook Slim Geld Verdienen?

Wil je ook Slim Geld Verdienen met PaidVerts? Meld je dan nu aan!

Joeri
joeri@slimgeldverdienen.nl

Aloha, ik ben Joeri en op deze website vertel ik hoe ik een passief inkomen via internet aan het opbouwen ben. Zonder grote investeringen te doen, zonder producten te verkopen, zonder niche websites te bouwen en zonder actief mensen te werven. Meer informatie over mij en over dit project vind je op de pagina Over Slim Geld Verdienen.

5 Reactie's
 • Alex
  Geplaatst op 29 april 2014 om 20:25 uur

  Ha Joeri, ik zit vlakbij je in de buurt in Nieuwegein. Heel cool wat je allemaal doet. Ik hou je site in de gaten!

  • Joeri
   Geplaatst op 01 mei 2014 om 15:24 uur

   Hoi Alex, dank voor je reactie! Ik doe m’n best om de site up to date houden, maar dat is soms best lastig met werk, gezin en dergelijke..

 • g v d akker
  Geplaatst op 12 juni 2014 om 19:33 uur

  hoe werkt het precies kan je het even kort uit leggen en hoeveel euro moet je er in steken
  m v g
  g v d akker
  email:xander587@gmail.com

 • Bertje
  Geplaatst op 24 juni 2014 om 21:15 uur

  Hey,

  Erg benieuwd hoe het bij jou gaat met Paidverts?
  Bij mij gaat het prima, maar er zijn wat kleine veranderingen geweest.. Hoe kijk jij hier tegen aan?

  Groeten

  • Joeri
   Geplaatst op 24 juni 2014 om 21:18 uur

   Gaat goed bij PaidVerts! Ik heb nu bijna 600k BAP en ik blijf voorlopig de uitbetalingen gebruiken voor nieuwe campagnes. Er zijn inderdaad wat veranderingen doorgevoerd. Maar die zijn mijns inziens juist bedoeld om op de lange termijn de site winstgevender te maken. Zoals het beperken van de dagelijkse Activation Ads. Dit is toch gratis geld dat weggegeven wordt. Ik vind het goed dat daar beperkingen in zijn.

   De Super User Upgrades zijn een leuke feature, maar ik maak daar (nu nog) geen gebruik van. Het mooiste vind ik de mensen die klagen op het forum van MTV dat ze na de Mini Super User Upgrade ineens 100+ advertenties moeten klikken 🙂