Slim Geld Verdienen | GoldenTowns
1913
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1913,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

GoldenTowns

GoldenTowns is een gratis online spel waarmee je geld kunt verdienen.
GOLDENTOWNS

GoldenTowns is een gratis online spel waarmee je geld en zelfs echt goud kunt verdienen.

GESCHIEDENIS

GoldenTowns komt uit de stal van ANNO1777, een Roemeens bedrijf dat al diverse online games heeft uitgebracht. GoldenTowns is online sinds augustus 2013.

MEEST INTERESSANT

Een winstgevende stad opbouwen, leuk en het levert ook nog wat op.

FINANCIEEL

Ik heb € 25 ingelegd om wat (virtueel) goud te kopen. Alles bij elkaar heb ik € 35,21 laten uitbetalen, een ROI van 176%.

GoldenTowns is een gratis te spelen online spel, waarbij het de bedoeling is om een kleine nederzetting op te bouwen naar een stad. Je kunt wegen aanleggen, gebouwen bouwen en grondstoffen delven. Naast de basis grondstoffen – zoals groenten, vlees en klei – kun je ook goud delven. Dit is in eerste instantie een betaalmiddel binnen het spel, maar je kunt het ook verkopen aan medespelers in ruil voor echt geld (je wordt betaald via PayPal, Payza, Neteller en nog een paar e-wallets). En je kunt je virtuele goud zelfs inwisselen voor echt goud.

Inmiddels is mijn GoldenTowns account niet meer actief. Op een gegeven moment, als je stad een bepaald niveau heeft, is het spel niet heel uitdagend meer. Grondstoffen delven, poppetjes aanmaken, gebouwen en wegen renoveren, en dan weer grondstoffen delven. Daarnaast gaan bijna al je grondstoffen op aan belastingen en dergelijke, je houdt dus niet heel veel over. De opbrengsten wogen voor mij niet op tegen de hoeveelheid tijd die het kost om je stad up-to-date te houden.

8 Reactie's
 • Bob
  Geplaatst op 30 september 2013 om 16:09 uur

  Hoi Joeri,

  Ik heb me net aangemeld, de tutorial gevolgd en de weg vanaf het stadhuis naar rechtsonder en dan naar onder de zes huizen door ge-upgrade.
  Nu is mijn vraag: Hoe moet ik nu verder? En/of: Wanneer komt “Opbouwen van je stad naar level 5” online?

  Groeten,

  Bob.

 • Noel
  Geplaatst op 11 december 2013 om 15:07 uur

  Ben je nog bezig met Goldentowns Joeri, er worden geen updates meer gegeven?
  Alles staat bij mij momenteel op Level 5 en 15 huizen op Level 8.
  Ik kijk er naar uit om iets bij te leren.

  • Joeri
   Geplaatst op 13 december 2013 om 11:42 uur

   Hoi Noel,

   Ik heb nog geen tijd gehad om iets nieuws te schrijven. Maar ik ben nog steeds bezig met GoldenTowns, ik ben ondertussen Level 24. Je kunt ondertussen wel gaan starten met bijvoorbeeld een Goldmine te bouwen om goud te delven. Ook kun je bijvoorbeeld inwoners gaan verkopen (via Market, hiervoor moet je wel 100% happiness hebben). Of extra Production Buildings bouwen en de grondstoffen verkopen.

 • jansen
  Geplaatst op 20 maart 2014 om 07:38 uur

  ik ben ook begonnen . na de tut. meteen fabriek aant werk gezet en wegen upgraden gedaan

 • Ellen
  Geplaatst op 21 maart 2014 om 17:17 uur

  Ik probeer erop te geraken. Ik ben wel geregistreerd en ik ben online maar als ik dan energie wil kopen, lukt het niet… en dan word ik uitgelogd.

  • Joeri
   Geplaatst op 24 maart 2014 om 15:35 uur

   Hoi Ellen,

   Probeer eens of het opgelost is als je je cookies verwijderd hebt. Of je kunt het eens proberen met een andere browser. Succes!

 • joep
  Geplaatst op 05 juni 2014 om 17:27 uur

  hallo joeri,

  ik heb me een paar weken geleden aangemeld rechter weg een beetje geupgrade toen gestopt was erg druk wilde net weer beginnen maar snap niet hoe je aan hout meat iron kan komen

  mvg.

  joep

  • Joeri
   Geplaatst op 07 juni 2014 om 21:39 uur

   Alle grondstoffen kun je zelf produceren, via de Production Buildings. Van elk type heb je er al één, als je meer grondstoffen nodig hebt kun je deze upgraden of extra bijbouwen.

   Voor wood heb je de Wood Factory, voor meat de Farm en iron produceer je met de Blacksmith.