Slim Geld Verdienen | Maandoverzicht februari 2015
17434
post-template-default,single,single-post,postid-17434,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Maandoverzicht februari 2015

Maandoverzicht februari 2015

De afgelopen periode heb ik mijn tijd met name besteed aan UFUN en UTokens, vandaar dit ietwat verlate maandoverzicht van februari. Sinds begin februari ben ik druk bezig met het opbouwen van een team binnen UFUN en dit begint nu langzamerhand zijn vruchten af te werpen. Speciaal voor dit team heb ik een nieuwe website gebouwd, met Nederlandstalige informatie over UFUN en UTokens: www.utokens.nl. Naast informatie zal hier ook een speciaal gedeelte beschikbaar komen voor teamleden, met video’s, instructies, informatiedocumenten en meer achtergrondinformatie over het compensatieplan bijvoorbeeld.

Bij de andere twee programma’s waarmee ik op dit moment actief ben – My Traffic Value en PaidVerts – is momenteel weinig activiteit. Dit vanwege de debt swap die ergens deze week zal plaatsvinden.

Uitbetalingen

My Traffic Value

Omdat ik mij de laatste tijd met name gefocust heb op het aankopen van shares, heb ik weinig actieve investeringen. Geen Fast-Tracks dus voor mij in februari. Mijn shares hebben mij $ 301.85 aan dividend opgeleverd en daarnaast heb ik $ 192.30 aan commissies ontvangen. Totaal was My Traffic Value goed voor een bedrag van $ 494.15.

PaidVerts

Doordat de verkoop van nieuwe advertentieverkopen langzamerhand terug begonnen te lopen, zijn mijn inkomsten betreffende bekeken advertenties ook minder geworden: “slechts” $ 4,406.47. Qua commissies heb ik $ 368.77 verdiend. Ook dit was een stuk minder dan de maand ervoor, in januari mocht ik nog ruim $ 1,150 aan commissies bijschrijven. Alles bij elkaar heb ik met PaidVerts $ 4,775.24 verdiend. Dit geld is overigens grotendeels besteed aan het aanschaffen van nieuwe advertentiecampagnes ($ 2,572.50) en opkopen van shares ($1,121.27). Het restant heb ik laten uitbetalen.

UFUN / UTokens

Ik ben op 22 januari van dit jaar gestart met UFUN door het aanschaffen van een UTokens pakket. De eerste periode heb ik met name gebruikt om het programma te leren kennen, video’s te bekijken en alvast de eerste promoties te doen. Vanaf begin februari heb ik diverse verkopen op mijn naam mogen zetten. Hiervoor heb ik in februari $ 640 aan commissies ontvangen. Een gedeelte van deze commissies heb ik gebruikt voor het aankopen van nieuwe UTokens, waardoor ik eind februari ruim 7.700 UTokens bezat. De toename in waarde van deze UTokens (waarde op 28 februari minus de aanschafwaarde of de waarde op 31 januari) was in totaal $ 112.46. Zodoende heb ik $ 752.46 verdiend met UTokens.

Totaal uitbetalingen

De bedragen van deze drie programma’s bij elkaar opgeteld geeft een totaal van $ 6,021.85. Dat is natuurlijk een heel mooi resultaat, maar vergeleken met januari is het een flinke stap terug. Ik heb in februari twee uitbetalingen aangevraagd vanuit PaidVerts en My Traffic Value ter hoogte van in totaal $ 1,200. Dit bedrag is in onderstaande grafiek opgenomen als passief inkomen.

ONDANKS DE TERUGVAL TOCH EEN MOOI RESULTAAT.
ONDANKS DE TERUGVAL TOCH EEN MOOI RESULTAAT.

Plannen voor de toekomst

De komende periode ga ik mij met name inzetten voor het opbouwen van een Nederlands team binnen UFUN. In mijn ogen biedt UFUN met de UToken één van de mooiste online mogelijkheden die ik in de afgelopen vier jaar online geld verdienen ben tegengekomen. Een groot bedrijf, een mooi product, een lucratief compensatieplan en een hele grote markt die nog te veroveren is. Een no-brainer! Tot op heden ben ik nog niemand tegen gekomen die dit hele concept niet ziet zitten.

De website www.utokens.nl die ik hiervoor heb opgezet, ga ik de komende tijd verder uitbreiden met onder andere het ledengedeelte en een Engelstalige versie.

Mocht je vragen hebben over UTokens, of over één van de andere programma’s, laat hieronder gerust een berichtje achter of stuur me een mail via de Contactpagina. Ik hoor graag van je!

Joeri
joeri@slimgeldverdienen.nl

Aloha, ik ben Joeri en op deze website vertel ik hoe ik een passief inkomen via internet aan het opbouwen ben. Zonder grote investeringen te doen, zonder producten te verkopen, zonder niche websites te bouwen en zonder actief mensen te werven. Meer informatie over mij en over dit project vind je op de pagina Over Slim Geld Verdienen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.