Slim Geld Verdienen | Maandoverzicht januari 2015
17366
post-template-default,single,single-post,postid-17366,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Maandoverzicht januari 2015

Maandoverzicht januari 2015

Op verzoek van velen is ook het maandoverzicht terug van weggeweest. Ik zal eerst beginnen met zo kort mogelijke samenvattingen van alle tussenliggende maanden, waarvan tot op heden geen overzichten gepubliceerd zijn.

De maandoverzichten van 2014

Februari en maart: opstarten na de swap

In het maandoverzicht van januari 2014 heb je kunnen lezen dat er aan het einde van die maand een volledige restart heeft plaatsgevonden bij My Traffic Value. Alles (investeringen én saldo’s) is toen omgezet naar shares tegen een koers van rond de $ 0.70 per share. De impact hiervan was goed terug te zien aan de resultaten van de eerste paar maanden van 2014. In februari leverde My Traffic Value mij bijvoorbeeld slechts $ 37.39 op.

Maart was het dieptepunt in mijn My Traffic Value loopbaan: $ 13.79 in totaal aan commissies, fast-tracks en dividend. Ik heb dit geld in zijn geheel gebruikt om shares te kopen. De prijs van de shares was namelijk historisch laag, tussen de $ 0.02 en $ 0.10 per share. Overbodig te zeggen dat ik geen geld heb laten uitbetalen.

In de tussentijd was men achter de schermen bezig met de ontwikkeling van de PTC-website PaidVerts. Deze is op 31 maart 2014 gelanceerd.

April tot en met juni: langzaam groeien

Vanaf april heb ik mijn eerste inkomsten uit PaidVerts mogen ontvangen: ik heb $ 33.67 verdiend met het klikken van advertenties en daarnaast $ 21.38 aan commissies, totaal $ 55.05. My Traffic Value leverde mij in diezelfde periode in totaal $ 34.72 aan inkomsten.

In mei verdiende ik $ 50.39 aan het bekijken van advertenties en verder ontving ik $ 15.89 aan commissies (totaal $ 66.28). Mijn 12.500 shares betaalden mij $ 17.84 aan dividend. Daarnaast verdiende ik $ 33.61 aan commissies en fast-tracks, samen $ 51.45.

De resultaten voor juni waren als volgt: $ 152.58 voor My Traffic Value en $ 178.10 voor PaidVerts. De resultaten gaan langzamerhand weer de goede kant op!

De eerste sharesplit

In het voorjaar van 2014 werden de shares langzaam maar zeker steeds meer waard. Eind april werden shares nog verhandeld voor $ 0.10 per stuk; half juni was de prijs al gestegen naar $ 0.50! Dit gaf aanleiding tot een sharesplit, een puur administratieve aanpassing, waarbij alle shares in tienen gesplitst worden. De shares blijven 19% van de investeringen ontvangen, qua dividend verandert er dus niets.

Er zijn twee redenen om zo’n sharesplit door te voeren:

  • My Traffic Value wil de shares graag betaalbaar houden (ook voor minder vermogende leden);
  • Groei is makkelijker te realiseren bij een lage prijs: een verdubbeling van $ 0.05 naar $ 0.10 lijkt simpeler dan van $ 0.50 naar $ 1.00.

Op 16 juni was het dan zover: de eerste sharesplit. 3,8 miljoen shares werden 38 miljoen shares. Gevolg hiervan was dat de prijs (logischerwijs) drastisch kelderde: van $ 0.50 naar $ 0.03 per share. Gelukkig herstelde de markt zich snel: nog geen twee weken later was de prijs gestegen naar $ 0.10 (een verdubbeling dus ten opzichte van vlak voor de split!). Op dat moment was mijn aandelenpakket $ 12,500 waard!

Juli tot en met september: rustig

De zomermaanden gingen relatief rustig voorbij. In juli heb ik $ 125.26 verdiend binnen My Traffic Value en PaidVerts leverde mij $ 176.87 op aan verdiensten uit advertenties bekijken en commissies.

De verdiensten van My Traffic Value stegen in de maand erna flink: een bijna verdubbeling naar $ 248.05. Bij PaidVerts waren de inkomsten in augustus echter lager: $ 116.86. In september waren de verdiensten respectievelijk $ 311.44 en $ 165.37.

Al het geld dat ik de eerste zes maanden binnen PaidVerts heb verdiend, heb ik volledig gebruikt om nieuwe advertentie campagnes aan te schaffen. Zodoende groeide mijn BAP-saldo van 0 naar 1,2 miljoen BAP eind september. Vanaf eind september ben ik gestart met het verkopen van shares voor BAP om sneller te kunnen groeien. Meer hierover kun je lezen in het artikel Mijn ontwikkelingen bij PaidVerts.

Oktober tot en met december: verkoop van shares

Door de verkoop van shares vanaf eind september tot en met half december heb ik geleidelijk aan kunnen groeien van groep 8 naar groep 13. Dit leverde uiteraard een enorme boost op voor mijn dagelijkse verdiensten.

In oktober verdiende ik $ 1,046.84 aan het klikken van advertenties. Tevens ontving ik nog $ 170.30 aan commissies, wat het totaal voor PaidVerts op $ 1,217.14 brengt. De hele maand november heb ik in groep 12 doorgebracht (20+ miljoen BAP). Dat leverde mij $ 4,822.51 aan advertenties op! Samen met de commissies heb ik die maand $ 5,077.97 verdiend! En in december waren de inkomsten nog hoger: $ 5,392.70, waarvan $ 5,157.84 aan advertenties en $ 234.87 aan commissies.

Mijn inkomsten uit My Traffic Value groeiden in deze periode ook. Deze drie maanden verdiende ik respectievelijk $ 392.22, $ 444.93 en $ 374.80. Dit was met name te danken aan de dividenden, in december ontving ik bijvoorbeeld meer dan $ 180 aan dividend! Ook heeft er op 9 december een tweede sharesplit plaatsgevonden; de share prijs had even daarvoor weer de $ 0.50 bereikt! Met andere woorden: shares zijn in minder dan een jaar 100 keer zoveel waard geworden!

Uitbetalingen

In 2014 heb ik diverse malen geld opgenomen uit PaidVerts. Om te beginnen $ 300 in september. Vanaf november (vanaf dat ik in de 20+ miljoen groep zat) heb ik al mijn winsten uit PaidVerts apart gezet en laten uitbetalen. In november heb ik zodoende $ 1,500 laten overboeken naar mijn PayPal-account. En in december nog eens $ 1,700.

Januari

Vorige maand heb ik met beide programma’s een record gebroken: zowel bij My Traffic Value als bij PaidVerts waren de inkomsten hoger dan ooit.

My Traffic Value

In 2014 zijn mijn shares toegenomen van 12.500 naar ruim 634.000. Enerzijds door de twee sharesplits, anderzijds heb ik bijna de helft van mijn aandelenpakket verkocht om groep 13 binnen PaidVerts te kunnen bereiken. Vanwege de BAP-swap op 31 december heb ik nog eens 60.000 extra moeten verkopen om weer terug in de 50+ miljoen BAP groep te belanden. Nu ben ik langzamerhand weer shares aan het terugkopen, eind januari zat ik net onder de 600.000 shares.

Al deze shares hebben mij in januari $ 393.30 aan dividend opgeleverd. Ik heb daarnaast drie fast-tracks ontvangen ter waarde van $ 111.60 en tenslotte heb ik $ 384.25 aan commissies verdiend. Alles bij elkaar een topmaand voor My Traffic Value: $ 889.15 aan inkomsten, een record!

PaidVerts

Zoals gezegd wilde ik na de BAP-swap van PaidVerts zo snel mogelijk weer terugkeren in groep 13. Dat betaalde zich goed uit! In januari heb ik maar liefst $ 12,504.79 aan inkomsten uit de advertenties ontvangen! Ook heb ik nog eens $ 1,154.23 aan commissies bijgeschreven gekregen! Totaal $ 13,659.02! Ook dit is een record!

Uiteraard moet ik hierbij wel vermelden dat ik het grootste deel van dit geld heb gebruikt om nieuwe advertentiecampagnes aan te schaffen, puur om in dezelfde BAP-groep te blijven. Mijn winst heb ik voor de helft apart gezet voor uitbetaling en de rest heb ik gebruikt om shares aan te schaffen.

Totaal uitbetalingen en passief inkomen

Beide zaken bij elkaar opgeteld maakt een totaal van $ 14,548.17. Het lijkt me duidelijk dat dit een recordbedrag is. Sterker nog, de verdiensten van deze maand januari waren bijna net zo hoog als alle inkomsten van heel 2014 ($ 14,687.36).

Vorige maand heb ik drie uitbetalingen naar mijn PayPal-account aangevraagd, gezamenlijk een bedrag van $ 1,625.

ER ZIJN DEZE MAAND RECORDS GEBROKEN!
ER ZIJN DEZE MAAND RECORDS GEBROKEN!

Plannen voor februari

Ik ben recentelijk gestart met een nieuw, zéér veel belovend programma. Op dit moment ben ik druk met de voorbereidingen om hiervoor een grootscheepse wervingscampagne op touw te zetten. Dit wordt zo spoedig mogelijk vervolgd!

Heb je vragen of opmerkingen over dit artikel? Of wil je zelf iets vertellen over jouw inkomsten uit online programma’s? Reageer!

Joeri
joeri@slimgeldverdienen.nl

Aloha, ik ben Joeri en op deze website vertel ik hoe ik een passief inkomen via internet aan het opbouwen ben. Zonder grote investeringen te doen, zonder producten te verkopen, zonder niche websites te bouwen en zonder actief mensen te werven. Meer informatie over mij en over dit project vind je op de pagina Over Slim Geld Verdienen.

1Reactie
  • Remco
    Geplaatst op 07 april 2015 om 10:00 uur

    Gaat lekker Joeri! Gefeliciteerd met deze topmaand! 🙂