Slim Geld Verdienen | Maandoverzicht februari 2013
1558
post-template-default,single,single-post,postid-1558,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Maandoverzicht februari 2013

maandoverzicht februari 2013

Maandoverzicht februari 2013

De maand maart is al weer bijna voorbij en er is nog niet eens een maandoverzicht over februari! Schandalig eigenlijk! Dit komt met name doordat ik aan het begin van deze maand even heel druk ben geweest met enkele nieuwe programma’s: 2Leads2Cash, BanRev en Mega Money Hybrid. Maar het is me toch gelukt om een nieuw maandoverzicht in elkaar te zetten.

Eigenlijk is er in februari niet zo heel veel bijzonders gebeurd. Alle programma’s liepen gewoon lekker door. Banners Broker heeft een nieuwe versie van hun programma geïntroduceerd: Banners Broker 2.9. Tot op heden ben ik nog niet heel enthousiast over de “verbeteringen”; in mijn ogen proberen ze het de deelnemers steeds moeilijker te maken om hun account bij te houden. Ergens wel logisch natuurlijk. Als het steeds lastiger wordt om aan traffic te komen en om je panels te kwalificeren, zullen mensen sneller hun account “verwaarlozen”. Zo zal er door Banners Broker minder uitbetaald hoeven te worden. En dat is gunstig voor een programma zonder product.

Verder ben ik vorige maand gestart met het programma 2Leads2Cash. Dit is een eenvoudig matrixprogramma, waarmee je kunt starten met een eenmalige inleg van $ 100 (exclusief fee). Met één persoon onder je die één persoon onder zich heeft, ben je al (min of meer) uit de kosten. Alle extra aanmeldingen zijn pure winst!

Speciaal voor dit programma heb ik een Teambuild initiatief gestart. Doel hiervan is dat de mensen die zich via mijn site aanmelden niet allemaal rechtstreeks onder mij komen, maar eerlijk verdeeld worden over alle Teamleden. In dit artikel kun je lezen hoe het precies in zijn werk gaat.

De uitbetalingen

Nog steeds geen nieuws over uitbetalingen van Profit Clicking, deze hou ik dus nog steeds buiten beschouwing. De andere programma’s hebben als volgt gepresteerd.

Banners Broker

Zoals hierboven gezegd: ik zie Banners Broker 2.9 voorlopig nog niet als een verbetering. De panels hadden daar echter niet onder te lijden, het totaal aan uitbetalingen is een stuk hoger dan de maand ervoor: $ 1,741.50 om precies te zijn, tegenover $ 970.50 in januari.

Het uitbetalingsverzoek van $ 391 van 31 januari is exact op tijd uitbetaald op 20 februari! Echter, gezien de huidige situatie zal dit voorlopig de laatste uitbetaling zijn… Ik heb intussen wel twee verzoeken voor uitbetaling naar SolidTrust Pay openstaan, maar gezien de ervaringen van anderen kan het wel drie maanden duren voordat die betaald worden.

My Traffic Value

Niets dan goeds over dit programma! Ik hoor en zie regelmatig “klachten” dat de uitbetalingen lager zijn dan bij andere hyips. Ik snap deze kortzichtigheid niet zo goed. Ik heb honderd keer liever een programma dat 0,4% per dag betaald met een stabiel systeem wat gebaseerd is op een echt verdienmodel met echte producten, dan een programma dat 2% per dag betaald, maar waarvan je absoluut geen zekerheid hebt.

Op 25 februari heeft My Traffic Value een geweldig goede omzet gedraaid: meer dan $ 10,000 winst op één dag! Deze winst wordt op 25 maart verdeeld over alle investeringen. Dat zal neerkomen op een dagelijkse uitbetaling van ergens tussen de 3,5 en 4%! Als je snel bent, kun je nog profiteren van deze mooie dag, zorg dan dat je uiterlijk 24 maart een investering hebt gedaan.

In de maand februari heeft My Traffic Value mij totaal $ 295.82 uitbetaald. Vrijwel hetzelfde als in januari.

Uinvest

Tsja, geen bijzonderheden bij Uinvest. Mijn shares hebben netjes op de afgesproken dag geld uitbetaald en daarbij een klein beetje commissies: totaal $ 27.28.

2Leads2Cash

Aan het begin van dit maandoverzicht heb ik al iets geschreven over dit nieuwe programma. Officieel mogen deelnemers geen uitlatingen doen over verdiensten, maar ik doe het stiekem toch. In februari heb ik $ 374,79 mogen ontvangen van 2Leads2Cash. Uitbetalingen worden automatisch gestort op je SolidTrust Pay of Payza account, je hoeft niet eens een aanvraag te doen!

Overige programma’s

Op 27 februari ben ik gestart met BanRev, een revenue sharing programma op basis van verkoop van advertentieruimte. Dit programma liep in het begin heel erg hard, maar dat is ondertussen aardig afgezwakt. Ik zal de verdiensten van dit programma in z’n geheel meenemen in het overzicht van maart.

eToro is nog aan het kwakkelen, Opbouwend Inkomen leverde $ 2.45 op (er zijn wel positieve ontwikkelingen gaande bij dit programma!) en ik heb $ 1.47 verdiend aan commissies bij de diverse e-wallets.

Totale verdiensten voor februari

Als je dan alles bij elkaar optelt, kom je tot $ 2,443.31. Dat is gelukkig weer een stuk meer dan in januari (een stijging van bijna 90%!), maar het niveau van december is nog lang niet bereikt.

Passief inkomen

Vanwege de daling bij Banners Broker in januari is mijn passieve inkomen van afgelopen maand ook naar beneden gegaan. Ik heb op 26 februari € 330 kunnen pinnen met de BB Card, wat overeenkomt met $ 438.86. Overigens was dat de laatste keer dat ik met de pas heb kunnen pinnen, gezien het stopzetten van het Banners Broker programma door MasterCard… Dat nieuws kwam net twee dagen voordat ik mijn uitbetaling van februari op de pas had moeten ontvangen… Hopelijk gaan ze de uitbetalingen naar SolidTrust Pay snel oppakken, anders moet ik de verdiensten van andere programma’s gaan gebruiken om mijzelf te betalen.

Hieronder – zoals je van mij gewend bent – het grafiekje. Omdat het een beetje druk werd met kleurtjes en stipjes, zet ik nu alleen de totale verdiensten en het passieve inkomen in de grafiek.

GRAFIEKJE NIEUWE STIJL: ALLES TOT EN MET FEBRUARI 2013
GRAFIEKJE NIEUWE STIJL: ALLES TOT EN MET FEBRUARI 2013

Nieuwe voornemens

Ja, voornemens voor maart opnoemen terwijl maart al bijna voorbij is, da’s niet zo nuttig natuurlijk. Het ebook voor My Traffic Value staat wel heel hoog op mijn lijstje. En ik heb al ideeën voor een tweede ebook!

Een ander voornemen is om te starten met Mega Money Hybrid. Daarvan kan ik in ieder geval al zeggen dat het me gelukt is.

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit maandoverzicht? Of heb je zelf geld verdiend met online programma’s? Laat gerust je berichtje achter. Zonder jouw reactie is er geen gesprek!

Joeri
joeri@slimgeldverdienen.nl

Aloha, ik ben Joeri en op deze website vertel ik hoe ik een passief inkomen via internet aan het opbouwen ben. Zonder grote investeringen te doen, zonder producten te verkopen, zonder niche websites te bouwen en zonder actief mensen te werven. Meer informatie over mij en over dit project vind je op de pagina Over Slim Geld Verdienen.

2 Reactie's
 • Yolanda
  Geplaatst op 21 maart 2013 om 22:22 uur

  Joeri, ondanks dat ik het niet altijd met je eens bent (alhoewel ik ook niet over veel concepten kan oordelen omdat ik er niet inzit), respect voor je openheid, hoe je dit opzet en communiceert.

  • Joeri
   Geplaatst op 22 maart 2013 om 08:21 uur

   Hoi Yolanda, dank voor je reactie en compliment 🙂 En het is ook niet goed om het altijd met elkaar eens te zijn, dan was er nooit een gesprek. Als een ieder maar achter zijn of haar eigen methodes staat.