Slim Geld Verdienen | Mijn ontwikkelingen bij PaidVerts
17299
post-template-default,single,single-post,postid-17299,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Mijn ontwikkelingen bij PaidVerts

Mijn ontwikkelingen bij PaidVerts

In dit artikel ga ik je in vogelvlucht een update geven van de ontwikkelingen binnen PaidVerts – en mijn persoonlijke ontwikkeling in het bijzonder – van de afgelopen zeven à acht maanden. In met name de tijd dat mijn website niet bereikbaar was, is er een heleboel gebeurd!

De eerste maanden van PaidVerts

Meteen na het online gaan van PaidVerts op 31 maart 2014 heb ik mijn account aldaar geactiveerd. Ik hoefde mij niet aan te melden; je kunt voor PaidVerts dezelfde inloggegevens gebruiken als voor My Traffic Value.

Ik had mij voorgenomen om een account op te bouwen zonder geld van buitenaf in te leggen. Zo gezegd zo gedaan! In de eerste zes maanden heb ik mijn account opgebouwd van 0 BAP tot rond de 1,2 miljoen BAP, puur door steeds de opbrengsten van de dagelijkse advertenties te gebruiken om nieuwe campagnes te kopen. Zo klom ik langzaam maar zeker steeds naar een hogere BAP groep, met hogere issues per dag, meer opbrengsten en dergelijke. Op 30 juni – op de kop af drie maanden na de start van PaidVerts – bereikte ik groep 8 doordat ik meer dan 720.000 BAP in mijn account had.

Gedurende de hele zomer ben ik in groep 8 gebleven. De verdiensten lagen per dag rond de $ 3 à $ 4, met af en toe een uitschieter richting de $ 10. Geen wereldschokkende bedragen natuurlijk, maar voor een Paid To Click website is dit ongekend! En dan te bedenken dat de topverdieners (uit groep 12 met meer dan 20 miljoen BAP) per dag zo’n $ 150 aan advertenties toegewezen kregen! Dat wilde ik ook!

Verkoop van shares voor BAP

Op 29 september heb ik daarom 1000 shares verkocht voor 398 BAP per stuk, met als gevolg dat ik in BAP groep 9 belandde. Dat smaakte naar meer! Op 6 oktober heb ik nog eens 9250 shares verkocht voor BAP, waardoor ik meteen een sprong maakte naar 6+ miljoen BAP (groep 11). Nu ontving ik elke (doordeweekse) dag zo’n $ 30 tot $ 40 aan advertenties!

Maar ik wilde nog hoger. In de loop van oktober heb ik meer shares verkocht (en elke dag de verdiensten gebruikt voor nieuwe advertentie campagnes) en op 29 oktober stapte ik de 20+ miljoen groep binnen. Dat resulteerde meteen in een daily ad issue van $ 171.50! In de periode daarna ontving ik elke dag tussen de $ 100 en $ 300 aan advertenties, met uitschieters van $ 496 (op 10 november) en $ 477 (op 12 november). Belangrijk hierbij is te vermelden dat deze bedragen weliswaar op je account erbij komen (na het bekijken van de advertenties), maar dat je ook zo’n 70% van dat geld weer moet gebruiken om je BAP-saldo op peil te houden. Hoe dan ook, het leidde toch tot zo’n $ 500 per week aan winst!

Mijn uiteindelijke doel was de 50+ miljoen groep. Deze bereikte ik op 15 december, wederom met name door de verkoop van shares. Al met al heb ik in die periode ruim 600.000 (huidige) shares verkocht om zo ver te komen.

Uitbetalingen naar PayPal

Ik ben het Slim Geld Verdienen project natuurlijk niet gestart om oneindig te herinvesteren. Uiteindelijk moet het geld wel op mijn bankrekening belanden. In 2012 heb ik in totaal $ 524 ingelegd in My Traffic Value en dat heb ik twee jaar lang laten groeien tot wat het nu is. Gedurende 2013 heb ik al wel iets meer dan mijn inleg opgenomen ($ 626.25). Zodoende is alles wat in mijn account zit, pure winst. Maar vanaf november 2014 was het tijd om serieus te gaan cashen.

Dus zette ik alle winsten die ik overhield van de dagelijkse advertenties apart op de PayPal balance binnen My Traffic Value. En elke keer als dit een leuk bedrag was geworden, liet ik het uitbetalen. Zo heb ik in november en december alles bij elkaar $ 3,200 opgenomen!

UITBETALINGEN NAAR MIJN PAYPAL ACCOUNT
UITBETALINGEN NAAR MIJN PAYPAL ACCOUNT

BAP-swap

Helaas werd het plezier kort verstoord. Eind december plaatste Jo een bericht op het forum van My Traffic Value over een Plan B om de schuld van PaidVerts eventueel ooit in de toekomst te kunnen omzetten middels het inwisselen van BAP voor shares. Echter, binnen zeven uur veranderde dit van een vaag idee naar een concreet plan inclusief datum van uitvoering (op zich geen verrassing, we kennen Jo zijn wispelturigheid inmiddels).

Hoe ging deze swap in zijn werk? In de loop der tijd heeft het My Traffic Value account van PaidVerts een flinke hoeveelheid shares opgekocht. Dit is onderdeel van het businessmodel: shares kopen en voor een hogere prijs verkopen om de advertentie issues te kunnen betalen. Eind december bezat PaidVerts iets meer dan 34 miljoen shares. Op de laatste dag van 2014 was de swap een feit: alle BAP van alle users werden ingewisseld voor shares tegen een koers van 219 BAP per share.

Zo raakte ik mijn 50 miljoen BAP kwijt en ik kreeg er 231.842 shares voor terug. Terwijl ik ruim 600.000 shares verkocht had om zo ver te komen. Ik besloot echter niet af te wachten en meteen op 1 januari had ik al weer meer dan 11 miljoen BAP (ook weer door de verkoop van shares). En acht dagen later maakte ik mijn rentree in groep 13.

Shares

Als ik nu terugkijk, was het (economisch gezien) niet zo slim om al die shares te verkopen om te kunnen groeien in PaidVerts. Op basis van de huidige maatstaven had ik eind september 1,25 miljoen shares. Nu zijn het er net geen 600.000. Vermenigvuldigd met de koers van vandaag – zo’n $ 0.085 – betekent dat een verlies van meer dan $ 56,000. Maar ja, niemand had kunnen voorzien dat de prijs van de shares zo explosief zou blijven groeien: van begin oktober tot nu met meer dan 500% (van $ 0.016 naar $ 0.085 nu; we zijn zelfs al over de $ 0.10 gegaan!). Daar is niet tegenop te klikken!

Toch heb ik geen spijt. PaidVerts heeft ervoor gezorgd dat ik een nieuwe dagelijkse inkomstenbron heb. Weliswaar grillig – de ene dag niets, de andere dag $ 1,400 – maar het zorgt wel voor diversificatie. Ook is het veel tastbaarder om elke dag geld in je account te ontvangen, dan enkel een aandelenpakket bezitten dat wellicht meer waard wordt.

Wat ga ik de komende tijd doen?

Ik wil sowieso in BAP groep 13 blijven, zodoende zal ik steeds zo’n 70% van mijn dagelijkse verdiensten moeten “herinvesteren”. Het geld dat overblijft, gebruik ik voor de helft om shares aan te kopen. Ik wil minimaal terug naar 630.000 shares (het aantal dat ik vlak voor de BAP-swap bezat), maar mijn wens is om 1 miljoen shares te bezitten. De andere helft zet ik apart voor uitbetaling. De eerste van $ 700 is alweer onderweg.

Wil je meer weten over My Traffic Value, over PaidVerts of over de BAP-swap? Laat hieronder een berichtje achter of stuur mij een mail. Je krijgt altijd antwoord terug!

Ook Slim Geld Verdienen?

Wil je ook Slim Geld Verdienen met PaidVerts? Meld je dan nu aan!

Joeri
joeri@slimgeldverdienen.nl

Aloha, ik ben Joeri en op deze website vertel ik hoe ik een passief inkomen via internet aan het opbouwen ben. Zonder grote investeringen te doen, zonder producten te verkopen, zonder niche websites te bouwen en zonder actief mensen te werven. Meer informatie over mij en over dit project vind je op de pagina Over Slim Geld Verdienen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.