Slim Geld Verdienen | Over Joeri
347
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-347,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Over Joeri

Mijn naam is Joeri en ik ben de persoon achter deze website. Ik ben 34 jaar, getrouwd met Ellen en we hebben drie kindjes van 8, 6 en 4 jaar. We wonen in een leuk huisje in Houten, vlakbij Utrecht.

Al een hele lange tijd ben ik geïnteresseerd in (of beter gezegd gefascineerd door) passief inkomen. Toen ik nog op de middelbare school zat, had ik hier al concrete plannen over. Ik was ongeveer 15 jaar toen ik mijn eerste website bouwde. Zelf stoeien met html aan de hand van een boekje uit de bibliotheek. Niet lang daarna had ik mijn eerste website opdracht. Maar al snel was ik meer tijd bezig met het onderhouden van bestaande websites dan met het bouwen van nieuwe. Dus bedacht ik dat het handig zou zijn als mijn klanten zélf hun website konden bijhouden. Van CMS had toen niemand nog gehoord, dus ging ik er zelf één bouwen gebaseerd op het php script van een gastenboek. Na een jaar was het af. Vanaf toen bouwde ik sites met mijn eigen CMS en liet ik de klanten abonnementsgeld betalen voor de mogelijkheid om zelf hun site te kunnen beheren. Een waar passief inkomen!

Later kwamen er ook andere CMS’en zoals Joomla en Drupal en daarbij was veel meer mogelijk en de beveiliging was beter geregeld. Dus ben ik die gaan gebruiken. Maar het idee van abonnementsgeld voor de service bleef.

Daarnaast bouwde ik ook af en toe websites voor mezelf. Eén daarvan was een website met ringtones en wallpapers voor mobiele telefoons. Dit was heel simpel een website met daarop een script van mijn “leverancier”. Voor elke verkoop kreeg ik een paar centjes. Ik heb de website ongeveer twee jaar gehad en daar rond de € 60,00 mee verdiend… Niet zo veel, maar ook dit was geheel passief! Op een gegeven moment kreeg je mobieltjes die mp3 ringtones konden afspelen en toen was het uit met de pret en heb ik de website uit de lucht gehaald.

Ook heb ik me een tijdje bezig gehouden met MLM oftewel netwerkmarketing. Ik ben begin 2005 in deze business gerold en heb dit ongeveer 3,5 jaar gedaan. Met MLM is het goed mogelijk een passief inkomen op te bouwen. Je moet echter wel commercieel zijn en actief mensen “werven” en daar ben ik niet zo goed in.

En nu dus Slim Geld Verdienen, mijn poging een passief inkomen opbouwen via het internet, zonder grote investeringen, zonder producten te verkopen, zonder niche websites en zonder actief mensen te werven.

Oh, als je nog vragen of opmerkingen hebt, laat gerust een bericht achter of stuur een mail via Contact. Ik stuur altijd wat terug!

3 Reactie's
 • Diana
  Geplaatst op 10 oktober 2012 om 21:31 uur Beantwoorden

  Hoi Joeri,

  Ja, dit is echt wat ik ook wil. Ik herken me helemaal in jouw website. Een inkomen opbouwen zonder niches websites, e-mailmarketing en zonder mensen te werven.

  Niet iedereen is tenslotte een goede marketeer. Ik blijf deze website in de gaten houden, want het is precies mijn ding.

  Wel heb ik een blog waarop ik wat artikelen schrijf over verdienen via internet.

  Zelf ben ik al lid van Profit Clicking en ik ben van plan om te gaan starten met Banners Broker. En inderdaad je hebt gelijk.

  Je moet het geld verspreiden over meerdere programma’s. Zo kun je het beste een inkomen opbouwen.

  Groetjes,

  Diana

  • Joeri
   Geplaatst op 10 oktober 2012 om 21:40 uur Beantwoorden

   Hoi Diana,

   Leuk dat je mijn website gevonden hebt en fijn dat je wat aan de informatie hebt 🙂 Ik ben zelf echt geen marketing guru dus verkopen is niet zo aan mij besteed. Daarom is affiliate marketing niets voor mij. Met de programma’s waarin ik participeer hoef je niets te verkopen en hoef je ook niet per se mensen te werven (al helpt het natuurlijk wel vanwege de commissies). Een blog is een goede manier om toch zonder al te veel moeite mensen te vinden die ook willen meedoen 🙂

   Als je nog vragen hebt, in het algemeen of specifiek over een bepaald programma, kun je me altijd een mailtje sturen!

 • cheryl
  Geplaatst op 12 augustus 2014 om 18:11 uur Beantwoorden

  Ja ik wil dit echt proberen

Geef een reactie