Slim Geld Verdienen | Mijn strategie bij My Traffic Value
1571
post-template-default,single,single-post,postid-1571,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Mijn strategie bij My Traffic Value

Mijn strategie bij My Traffic Value

Mijn strategie bij My Traffic Value

Diverse mensen hebben mij gevraagd naar mijn strategie bij My Traffic Value. In plaats van dit afzonderlijk met deze personen te bespreken, heb ik besloten er een artikel over te schrijven, zodat iedereen hier wat aan kan hebben.

Strategie

Ik gebruik deze strategie om de waarde van mijn totale account nu zo snel mogelijk te laten groeien. Hiervoor gebruik ik alleen maar het Power Plan, dat 194% van je inleg oplevert. De Cycler-Daily laat ik links liggen. Hiermee kun je weliswaar 10% winst pakken binnen luttele seconden, maar het risico dat je in het 125% plan eindigt is groot. En het veel lagere rendement van dit plan is dat (in mijn ogen) niet waard.

Power Plan

Hoe werkt het Power Plan? Dat kan ik het beste uitleggen aan de hand van een voorbeeldje. Stel, je investeert vandaag $ 150 in het Power Plan. Dit levert uiteindelijk 194% op: $ 291. Vanaf morgen zul je daarover elke dag een uitbetaling ontvangen. De hoogte van deze uitbetaling is afhankelijk van de omzet van de website, maar ligt ergens tussen de 0,01% en 3% per dag. Gezien de uitbetalingen van februari en maart is het gemiddeld 0,33% per dag. Je investering van $ 150 levert dus elke dag $ 0.50 op.

Op deze manier zou het heel lang duren (meer dan anderhalf jaar) voordat je je investering plus 94% winst terug hebt. Gelukkig is daar de Fast-Track. Grofweg de helft van het dagelijks te verdelen geld wordt gebruikt om de “oudste” investering af te betalen. Zodra je bovenaan de lijst van “schuldeisers” staat, wordt je investering versneld terug betaald. Op dit moment duurt het ongeveer 4 maanden om bovenaan de lijst te komen.

Voor het rekenvoorbeeldje hou ik een iets langere termijn aan: 150 dagen (ongeveer 5 maanden). Je hebt dus $ 150 geïnvesteerd. Vanaf morgen ontvang je elke dag $ 0.50 – 150 dagen lang. Je hebt dan totaal $ 75 aan dagelijkse uitbetalingen ontvangen. Op dat moment ben je de oudste investeerder en beland je in de Fast-Track. Je krijgt dan de resterende $ 216 van de $ 291 in één of twee dagen uitbetaald.

Steeds herinvesteren

Zoals je kunt lezen in het artikel van de gouden regeltjes is het aan te raden om zo snel mogelijk je seed money terug te halen – ook bij My Traffic Value dus. Echter, na 150 dagen heb je nog “maar” $ 75 aan dagelijkse uitbetalingen ontvangen. Het heeft dus niet zo veel zin om dit geld allemaal op te nemen. Voor het terughalen van je seed money moet je sowieso wachten op de Fast-Track.

Daarom herinvesteer ik al mijn dagelijkse uitbetalingen, elke keer als mijn account boven de $ 1 komt. Zo krijg je – naast de eerste investering van $ 150 – heel veel kleine investeringen.

Na twee dagen heb je $ 151 openstaan, na vier dagen $ 152, na 50 dagen $ 176 en na 150 dagen $ 245 (theoretisch dan). Op deze manier worden de dagelijkse uitbetalingen langzamerhand steeds hoger. Maar nog veel mooier: als je de eerste Fast-Track hebt gehad (waarmee je je seed money terug kunt halen), zul je daarna vele kleine Fast-Tracks krijgen.

Deze strategie is bedoeld voor de lange termijn. In de periode vóór je eerste Fast-Track zal het je niet heel veel extra’s opleveren. Maar na die periode van 150 dagen zal je account – als je tenminste door blijft gaan met herinvesteren – exponentieel gaan toenemen.

Sustainable

Op dit moment is My Traffic Value bijna een jaar online (start half mei 2012). Veel ponzi-hyips halen zo’n levensduur bij lange na niet; My Traffic Value zit echter pas in de beginfase. Ik ben er echt 100% van overtuigd dat de admin geen enkele reden kan hebben om de stekker eruit te trekken. My Traffic Value wordt met de dag groter, elke dag komen er nieuwe mensen bij, de omzet zit in een stijgende lijn en er zijn producten die geld opleveren, óók als niemand meer nieuw geld inlegt. Sustainable heet dat met een mooi woord. Ik heb al heel veel hyips gezien, maar geen een zit zó goed in elkaar als My Traffic Value. Om die reden sta ik achter deze lange termijn strategie.

Ik moet er nog wel even bij melden, dat bovenstaand voorbeeld puur ter illustratie is. De dagelijkse uitbetalingen zijn niet elke dag hetzelfde, omdat deze gebaseerd zijn op inkomsten. En de genoemde looptijd is ook een voorbeeld. Op dit moment worden investeringen sneller afbetaald, maar het kan in de toekomst ook langer dan 150 dagen duren.

Heb je nog vragen over deze strategie of over My Traffic Value in het algemeen? Of heb je een andere strategie die je wilt delen? Laat hieronder je berichtje achter, dan krijg je zo snel mogelijk een reactie terug.

Joeri
joeri@slimgeldverdienen.nl

Aloha, ik ben Joeri en op deze website vertel ik hoe ik een passief inkomen via internet aan het opbouwen ben. Zonder grote investeringen te doen, zonder producten te verkopen, zonder niche websites te bouwen en zonder actief mensen te werven. Meer informatie over mij en over dit project vind je op de pagina Over Slim Geld Verdienen.

10 Reactie's
 • frank
  Geplaatst op 04 april 2013 om 22:58 uur

  Goeie strategie Joeri, Duidelijk en helder. Je bent echt aan het slimgeldverdienen…..

 • Bertt
  Geplaatst op 07 april 2013 om 04:18 uur

  Joerie, 2 dingen nog:
  1. Je kan het beste je investering, in dit geval €150, opdelen in investeringen van €1, Dat kost weliswaar wat tijd, maar zodra jou queue aan de beurt is voor het fast tracken, ben je sneller aan de beurt. De site werkt namelijk met het principe dat de kleinste investeringen per ronde eerst worden afbetaald en de grootste investeringen als laatste. Aangezien de laatste rondes tegenwoordig $10.000 dik overschrijden, kan dit bij een gemiddelde opbrengst van $2000 per dag minstens 5 dagen schelen dat je je investering eerder krijgt terug betaald. En dat kan je dus ook weer 5 dagen eerder herinvesteren of laten uitbetalen. En in die ronde krijg je dan ook weer 5 dagen eerder uitbetaald (vicieuze cirkel).
  2. Iets zegt mij dat deze site anders is dan andere sites, maar toch bestaat een hoop geld van de dagopbrengst uit nieuwe investeringen van (nieuwe) klanten. Dit houdt dus in dat het geld wat je krijgt, wordt verdiend middels investeringen van andere klanten. Dit lijkt mij alsnog niet heel sustainable.

  • Joeri
   Geplaatst op 07 april 2013 om 10:45 uur

   Dank voor je toevoeging! Wat betreft het eerste punt heb je helemaal gelijk. De kleinste investeringen binnen een ronde worden inderdaad als eerste afbetaald. Daarmee kun je dus wat tijdswinst behalen. Ik doe dit echter niet. Als ik een dag $ 3 aan uitbetalingen heb ontvangen, doe ik gewoon $ 3 investeren i.p.v. 3x $ 1. Die paar dagen dat je je geld eerder krijgt, maken voor mij persoonlijk niet zo veel uit.

   Ook bij het tweede punt heb je grotendeels gelijk. Het klopt dat bij veel dagen meer dan de helft van de omzet uit nieuwe investeringen komt. Echter er zijn ook regelmatig dagen waarbij dat niet het geval is. Ten opzichte van een half jaar geleden is het al wel een stuk verbeterd. En in de loop van de tijd zal dat steeds meer verschuiven: steeds meer inkomsten uit de producten i.p.v. uit investeringen.

   Wat je niet moet vergeten, is dat van nieuwe investeringen maar 42% aan de revenues worden toegevoegd. 10% is voor shareholders, 6% voor L1 en L2 commissies en de resterende 42% wordt apart gehouden t.b.v. ontwikkelen van producten. Andere programma’s gebruiken al het ingelegde geld om anderen af te betalen. Dat is veel minder sustainable.

 • Sytze
  Geplaatst op 24 april 2013 om 23:20 uur

  Tevens krijgen ze steeds meer geld ‘binnen’ via de spelletjes. Al het geld dat ze ermee winnen kunnen ze gebruiken om uit te betalen of of te groeien.

 • Joyce
  Geplaatst op 28 april 2013 om 19:16 uur

  Hoi Joeri,
  Ik wil starten met MTV, maar ik kan niet starten met geld uit mijn Payza account, wel STP, maar ik had mijn startbedrag al overgemaakt naar Payza :-). Tips?
  Gr. Joyce

  • Joeri
   Geplaatst op 28 april 2013 om 20:45 uur

   Hoi Joyce,

   Je kunt Egopay gebruiken. Egopay is een onderdeel van Payza (of werkt er iig duurzaam mee samen) en wordt wel door My Traffic Value geaccepteerd. Vanuit je Egopay account kun je geld van en naar Payza overboeken.

 • Zdeno
  Geplaatst op 15 mei 2013 om 21:52 uur

  Hallo Joeri,

  bedankt dat je ons deelgenoot maakt van jouw poging om online geld te verdienen. Ik vroeg me af of je in meer programma’s zit dan je op deze blog weergeeft en of je open staat voor andere suggesties.

  Met vriendelijke groeten, Zdeno

  • Joeri
   Geplaatst op 17 mei 2013 om 08:46 uur

   Hi Zdeno,

   Naast de programma’s op deze site zit ik in nog meer programma’s. Echter dit zijn vaak uitprobeersels of programma’s met een (nog) hoger risico. Ik probeer alleen de meest betrouwbare en langdurig betalende programma’s (voor zover dat mogelijk is in deze business!) op mijn site te behandelen. Uiteraard sta ik altijd open voor suggesties. Ik moet daarbij wel zeggen dat ik tegenwoordig eigenlijk alleen maar met een nieuw programma start in de eerste paar dagen na de launch.

 • laurent
  Geplaatst op 18 januari 2015 om 21:50 uur

  Joeri,

  Ik wil geld op mijn account gaan toevoegen, ik zie dat paypal niet beschikbaar voor mij is.
  Wat is volgens jou de beste payment processor?
  kan ik niet beter gewoon bankwire gebruiken?

  Mvg

  • Joeri
   Geplaatst op 18 januari 2015 om 22:00 uur

   Hoi Laurent,

   Paypal en Payza kun je alleen gebruiken om advertenties te kopen op PaidVerts. Egopay is nu niet aan te raden, vanwege alle geruchten die nu de ronde doen (geen geld meer, gehackt enzo). Dan blijft er alleen SolidTrust Pay (heb ik goede ervaringen mee) of bankwire over. Bankoverschrijving is alleen interessant bij hogere bedragen, ik dacht vanaf zo’n $1000.

   Succes!

   Edit: bankoverschrijving kan vanaf $250, de kosten zijn 0,5%. Echter bij cash out terug naar je bankrekening betaal je 2% + $25. Vandaar dat het alleen interessant is bij hogere bedragen (stuk meer dan die $250). Bitcoin is trouwens ook een optie, storten is gratis en opnemen kost 5% + $0.50. En Bitcoin kun je ook gebruiken binnen MTV voor investeringen en shares.