Slim Geld Verdienen | Maandoverzicht mei 2013
1645
post-template-default,single,single-post,postid-1645,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Maandoverzicht mei 2013

maandoverzicht mei 2013

Maandoverzicht mei 2013

Zoals in het vorige maandoverzicht al gemeld, zit ik midden in een verbouwing; het is dus echt zoeken naar een beetje tijd om een verhaal in elkaar te zetten. Maar hier is dan het overzicht van de resultaten van mijn programma’s in de maand mei.

Op 17 mei ben ik heel even gestart met een nieuw programma: Profit Gears. Dit programma werd al een aantal weken voor de launch enorm gepromoot door diverse grote namen in de hyip business. Een paar uur na de start ben ik ingestapt met $ 104. Echter, al binnen een paar dagen na de start stuurden diezelfde mensen – die het programma eerder flink gehyped hadden – mails over hun twijfels over Profit Gears. Zo was het compensatieplan onduidelijk en ingewikkeld en wilde de admin zijn identiteit niet prijs geven. Op een gegeven moment bood de admin een refund optie aan, je kon dan 80% van je inleg terug krijgen. Ik heb van dit aanbod gebruik gemaakt en heb op 21 mei $ 80 retour gekregen. Tot mijn verbazing ontving ik een dag later nog eens $ 23.60 van SolidTrust Pay als aanvulling op deze refund. Zodoende is mijn verlies beperkt gebleven tot slechts $ 0.40. De site van Profit Gears is ondertussen uit de lucht.

Uitbetalingen

Banners Broker

Ook nu weer een leuke vooruitgang van panels en commissies: totaal $ 2,715. Zoals je kunt zien – in vergelijking met andere maandoverzichten – blijven de uitbetalingen van Banners Broker steeds op ongeveer hetzelfde niveau. Dat komt omdat ik alles op 50% laat staan. Zo wordt er bij het vollopen van een panel steeds maar één nieuw panel aangekocht. Het aantal panels blijft dus steeds ongeveer gelijk.

Ook heb ik deze maand weer een paar nieuwe uitbetalingsverzoeken gedaan. Tevens heb ik weer één of twee support tickets gestuurd met de vraag wanneer mijn oude verzoeken uitbetaald gaan worden. Uiteraard nul op het rekest. Om die reden is dit het laatste maandoverzicht waar ik Banners Broker in zal opnemen. In de maandoverzichten die nog volgen zal Banners Broker alleen genoemd gaan worden als ik daadwerkelijk een uitbetaling heb ontvangen op Payza of SolidTrust Pay. Gevolg hiervan is wel dat mijn grafiekje enorm zal dalen, daar Banners Broker een heel groot deel van mijn maandelijkse “inkomsten” voor zijn rekening neemt.

My Traffic Value

Nog steeds mijn favoriet! Weliswaar met (een stuk) lagere dagelijkse uitbetalingen (in vergelijking met andere programma’s), maar deze zijn wel gebaseerd op een solide business model. Ondertussen blijven er nieuwe spelletjes komen: op 22 mei is bijvoorbeeld het spel Hold’em Bonus geïntroduceerd. In de 9 dagen dat dit spel in de maand mei online was, is het spel meer dan 2500 keer gespeeld, wat resulteerde in een winst van $ 162! Al dit geld is ondertussen verdeeld over de deelnemers middels de dagelijkse uitbetalingen. Wat een mooi concept!

Mei was een redelijk timide maand voor My Traffic Value. Geen Fast-Tracks, geen buitensporige commissies. Totaal heb ik $ 223.43 ontvangen. Dit heb ik allemaal teruggestopt; mijn openstaande investering groeide van $ 1,485 naar $ 1,661.

Uinvest

Just like clockwork, dat is van toepassing op Uinvest. Steeds op de afgesproken dag ontvang ik de bijschrijvingen in mijn account. Omdat ik in april geen nieuwe shares had bijgekocht, zijn de inkomsten uit de shares hetzelfde gebleven. Wel daarbij nog $ 3.09 aan commissies ontvangen, totaal $ 29.73.

Begin mei heb ik wel een nieuwe share gekocht, te weten Casino, voor een bedrag van $ 74.09 welke mij $ 9.90 per maand gaat uitbetalen. Dit zul je terug gaan zien in het maandoverzicht van juni.

Opbouwend Inkomen

Opbouwend Inkomen kabbelt ook lekker voort. Ik laat het geld gewoon lekker in het account staan en zodra mijn saldo $ 25 is geworden, zal ik er een nieuwe positie bijkopen. Op deze manier wil ik het langzamerhand laten groeien. De uitbetalingen in mei bedroegen $ 1.40.

Commissies van de verschillende e-wallets

Deze maand alleen commissies ontvangen bij SolidTrust Pay: $ 0.99. Niet veel natuurlijk, maar alle beetjes helpen.

Alle uitbetalingen van mei

Alles bij elkaar opgeteld maakt $ 2,970.55. Dat is ietsje meer dan de maand ervoor – bijna $ 40. Ook deze maand heb ik geen geld over laten maken naar mijn bankrekening, ook nu dus even geen passief inkomen.

Zoals ik eerder in dit stukje al schreef, zal ik Banners Broker voortaan niet meer opnemen in mijn maandoverzichten – tenzij er daadwerkelijk geld uitbetaald wordt. Dat betekent dat het totaalbedrag voortaan flink lager zal zijn; Banners Broker neemt tenslotte zo’n 90% van het totaalbedrag voor zijn rekening! Aan de andere kant zullen de maandoverzichten voortaan wel een beter beeld geven van de werkelijkheid. Aan geld dat je niet kunt opnemen, heb je tenslotte niet zo veel.

Als laatste nog het bekende grafiekje met de resultaten van mei daaraan toegevoegd.

DE UITBETALINGEN TOT EN MET MEI 2013
DE UITBETALINGEN TOT EN MET MEI 2013

In het vorige maandoverzicht schreef ik heel kort al over de sluiting van Liberty Reserve op 24 mei. Daar is ondertussen een artikel over verschenen. Voor mij heeft het niet veel gevolgen, ik had geen geld op mijn account staan. Er zijn twee programma’s die werkten met (onder andere) Liberty Reserve: Uinvest en My Traffic Value. Beide hebben ondertussen passende maatregelen getroffen. Uinvest gebruikt nu Upay als e-wallet, naast de Financial Partners. En My Traffic Value biedt de mogelijkheid om een eventueel Liberty Reserve saldo over te hevelen naar een andere e-wallet.

Tot zo ver de berichtgeving over mijn vorderingen in de maand mei. Heb je nog vragen? Ik hoor je graag!

Joeri
joeri@slimgeldverdienen.nl

Aloha, ik ben Joeri en op deze website vertel ik hoe ik een passief inkomen via internet aan het opbouwen ben. Zonder grote investeringen te doen, zonder producten te verkopen, zonder niche websites te bouwen en zonder actief mensen te werven. Meer informatie over mij en over dit project vind je op de pagina Over Slim Geld Verdienen.

2 Reactie's
 • Rob
  Geplaatst op 12 juli 2013 om 07:12 uur

  Joeri ik heb een vraag voor je. Wat zou er gebeuren als er op een dag meer geld verdient zou worden dan alle uitstaande schulden/investments. In dit geval zouden alle investments afbetaald zijn en houd mtv geld “over” zou de daily payment op pauze worden gezet?
  Ik begrijp dat dit nagenoeg onmogelijk is maar het KAN wel

  • Joeri
   Geplaatst op 12 juli 2013 om 10:49 uur

   Hallo Rob,

   Dat is een interessante vraag natuurlijk.

   Op dit moment bestaan de dagelijkse revenues welke uitbetaald worden voor ca. 65 tot 70% uit inleg in de diverse investeringsplannen en 30 tot 35% uit inkomsten uit de spellen, advertenties, de monitor enzovoorts. Dat betekent dat momenteel de “schuld” elke dag groter wordt en de termijn voor het afbetalen van elke schuld langzamerhand oploopt.

   Waar ligt het omslagpunt? Dat is eenvoudig te berekenen. Stel, er wordt vandaag exact $ 1,000 ingelegd in het Power Plan. Daarvan gaat 42% oftewel $ 420 naar de daily revenues om over 28 dagen uitbetaald te worden. Om deze $ 1,000 af te betalen, moeten er totaal $ 1,940 aan inkomsten zijn. $ 420 daarvan komen uit de investeringen zelf, het restant van $ 1,520 moet dus uit de website zelf komen. Dat komt neer op een verhouding van 21,6% / 78,4%.

   Zodra er meer dan die 78,4% van de dagelijkse inkomsten uit de spellen, advertenties etc. komt, wordt de schuld kleiner en worden de openstaande investeringen sneller afbetaald.

   Dan komt er een moment dat de volledige schuld weggewerkt is. Als je dan een bedrag inlegt, dan weet je dat je die na 28 dagen inclusief winst terug hebt. MTV houdt trouwens geen geld voor zichzelf, alle inkomsten uit de website worden voor 100% verdeeld over de leden. De daily payments worden dus niet op pauze gezet, maar worden juist hoger. Als er op één dag $ 10,000 aan inkomsten uit de spellen komt (dat is al een keer voorgekomen!), dan is de daily payment 28 dagen later gewoon een stuk hoger.

   Jij stelt dat dit nagenoeg onmogelijk is. Maar ik denk dat het helemaal niet zo onmogelijk is als het lijkt. Sterker nog, ik denk dat het juist het ultieme doel is van My Traffic Value. MTV is druk bezig met o.a. een externe spelletjes website, waarbij je niet kunt investeren, maar waarvan de opbrengsten wel uitbetaald worden aan de MTV leden. Ook een externe advertentiesite zit in de ontwikkeling. Zo komen er steeds meer onderdelen waarbij geld verdiend wordt. Op die manier komt MTV dus steeds dichter bij dat omslagpunt.

   Kortom: Als er méér geld verdiend wordt dan er nog aan schuld inclusief winst openstaat, dan gaan de daily payments voor iedereen omhoog.