Slim Geld Verdienen | Maandoverzicht juni 2013
1656
post-template-default,single,single-post,postid-1656,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Maandoverzicht juni 2013

maandoverzicht juni 2013

Maandoverzicht juni 2013

Nou, het is me weer een keertje gelukt: een maandoverzicht produceren binnen twee weken na afloop van die betreffende maand (nou ja, bijna dan)! Kwestie van prioriteiten stellen!

In de maand juni is er weinig spannends voorgevallen. Wel ben ik op 18 juni gestart met een nieuw programma: AdHitProfits. Dit is een revenue sharing programma dat sinds begin april online is en dat ik om de één of andere reden over het hoofd gezien heb. Normaal gesproken start ik nooit zo “laat” nog met een programma. Maar AdHitProfits was voor mij om twee redenen een uitzondering. Als eerste waren de uitbetalingen over de periode april tot juni zeer constant. En ten tweede heeft AdHitProfits ook inkomsten buiten de aankoop van shares om, namelijk door verkoop van advertentieruimte. Op de portfolio pagina van AdHitProfits kun je er meer over lezen.

De eerste anderhalve week na mijn start bleven de uitbetalingen netjes op niveau, soms wel 5 tot 6% per dag. Maar helemaal aan het eind van de maand zakte het toch behoorlijk in. In het begin schatte ik dat AdHitProfits het nog wel drie tot zes maanden zou uithouden, maar daar moet ik toch op terugkomen. Op dit moment zijn de revenues zo laag dat ik het niet meer zou adviseren om ermee te starten.

Uitbetalingen van de programma’s

Banners Broker

In het maandoverzicht van mei schreef ik dat ik Banners Broker niet meer zou opnemen in mijn maandoverzicht, tenzij er een uitbetaling naar een e-wallet gedaan zou worden. Dat was in juni niet het geval, zodoende noteer ik $ 0 voor Banners Broker.

My Traffic Value

Slow but steady! Ook deze maand geen Fast-Tracks, al zitten er wel een paar aan te komen. Op moment van typen is men bezig met ronde 20 af te betalen, in welke ik drie investeringen van $ 50 heb zitten. Die zullen per stuk zo’n $ 70 aan Fast-Track opleveren (194% van $ 50 is $ 97 minus circa $ 26 wat ik al ontvangen heb aan dagelijkse uitbetalingen). Dat betekent dat ik binnen niet al te lange tijd door de $ 2,000 grens zal gaan! En dat is voor mij de start om structureel geld op te gaan nemen uit My Traffic Value.

Aan dagelijkse betalingen en commissies heb ik $ 165.18 ontvangen. Dit geld is allemaal opnieuw ingelegd in het Power Plan, waardoor het bedrag aan openstaande investeringen groeide van $ 1,661 naar 1,835. Slimme rekenaars zien dat dit een grotere groei is dan ik aan uitbetalingen heb ontvangen. Dat komt doordat het saldo op mijn account aan het begin van de maand hoger was dan aan het eind.

Uinvest

In mei had ik een nieuwe share gekocht, daarvan heb ik in juni het eerste “dividend” ontvangen. Samen met de uitbetalingen van de andere shares heeft Uinvest mij vorige maand $ 36.54 opgeleverd.

Opbouwend Inkomen

Nog steeds (slechts) twee posities van $ 25 per stuk, welke mij gezamenlijk precies $ 1 hebben opgeleverd.

AdHitProfits

AdHitProfits schrijft elke 30 minuten geld bij in je account (mits actieve shares en mits advertenties bekeken), zodoende is het lastig om het precieze bedrag te bepalen wat ik in juni heb ontvangen. Daarom tel ik alleen de bedragen op die ik heb laten uitbetalen naar SolidTrust Pay. Dat was in totaal $ 53.21.

Commissies SolidTrust Pay

Bij SolidTrust Pay heb ik $ 0.83 aan commissies ontvangen.

Totaal uitbetalingen en passief inkomen

De vetgedrukte bedragen maken samen $ 256.76. Da’s heel weinig in vergelijking met de voorgaande maanden. Sterker nog, dit is van het niveau van april 2012! Zoals gezegd komt dat door het weglaten van de resultaten van Banners Broker. Dit geld zit “vast” in het programma, doordat er geen uitbetalingen meer worden gedaan (althans niet naar mij). Mijn oudste openstaande verzoek dateert van 13 maart jongstleden!

Toch laat ik daar geen traantje om. Banners Broker heeft mij zeker geen windeieren gelegd. Ik heb in het afgelopen jaar bijna 13 keer mijn inleg eruit gehaald (ruim $ 3,500 tegenover een inleg van $ 270)!

Het weglaten van Banners Broker resulteert weliswaar in een enorme daling in mijn inkomsten, maar het geeft wel een veel eerlijker beeld van mijn situatie. Al dit geld kan ik in principe laten uitbetalen (wat ik dus ook voor een deel doe).

Dan ook nog goed nieuws: ik heb mijzelf geld laten uitbetalen van SolidTrust Pay naar mijn bankrekening. Ik heb eerst $ 150 omgewisseld naar euro’s (dat kan heel eenvoudig binnen je SolidTrust Pay account en tegen schappelijke kosten) en dat geld heb ik vervolgens overgeboekt. Na aftrek van wissel- en transactiekosten heb ik een bedrag van € 103 op mijn bankrekening ontvangen (terug omgerekend komt dat neer op $ 142.11). Het overboeken duurde overigens wel ietsjes langer dan ik van te voren had verwacht; ik heb het geld na 9 dagen ontvangen (is 7 werkdagen) daar waar ze 4 tot 5 werkdagen beloven.

Mijn passieve inkomsten heb ik ook in het onderstaande grafiekje opgenomen.

EEN FLINKE DALING IN JUNI!
EEN FLINKE DALING IN JUNI!

Voor de maand juli heb ik geen nieuwe dingen op het oog. Ik ben nu het meest van de tijd bezig met de verbouwing bij ons thuis. En de rest van de zomer zal ik voornamelijk druk zijn met onze aanstaande gezinsuitbreiding. Ik denk dat ik pas in september / oktober weer wat actiever op zoek ga naar een nieuw programma. Echter, mocht je voor die tijd suggesties hebben, dan mag je ze natuurlijk altijd met me delen.

Mijn andere voornemen is om de grens van $ 2,000 te bereiken bij My Traffic Value. Momenteel staat de teller op $ 1,915, dus dat moet zeker gaan lukken. Vanaf dan ga ik de helft van wat ik per maand ontvang laten uitbetalen en de andere helft herinvesteren. Op die manier groeit mijn account nog wel steeds, maar ontvang ik ook echt passief geld.

Vragen, problemen, suggesties, mededelingen? Laat ze hieronder achter!

Joeri
joeri@slimgeldverdienen.nl

Aloha, ik ben Joeri en op deze website vertel ik hoe ik een passief inkomen via internet aan het opbouwen ben. Zonder grote investeringen te doen, zonder producten te verkopen, zonder niche websites te bouwen en zonder actief mensen te werven. Meer informatie over mij en over dit project vind je op de pagina Over Slim Geld Verdienen.

3 Reactie's
 • Zdeno
  Geplaatst op 19 juli 2013 om 02:01 uur

  Hallo Joeri,

  wederom bedankt voor zulks een openhartige uiteenzetting van jouw verdiensten van afgelopen maand. Goed dat je al je inleg uit bb had gehaald, daar was ik helaas veel te laat mee. Daarom hoop ik van ganser harte dat ze ooit weer wel uit zullen gaan betalen. Ook bij mij staan alle withdrawals vanaf 13 maart nog open.

  Ad Hits Profit
  Je zegt dat ze elk half uur uitbetalen, maar mij is opgevallen dat ze binnen een maand kelderden van $5 per share per dag, naar een paar cent per share per dag. Wat denk jij dat hier de reden van is? Of gaat het bij jou nog steeds snel … ?

  Uinvest
  Wil je ook vertellen hoeveel shares je hebt of kun je anders aangeven hoeveel procent je hebt verdiend?

  Opbouwend inkomen zit ik ook in met 2 shares en ik mag hopen dat ik daar binnen 2 jaar $50 mee verdien, dan is in elk geval de inleg er weer uitgekomen.

  Het valt niet mee tegenwoordig om nog betrouwbare programma’s te vinden die ook nakomen wat ze beloven. Ik zit in nog een paar andere programma’s en overal lopen de financiën terug. Er is echter nog één programma waar ik wel flink mee cash en dat al sinds februari. Zij gaan nog steeds steady en groeien ook flink.

  Ik ben benieuwd wat je verdere stappen zijn.

  Voor nu wens ik je alvast mooie tijden met je gezin

  • Joeri
   Geplaatst op 19 juli 2013 om 07:26 uur

   Hallo Zdeno,

   Dank voor je uitgebreide reactie!

   Bij mij hetzelfde met AHP, in het begin waren de verdiensten zeer hoog, tot wel 6% per dag. Maar ook bij mij is het gedaald tot enkele centen per dag. Dat is helaas het lot van alle revenue sharing programma’s, als er weinig meer binnenkomt, valt er ook weinig te verdelen.

   Bij Uinvest heb ik nu drie shares:
   * Chemical Plant, waarde $ 167.99, netto opbrengst $ 20.70 per maand
   * Casino, waarde $ 81, netto opbrengst $ 9.90 per maand
   * Group of Restaurants, waarde $ 77.90, netto opbrengst $ 5.94 per maand

   Overigens wacht ik nog even de laatste uitbetalingen van deze maand af en dan ga ik alle shares verkopen. Ik wil het geld gaan gebruiken voor een ander nieuw programma.

   Opbouwend Inkomen gaat vrij traag maar je kunt je er geen buil aan vallen. In principe is het ook een revenue sharing programma, maar dan met andere inkomsten dan de verkoop van posities. Met andere woorden: het geld dat binnenkomt uit de inleg van deelnemers, wordt niet rechtstreeks gebruikt om als winst uit te betalen, maar wordt ingezet om nieuw geld te genereren. Vergeleken met andere hyips betaalt O.I. natuurlijk niet zo veel uit, maar als nog veel beter dan welke bank dan ook. En ik heb liever een hyip die 1% per week betaalt maar wel nog 5 jaar zal bestaan, dan een hyip die 1% per dag uitkeert, en waarvan de toekomst zeer onzeker is.

 • Zdeno
  Geplaatst op 19 juli 2013 om 18:29 uur

  Dat ben ik zeker met je eens (slaat op de laatste alinea).
  Ben benieuwd welk programma je in gaat stappen.
  Kan me voorstellen als je dat nog niet wilt delen.
  Maar voor het geval ik je erin wil volgen,
  zou het fijn zijn als je kunt delen op welk een startbedrag je mikt.

  Dan kan ik vast beginnen met sparen 😉