Slim Geld Verdienen | Maandoverzicht juli 2013
1704
post-template-default,single,single-post,postid-1704,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Maandoverzicht juli 2013

Maandoverzicht juli 2013

Doorgaans zijn de zomermaanden een rustige periode in online-investerings-land. Zo ook dit jaar. De storm van revenue sharing programma’s is ook langzamerhand een beetje gaan liggen. Ik heb er een paar geprobeerd, waaronder AdHitProfits en Ad Cash Blast, maar dat is uiteindelijk allemaal op niets uitgelopen.

In mijn privé leven was het echter niet echt rustig. Naast de verbouwing (waar ik nog steeds mee bezig ben) ben ik op 28 juli opnieuw vader geworden! En die twee dingen samen zorgen ervoor dat ik met heel veel dingen bezig ben, behalve met online geld verdienen! Echter, de programma’s draaien op de achtergrond lekker door en genereren toch geld, ook al ben ik er niet actief mee. Dat is de kracht van een passief inkomen!

Uitbetalingen van de programma’s

Zoals altijd, het overzicht van de programma’s waar ik in de maand juli geld van heb ontvangen.

My Traffic Value

Ik ben echt fan van My Traffic Value! Het is en blijft een geniaal business model. Het portfolio breidt zich steeds verder uit en het is ondertussen bewezen dat de website heel goed geld kan verdienen zonder investeringen van deelnemers.

Het belangrijkste nieuws van My Traffic Value van vorige maand was de herstructurering van de investeringsplannen. Eén van de wijzigingen is dat het Power Plan niet meer 194% betaald, maar “slechts” 186%. Daarnaast is er een nieuw plan geïntroduceerd: het Fast-Track Plan dat géén dagelijkse uitbetalingen kent, maar wel 250% uitkeert. Meer over dit alles in het artikel Diverse veranderingen bij My Traffic Value.

Zoals je onder andere in mijn vorige maandoverzicht hebt kunnen lezen, was ik van plan om steeds alle dagelijkse uitbetalingen te herinvesteren tot ik de grens van $ 2,000 aan actieve investeringen zou bereiken. Op 17 juli was het zover. Vanaf toen heb ik de dagelijkse betalingen en commissies opgespaard en dit heb ik op 1 augustus laten uitbetalen naar mijn SolidTrust Pay account. Dit bedrag zul je in het volgende maandoverzicht terug gaan vinden als passief inkomen.

In juli heb ik flink meer ontvangen dan in de paar maanden ervoor, totaal $ 508.68. Dit komt met name door een aantal Fast-Tracks. Ook heb ik op 30 juli meer dan $ 100 aan commissies mogen ontvangen!

Uinvest

Sinds het wegvallen van Liberty Reserve heeft Uinvest geen eigen e-wallet meer. Om geld op te nemen uit het programma ben je dus altijd aangewezen op Financial Partners. Dat gaat sinds zo’n beetje half juni steeds minder goed: de FP’s zijn hogere kosten gaan berekenen of hebben simpelweg geen saldo meer. Velen zijn er al op de vingers getikt en verwijderd. Ondertussen doet Uinvest wel pogingen om geld opnemen weer beter mogelijk te maken, bijvoorbeeld door de introductie van FP-Fund. Hoe dat precies gaat werken is nog niet helemaal helder. Laten we in ieder geval hopen dat deze situatie een tijdelijk probleem is.

De shares betalen wel gewoon netjes op tijd uit. Vorige maand heb ik $ 36.54 aan dividend ontvangen, hetzelfde als de maand ervoor.

Opbouwend Inkomen

Weinig nieuws betreffende Opbouwend Inkomen. Het programma hobbelt gewoon lekker door. Uitbetaling: $ 2.45, waarvan $ 1.25 commissie.

AdHitProfits

Dit programma was in feite de aanleiding van de enorme hype van revenue sharing programma’s de laatste tijd. AdHitProfits heeft zo’n 2,5 maand heel goed uitbetaald, maar dat is sinds begin juli flink terug gelopen. Ik heb vorige maand maar één keer een uitbetaling kunnen aanvragen à $ 23.79.

Ad Cash Blast

Een revenue sharing programma dat vóór de lancering enorm gepromoot werd, maar wat uiteindelijk na een dag of vier – vijf al overleden was. Ik heb er $ 52 ingestopt en heb er slechts $ 39.27 uit kunnen halen. De kans dat dit programma nog op gaat krabbelen is heel erg klein en daarom neem ik dit bedrag niet mee in het totaalbedrag.

Commissies van SolidTrust Pay

Een topmaand: zowaar $ 0.06 aan commissies bij SolidTrust Pay!

Totaalbedrag en passief inkomen

Bij elkaar opgeteld hebben de programma’s mij vorige maand $ 571.52 uitbetaald. Na de enorme daling van juni – door het weglaten van de resultaten van Banners Broker – is dit natuurlijk een mooie opsteker.

Voor de maand juli helaas geen passief inkomen: ik heb mijn volledige saldo van My Traffic Value op 1 augustus laten uitbetalen en dat zal dus meegenomen worden in het overzicht van augustus.

Geheel volgens traditie een mooi grafiekje.

NA DE DALING IN JUNI GAAT HET NU WEER EEN KLEIN BEETJE DE GOEDE KANT OP
NA DE DALING IN JUNI GAAT HET NU WEER EEN KLEIN BEETJE DE GOEDE KANT OP

Voor augustus heb ik geen grote plannen meer. Wellicht alleen nog een portfolio pagina maken over mijn nieuwste programma UPC.

Vragen, opmerkingen, suggesties? Ik vind het altijd leuk om wat van je te horen. Dit mag per mail, maar je kunt net zo makkelijk hieronder een berichtje achter laten.

Joeri
joeri@slimgeldverdienen.nl

Aloha, ik ben Joeri en op deze website vertel ik hoe ik een passief inkomen via internet aan het opbouwen ben. Zonder grote investeringen te doen, zonder producten te verkopen, zonder niche websites te bouwen en zonder actief mensen te werven. Meer informatie over mij en over dit project vind je op de pagina Over Slim Geld Verdienen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.