Slim Geld Verdienen | Maandoverzicht april 2013
1592
post-template-default,single,single-post,postid-1592,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Maandoverzicht april 2013

Maandoverzicht april 2013

Maandoverzicht april 2013

Nou, ik heb mijn goede voornemen niet kunnen waarmaken; het maandoverzicht voor april is nog veel later dan het maandoverzicht van maart… Mede doordat we begin mei een weekje op vakantie geweest zijn en we recentelijk twee dakkapellen op ons huis hebben gekregen en ik aardig druk ben met (de voorbereidingen van) de rest van de zolderverbouwing. Maar na een periode van meer dan twee weken tekst samenstellen is hier dan het maandoverzicht van april.

Er zijn eigenlijk weinig noemenswaardige zaken. MMH is nog steeds uit de lucht, maar er blijven updates komen van de admin. Nog steeds heb ik goede hoop dat de site weer online gaat komen.

Dit hebben de programma’s uitbetaald

Banners Broker

De panels en commissies lopen wel netjes door, afgelopen maand heb ik $ 2,486.50 in mijn account bijgeschreven gekregen, ietsje minder dan in maart. Ik heb in april echter regelmatig uitbetalingen aangevraagd (steeds maximaal $ 300 per keer), maar hiervan tot op heden nog geen cent ontvangen. Wel heb ik op 12 april een betaling van $ 97 ontvangen op mijn SolidTrust Pay account, dit betrof echter een gedeelte van mijn uitbetalingsverzoek gedateerd 13 maart.

Profit Clicking

Ik heb op 9 april zowaar geld uitbetaald gekregen van Profit Clicking! Ja, je leest het goed. Een bedrag van $ 28.80! Altijd leuk, geld betaald krijgen van programma’s die je al lang hebt opgegeven.

De laatste tijd heb ik op mijn Profit Clicking portfolio pagina diverse reacties mogen ontvangen over mensen die zich allerlei dingen afvragen betreffende Profit Clicking. Dat ik begin april dus plotseling geld heb ontvangen, wil niet zeggen dat het ineens een goed programma is! Mijn advies (nog steeds) voor de mensen die nog geen deelnemer zijn: blijf weg bij Profit Clicking en stop er alsjeblieft geen geld in. En voor alle deelnemers: reken er maar op dat je geen geld meer uitbetaald krijgt.

My Traffic Value

Tijd voor positief nieuws: My Traffic Value gaat nog steeds lekker door. In april heb ik $ 380.00 aan dagelijkse uitbetalingen en commissies ontvangen. Dit is inclusief één Fast-Track van zo’n $ 76. Mijn bedrag aan openstaande investeringen is in deze maand opgelopen van $ 1160 naar $ 1485. Ik laat dit bedrag oplopen tot $ 2000 en vanaf dan ga ik structureel een deel van de uitbetalingen opnemen.

Uinvest

Uinvest betaalt nog steeds netjes uit: totaal $ 26.64, net als in maart. De totale waarde aan “aandelen” is $ 226, dus dat komt neer op een opbrengst van bijna 12%.

Opbouwend Inkomen

Ook bij dit programma heb ik elke week weer netjes uitbetalingen ontvangen. Mijn twee posities met een totale waarde van $ 50 hebben mij in april $ 1.90 opgeleverd, een rendement van 3,8%. Daarnaast heb ik nog $ 1.25 commissies ontvangen.

Commissies van e-wallets

In april heb ik ook één en ander aan commissies ontvangen bij de verschillende e-wallets: bij SolidTrust Pay $ 1.27, bij Egopay $ 1.10 en tenslotte heb ik $ 5.00 ontvangen aan commissies bij Payza.

Totaalbedrag

Alle uitbetalingen bij elkaar leveren een totaalbedrag van $ 2,932.46. Dit resultaat is natuurlijk enigszins geflatteerd, daar het grootste deel hiervan “vast” zit in Banners Broker. Het totaal is ietsje lager dan vorige maand, dit komt met name doordat er geen uitbetalingen hebben plaatsgevonden van Mega Money Hybrid en 2Leads2Cash.

Voor deze maand even geen passief inkomen, helaas. Al het geld heb ik terug gestopt in de programma’s.

HET GRAFIEKJE VAN DE MAAND APRIL
HET GRAFIEKJE VAN DE MAAND APRIL

Het maandoverzicht voor de maand mei is ook al in productie, ik doe mijn best om deze tussen de bedrijven door verder af te maken. Tenslotte ben ik van plan om iets te vertellen over de sluiting van Liberty Reserve vorige week.

Heb je nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit artikel? Laat gerust je berichtje achter.

Joeri
joeri@slimgeldverdienen.nl

Aloha, ik ben Joeri en op deze website vertel ik hoe ik een passief inkomen via internet aan het opbouwen ben. Zonder grote investeringen te doen, zonder producten te verkopen, zonder niche websites te bouwen en zonder actief mensen te werven. Meer informatie over mij en over dit project vind je op de pagina Over Slim Geld Verdienen.

6 Reactie's
 • sonja
  Geplaatst op 11 juni 2013 om 08:59 uur

  Ga je iets met Bonofa doen?

  • Joeri
   Geplaatst op 11 juni 2013 om 10:49 uur

   Nee ik denk het niet, maar ik heb me er te weinig in verdiept om te kunnen zeggen waarom.

 • harry
  Geplaatst op 26 juni 2013 om 19:48 uur

  Hey Joeri,

  Kan je uitleggen welke middelen jij gebruikt om je vorderingen bij te houden?

  Ik heb nog niet de kans gehad om heel deze site door te spitten dus misschien heb ik dat gemist.

  bvd Harry

  • Joeri
   Geplaatst op 26 juni 2013 om 21:51 uur

   Hallo Harry,

   Ik hou de vorderingen van de diverse programma’s bij in Numbers, dat is het spreadsheet-programma van Apple. Ook de grafiekjes maak ik daarmee.

 • Yolanda Lippens
  Geplaatst op 07 juli 2013 om 10:09 uur

  Hi Joeri, misschien is het ook leuk/verstandig om een grafieklijn erbij te doen van de bedragen die je daadwerkelijk op je bank hebt teruggestort gekregen? BB lijkt nu monopolygeld te worden en mensen willen weten wat ik echt op mn bank heb ontvangen.

  Verder vraag ik me af of je al bent benaderd voor TelexFree? Als je wilt kan ik je een prive presentatie geven 😉

  Ik heb daar al meer dan 2100 dollar verdiend in een maand.

  Groetjes, Yolanda

  P.s. dit bericht hoeft niet op de site worden vermeld.

  • Joeri
   Geplaatst op 08 juli 2013 om 08:01 uur

   Het blauwe lijntje Yolanda 😉

   Ik zal je een mail sturen betreffende Telex Free.