Slim Geld Verdienen | My Traffic Value: wel een hyip, geen ponzi!
1290
post-template-default,single,single-post,postid-1290,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

My Traffic Value: wel een hyip, geen ponzi!

My Traffic Value: wel een hyip, geen ponzi!

My Traffic Value: wel een hyip, geen ponzi!

Afgelopen week was er een interessant topic op het forum van My Traffic Value (alleen te lezen als je aangemeld bent). De vraag was of My Traffic Value al dan niet een hyip of een Ponzi schema is. Sommigen zien dit namelijk als één en hetzelfde (Wikipedia bijvoorbeeld), maar dat is niet het geval.

Het antwoord van de admin Jo vond ik dermate interessant dat ik het met jullie wil delen. Hij schreef het volgende (vrij vertaald):

Deze discussie hangt af van de definitie van het woord hyip (High Yield Investment Program).

Nee, we zijn geen Ponzi schema. Echter, we profiteren wel enorm van groei – daar onze belangrijkste tijdbesparende functie gebaseerd is op het gebruik van die groei in het bijzonder.

De beste manier om My Traffic Value te onderscheiden van een Ponzi schema is via deze definitie:

Het is absoluut onmogelijk voor een Ponzi schema om de laatste investeerder zijn volledige rendement op investeringen terug te betalen – inclusief winst.

Dat is de duidelijkste definitie van een Ponzi schema. En dit geldt dus niet voor My Traffic Value, daar wij een echte kans hebben om de allerlaatste investeerder zijn volledige rendement te betalen. Afhankelijk van het succes van de producten die we bouwen, en de advertentie-inkomsten die we tussentijds kunnen genereren.

Om duidelijk te zijn, we garanderen niet 194% binnen bijvoorbeeld een jaar. We delen onze omzet tot 194%, zonder maximaal tijdsbestek. We hebben tal van functies in ons business-model om de termijn zo kort mogelijk te maken om zo het programma aantrekkelijk te houden. Maar uiteindelijk zal de investering tijd nodig hebben om producten te ontwikkelen, welke vervolgens 3,6x hun kosten moeten opbrengen om iedereen af te kunnen betalen.

Maar om terug te keren naar de Ponzi discussie – en om wat wat verwarring toe te voegen – My Traffic Value maakt wél gebruik van alle “voordelen” van Ponzi schema’s. Ook wij hebben een onderliggend proces (de investeringen) dat tot doel heeft om eerder gemaakte schulden af te lossen.

Er is een aantal grote voordelen aan Ponzi schema’s:

  • De eerste investeerders zijn gegarandeerd van winst! Vanwege degenen die zich daarna aanmelden (in overweging nemende dat een echte investering net zo makkelijk kan falen bij de eerste investeerder, als bij de laatste).
  • Ponzi schema’s zijn over het algemeen zeer snel! In vergelijking met het langzame karakter van de meeste reguliere investeringen.

My Traffic Value heeft tot doel de twee concepten samen te voegen tot een hybride systeem. Enerzijds is het een echte investering, maar anderzijds profiteren we van “de menigte” om de tijd, die het belangrijkste beleggingsproces in beslag neemt, te verkorten. Dit om de deelnemers een leuke, snelle en veilige investeringsmogelijkheid te bieden!

Bron (alleen leesbaar als je ingelogd bent).

Joeri
joeri@slimgeldverdienen.nl

Aloha, ik ben Joeri en op deze website vertel ik hoe ik een passief inkomen via internet aan het opbouwen ben. Zonder grote investeringen te doen, zonder producten te verkopen, zonder niche websites te bouwen en zonder actief mensen te werven. Meer informatie over mij en over dit project vind je op de pagina Over Slim Geld Verdienen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.