Slim Geld Verdienen | Gloedjenieuw programma: 2Leads2Cash
1445
post-template-default,single,single-post,postid-1445,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Gloedjenieuw programma: 2Leads2Cash

Gloedjenieuw programma: 2Leads2Cash

Gloedjenieuw programma: 2Leads2Cash

Dit programma bestaat niet meer.

Prelaunch alert! 2Leads2Cash is een gloednieuw 2×2 matrix programma dat aanstaande vrijdag officieel gelanceerd wordt. Ik ben sinds gisteren aangemeld en vanaf heden is het mogelijk om alvast te registreren.

Ik ben super enthousiast over dit programma! En ik zal je enkele redenen geven waarom:

 • 100% commissies!!
 • Dagelijkse uitbetalingen, je hoeft niet te wachten op je geld totdat je matrix helemaal vol is.
 • Geheel geautomatiseerd systeem, nieuwe matrixen kopen gaat volledig automatisch.
 • Géén maandelijkse kosten! Alleen eenmalig de aanschafkosten van je eerste matrix. Nieuwe matrixen worden aangeschaft van de opbrengsten van je vorige.
 • De timing is perfect: je kunt nu alvast registreren en gelijk vanaf de start van het programma profiteren.

Voor de volledige beschrijving van het programma wil ik je verwijzen naar de portfolio pagina van 2Leads2Cash. Daar kun je meer lezen over hoe het programma precies werkt, wat deelname kost en wat het oplevert. Een must read!

Heb je nog vragen over dit programma? Laat gerust hieronder een berichtje achter of stuur me een mailtje via de Contact pagina.

Joeri
joeri@slimgeldverdienen.nl

Aloha, ik ben Joeri en op deze website vertel ik hoe ik een passief inkomen via internet aan het opbouwen ben. Zonder grote investeringen te doen, zonder producten te verkopen, zonder niche websites te bouwen en zonder actief mensen te werven. Meer informatie over mij en over dit project vind je op de pagina Over Slim Geld Verdienen.

3 Reactie's
 • Yolanda Lippens
  Geplaatst op 18 februari 2013 om 12:59 uur

  Joeri, wat is het product achter 2Leads2Cash? Welke bedrijf zit er achter en waar zijn zij gevestigd?

  • Joeri
   Geplaatst op 19 februari 2013 om 08:44 uur

   Hi Yolanda, op dit moment krijg je bij aanschaf van een matrix advertentie credits t.b.v. adverteren op de website. Later komt er ook een pakket bonus materiaal (waarschijnlijk ebooks of video’s) bij. Dit is nu nog niet actief vanwege de prelaunch. 2Leads2Cash zegt daar zelf het volgende over:

   Bonus Leads
   COMING SOON
   Currently we are in soft launch, when we go live in full launch your Bonus Leads will be available to download on this page.
   We will also have an exciting feature that will allow you to easily contact your Bonus Leads direct from this page.
   There is also other exciting features coming that we know you will enjoy!
   STAY TUNED!

   Het bedrijf achter dit programma is DreamTeam Tech Ltd. Hierover is verder weinig info te vinden. Ik heb mijn sponsor gevraagd, hij geeft aan dat het een groepje netwerk marketeers is met veel ervaring in dergelijke programma’s, maar die vanwege de tegenvallers bij andere programma’s nu zelf iets ontwikkeld hebben.

 • dave
  Geplaatst op 23 februari 2013 om 22:27 uur

  kan je veel geld verdienen met de website of kan het ook tegen vallen