Slim Geld Verdienen | Lancering van Banners Broker 2.9
1426
post-template-default,single,single-post,postid-1426,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Lancering van Banners Broker 2.9

Lancering van Banners Broker 2.9

Lancering van Banners Broker 2.9

Dit programma bestaat niet meer.

In mijn laatste Banners Broker artikel schreef ik – naast mijn twijfels over het voortbestaan – ook over de op poten staande veranderingen binnen het programma welke door Banners Broker al zo’n beetje bekend gemaakt waren. Ondertussen is er wat meer duidelijk over de aanstaande wijzigingen. Dit zal allemaal in één keer doorgevoerd worden onder de noemer Banners Broker 2.9 en de lancering hiervan staat gepland op 19 februari aanstaande.

Hieronder een kort overzicht van de diverse wijzigingen en aanvullingen binnen Banners Broker.

Nieuw lidmaatschap

Op dit moment kent Banners Broker twee lidmaatschappen: Standard voor $ 15 per maand en Premium voor $ 100 per maand. Daar gaat een nieuw lidmaatschap bijkomen, genaamd Executive. Dit abonnement gaat de volgende eigenschappen krijgen:

 • Kosten $ 500 per maand.
 • Je hebt minimaal 1 Black panel of 1 Prestige panel (die laatste is een nieuw te introduceren panel, verderop in dit artikel meer daarover).
 • Minimaal 10 Traffic Pack Subscriptions.
 • Traffic Boosters kosten $ 4.
 • Uitbetaling naar de BB Debit Card in 10 kalenderdagen.
 • Er komt een extra Support afdeling speciaal voor Executive members.
 • Je krijgt de mogelijkheid om een eigen Banners Broker profiel te bouwen, waarop je bijvoorbeeld een blog kunt bijhouden.

Dit abonnement is alleen bedoeld voor de doorgewinterde Banners Broker affiliates. Ik kom bijvoorbeeld bij lange na niet in de buurt van de minimale eisen. Mijn duurste panel is nog steeds Blue en ik heb “maar” twee Traffic Pack Subscriptions.

Als je nu een Premium abonnement hebt met meer dan 10 Traffic Pack Subscriptions (maar niet meer dan 29), dan wordt je nog niet meteen overgezet naar dit duurdere abonnement. Dit gebeurt pas als je een nieuw Traffic Pack aanschaft of als je een totaal van meer dan $ 10,000 aan openstaande uitbetalingsverzoeken hebt binnen één kalendermaand.

Als je nu 30 of meer Traffic Packs hebt, wordt je op 19 februari wel meteen geupgrade naar Executive.

Nieuw panel en package

Naast een nieuw abonnement wordt er ook een nieuw panel in het leven geroepen. Deze krijgt de naam Prestige (een tijdje geleden kon je stemmen voor de nieuwe naam) en wordt boven het Black panel gepositioneerd. In lijn met de rest krijgt dit nieuwe panel een aanschafprijs van drie keer het voorgaande panel en zal zodoende een belachelijke $ 7,290 kosten. Mocht je ooit zo’n panel aanschaffen, dan levert die je bij voltooiing $ 14,580 op.

Uiteraard gaat dit panel ook in combinatie verkocht worden voor nieuwe deelnemers in het Prestige Package. Dit is niet verkrijgbaar in combinatie met een Standard abonnement, maar alleen als Premium of Executive. De aanschafprijzen van deze packages zijn dan respectievelijk $ 11,030 en $ 11,430 (inclusief eerste maand abonnementsgeld).

Meer vormen van Traffic

Om panels te kwalificeren heb je (onder ander) traffic nodig. Er komt straks bij de lancering van BB v2.9 een nieuwe vorm van traffic bij: Incentive Traffic. Hiermee wordt traffic bedoeld die je kunt verdienen door het creëren van een blog of video’s. Zo komen er dus vier vormen van traffic.

 • Sales Credits (traffic die je verdient over de aankopen van jouw referrals).
 • Traffic Pack Subscriptions (zelf aangekochte traffic).
 • Organic Traffic (traffic die je krijgt als internetters klikken op jouw advertenties in het Banners Broker netwerk, hiervoor moet je dus wel advertentiecampagnes runnen).
 • en tenslotte dus Incentive Traffic.

Al deze traffics worden bij elkaar opgeteld en hiermee kun je dus je panels kwalificeren. In je Traffic Bank (in je backoffice) kun je de verdeling van jouw beschikbare traffic bekijken.

Heb je nog vragen over deze aanstaande wijzigingen of heb je een aanvulling? Laat gerust hieronder je reactie achter! Mocht je nog de behoefte voelen om je bij Banners Broker aan te melden als affiliate, stuur mij dan een mailtje voor een aanmeldlink (die publiceer ik namelijk niet meer openlijk op deze website).

Joeri
joeri@slimgeldverdienen.nl

Aloha, ik ben Joeri en op deze website vertel ik hoe ik een passief inkomen via internet aan het opbouwen ben. Zonder grote investeringen te doen, zonder producten te verkopen, zonder niche websites te bouwen en zonder actief mensen te werven. Meer informatie over mij en over dit project vind je op de pagina Over Slim Geld Verdienen.

5 Reactie's
 • carlo
  Geplaatst op 15 februari 2013 om 02:06 uur

  eurextrade is ook waarschijnlijk verdwenen moest je er geld in geinvesteerd hebben

 • Daan Peeters
  Geplaatst op 18 februari 2013 om 17:59 uur

  Hey Joeri,

  Het is weer een nette update en wat minder negatief :). Zo te zien gaat Banners nog wel even door en hebben ze leuke plannen. Ik hoop voor mezelf snel die kaart te kunnen aanvragen (moet nog wat papier werk regelen) en dan ook geld de andere kant op te laten stromen, mijn eigen bank dus.

  Succes en tot snel
  Mvg Daan

  • Joeri
   Geplaatst op 18 februari 2013 om 19:03 uur

   Hey Daan,

   Ja Banners Broker heeft een hoop op de planning staan. Morgen is het zo ver, dan is de lancering een feit. Ik ben benieuwd hoe alles gaat werken, met name betreffende de Traffic toewijzingen.

   Die BB Card is echt een must hoor, snel regelen!

 • Dan
  Geplaatst op 20 februari 2013 om 16:36 uur

  Hey,

  Na hier wat gelezen hebben is er ook interesse om te beginnen aan een passief inkomen.

  Kan ik misschien een ref-link krijgen voor Banners Broker?

  Bedankt alvast.

  • Joeri
   Geplaatst op 20 februari 2013 om 16:42 uur

   Ik zal je vanavond een mail sturen!