Slim Geld Verdienen | My Traffic Value: een veelbelovend programma
567
post-template-default,single,single-post,postid-567,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

My Traffic Value: een veelbelovend programma

My Traffic Value: een veelbelovend programma

Er is een nieuw programma toegevoegd aan mijn portfolio: My Traffic Value. Dit programma is geen hyip of verkapt ponzi schema, maar een echt bedrijf dat gefinancierd wordt middels crowdfunding. Het door de deelnemers geïnvesteerde geld wordt met name gebruikt voor de ontwikkeling van games, welke tegen betaling gespeeld kunnen worden. Maar eigenlijk wordt de gehele ontwikkeling van de website gefinancierd door de deelnemers.

Als eerste wil ik het introductie filmpje van My Traffic Value met jullie delen.

Geld verdienen met My Traffic Value

Een investering zou geen investering zijn als het geen geld oplevert. Er zijn drie investeringsmogelijkheden binnen My Traffic Value: de Cycler, het Power Plan en aandelen.

Cycler

Het Cycler programma werkt met rondes, waarbij je inleg (vanaf $ 1) 110% opbrengt binnen 96 uur óf 125% op basis van dagelijkse uitbetalingen. Als een inleg niet binnen 96 uur de beloofde 110% opgeleverd heeft, gebeuren er twee dingen. De huidige investeringsronde wordt gestopt en er wordt een nieuwe ronde opgestart. En alle openstaande investeringen worden overgeheveld naar het 125% plan op basis van dagelijkse uitbetalingen.

In eerste instantie lijkt dat gunstig – 125% is tenslotte meer dan 110% – maar dat is niet het geval. De dagelijkse betalingen zijn lange tijd erg klein, totdat je aan de beurt bent om afbetaald te worden.

Per ronde moet je er dus steeds zo vroeg mogelijk bij zijn. Investeer daarom nooit in een lopende ronde, maar gebruik altijd de pre-invest optie. Met deze optie kun je alvast in de volgende ronde investeren. Zo heb je de meeste kans dat je die 110% binnen 4 dagen betaald krijgt. De pre-invest voor de volgende ronde wordt geactiveerd als de huidige ronde precies 48 uur oud is.

Power Plan

Het Power Plan werkt op dezelfde manier als de 125% dagelijkse uitbetalingen. Echter, je krijgt uiteindelijk 194% uitbetaald. Er is geen termijn voor, je bent afhankelijk van de hoogte van de dagelijkse uitbetalingen en de snelheid waarmee je aan de beurt bent voor daadwerkelijke afbetaling. Op dit moment kun je rekening houden met een looptijd van 4 tot 5 maanden. Zodoende is dit een investering voor de middellange termijn en in feite alleen interessant voor de wat hogere bedragen.

Aandelen

Tenslotte kun je aandeelhouder worden. Bij de oprichting zijn er 2 miljoen aandelen uitgegeven, waarvan de twee eigenaren beide 800.000 in bezit hebben. De rest is in handen van de overige deelnemers. Elke week wordt er dividend uitgekeerd, gebaseerd op de winst van die week. Er is een speciaal gedeelte op de website waar je aandelen kunt kopen en verkopen. Aandelen zijn echt een lange termijn investering.

De inkomstenbronnen

Waar verdient My Traffic Value nou geld mee? Zoals ik al eerder schreef, richt de site zich met name op de ontwikkeling van games. Deze games kun je tegen betaling spelen en je kunt er ook geld mee winnen. Een voorbeeld is de slot machine, welke drie dagen geleden geïnstalleerd is. Ook is er een Coin Flip game: je gokt op kop of munt, heb je het goed dan krijg je 1,97 keer je inleg terug. De spellen die nu online staan, zijn allemaal gebaseerd op inleg en kans.

Gedurende de tijd moeten er steeds meer spellen komen. Over een paar dagen bijvoorbeeld komt er nog een slot machine online en ze zijn ook vergevorderd met de ontwikkeling van Black Jack. Het is de bedoeling dat er steeds meer verschillende casino spellen ontwikkeld gaan worden.

Daarnaast is het als deelnemer mogelijk om te adverteren op de website, momenteel tegen een bedrag van $ 0.90 per uur. Dit zijn natuurlijk ook inkomsten voor My Traffic Value.

Transparantie

Wat meteen opvalt aan de website is de enorme transparantie. Elke dag worden er cijfers gepubliceerd over de inkomsten en uitgaven. Er is een monitor waar je per game of per onderdeel van de site kunt zien hoeveel het heeft gekost om te ontwikkelen, hoeveel het tot nu opgebracht heeft en hoeveel het nog moet opbrengen om de investeringen af te betalen. Ook zijn er uitgebreide toelichtingen te vinden hoe het geld van de diverse investeringen verdeeld worden. Als voorbeeld de verdeling van een investering in het Cycler programma.

Stel, je investeert $ 100 in de Cycler. Dit bedrag wordt dan als volgt verdeeld:

 • $ 66 wordt gebruikt om eerdere investeerders in de huidige ronde af te betalen
 • $ 10 wordt gebruikt om eerdere investeerders in het 125% plan af te betalen
 • $ 2 wordt betaald aan jouw directe sponsor
 • $ 1 wordt betaald aan de upline van jouw sponsor
 • $ 10 wordt uitgekeerd als dividend aan alle aandeelhouders
 • en de resterende $ 11 wordt gebruikt om de producten te ontwikkelen.

Tenslotte is er een forum, waar met name Jo (één van de twee eigenaren) veelvuldig reageert. Ook worden de deelnemers regelmatig om suggesties gevraagd voor bijvoorbeeld nieuwe producten.

Groeipotentieel

Kortom, My Traffic Value is mijns inziens een heel mooi programma. Er zijn diverse investeringsmogelijkheden, leuke rendementen en je kunt daarnaast nog een grappig spelletje spelen waarmee geld te winnen valt. De uitbetalingen zijn wisselend en vooral aan het begin van de 125% en 194% plannen erg laag, maar op een gegeven moment ben je aan de beurt voor uitbetaling en dan gaat het ineens heel hard.

In mijn ogen heeft dit bedrijf enorm veel potentieel. Zeker als er nog een paar leuke games bijkomen. De slot machine is in 3 dagen tijd al bijna 9.000 keer gespeeld! Dat biedt perspectief voor de komende spellen. Momenteel zijn er iets meer dan 10.000 deelnemers, wat natuurlijk nog niet veel is. Dit bedrijf staat aan het begin van een enorme groei. Wees erbij en profiteer!

Heb je een vraag over My Traffic Value of wil je gewoon wat kwijt? Laat hieronder gerust een reactie achter.

Joeri
joeri@slimgeldverdienen.nl

Aloha, ik ben Joeri en op deze website vertel ik hoe ik een passief inkomen via internet aan het opbouwen ben. Zonder grote investeringen te doen, zonder producten te verkopen, zonder niche websites te bouwen en zonder actief mensen te werven. Meer informatie over mij en over dit project vind je op de pagina Over Slim Geld Verdienen.

6 Reactie's
 • rob
  Geplaatst op 06 oktober 2012 om 19:39 uur

  hey joeri ik wil ook wel met dit programma beginnen maar lijkt me wel leuk
  ik kan verder niets vinden over de traffic krijg je die ook bij de inleg of moet je die kopen

  • Joeri
   Geplaatst op 06 oktober 2012 om 19:46 uur

   Hey Rob,

   Dit programma werkt niet met traffic, ook al doet de naam van de site anders vermoeden. Je kunt geld inleggen in bijvoorbeeld het 194% plan. Het enige wat je hoeft te doen is te wachten tot je geld 194% heeft opgebracht 🙂 En ondertussen kun je wat spelletjes spelen 🙂

 • Bertran
  Geplaatst op 12 oktober 2012 om 19:25 uur

  Hey Joeri,

  Vandaag heb ik me ook aangemeld via jou.
  Wel was ik benieuwd wanneer Paypal beschikbaar word? Weet jij dat toevallig?
  En waneer komt komt het overzicht van September? Ben er benieuwd naar je verdiensten.

  Gr Bertran

  • Joeri
   Geplaatst op 14 oktober 2012 om 11:31 uur

   Hoi Bertran,

   Ik zag je aanmelding voorbijkomen, waarvoor dank! Ik ben nog bezig om een informatiemail over My Traffic Value samen te stellen, die hou je nog te goed. Over Paypal weet ik niet zo veel. Maar er is een forum op de site waar je dat soort dingen kunt vragen aan de eigenaren. Met name Jo reageert erg vaak en snel.

   Het nieuwe maandoverzicht is in de maak, maar ik heb de afgelopen week niet voldoende tijd gehad om het af te maken. Hopelijk vanavond.

 • Bertran
  Geplaatst op 18 oktober 2012 om 17:40 uur

  Hey Joeri,

  Inmiddels ben ik wat verder, maar begrijp niet goed hoe ik nu het geld investeer, volgens mij zitten nu alle rondes vol? Maar dan ben je toch al snel te laat met geld in leggen of valt dat mee?
  En wat kan ik in de tussen tijd wel doen?

  Gr Bertran

  • Joeri
   Geplaatst op 18 oktober 2012 om 22:32 uur

   Hoi Bertran,

   Ik zal even kort toelichten. Ongeveer twee weken geleden heeft er een soort van restart plaatsgevonden. Vóór de restart werd er ook gewerkt met investeringsrondes. Echter, in ronde 1 (eind mei) hebben heel veel mensen heel veel geld geïnvesteerd. Totaal meer dan $ 100.000. De rondes daarna was veel minder, soms maar $ 1500 per ronde. Ondertussen waren we aanbeland in ronde 30 / 31 en nog steeds moesten er mensen uit ronde 1 afbetaald worden. Dat werkte dus niet, het zou lang duren voordat je je investering terug zou krijgen en daardoor investeerde de mensen minder, waardoor het nog langer zou gaan duren enzovoorts.

   Twee weken geleden hebben de twee eigenaren van de site, Jo en Alex, alles op 0 gezet. Alle openstaande investeringen zijn omgezet naar shares. Deze shares waren van hunzelf. Zij hebben dus hun shares verkocht om de “schuld” af te lossen.

   Nu staat alles weer op 0 en worden de investeringen weer snel afbetaald. Om echter herhaling te voorkomen, hebben ze besloten om de eerste paar rondes het investeren te beperken (anders krijg je weer een hele grote ronde 1). Ronde 1 was maximaal $ 1500 met per persoon max $ 15 per 5 minuten. Ronde 2 was al wat meer (qua totaalbedrag) en ronde 3 is net vanmiddag afgelopen, deze was totaal $ 3000. Ook weer steeds max $ 15 per persoon per 5 minuten. Alles om iedereen een gelijke kans te geven en tevens het investeren te reguleren.

   De volgende ronde begint over iets minder dan 72 uur, hou dat dus in de gaten. Je hebt dan ongeveer 2 tot 2,5 uur de tijd tot de limiet van de ronde bereikt is. Bij ronde 5 zal de limiet weer wat hoger liggen en bij 6 weer hoger. De rondes starten steeds om de ca. 4 dagen.

   En in de tussentijd kun je een spelletje spelen 😉 Met name de Slots is erg verslavend 😉