Slim Geld Verdienen | De 2Leads2Cash Teambuild
1465
post-template-default,single,single-post,postid-1465,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

De 2Leads2Cash Teambuild

De 2Leads2Cash Teambuild

De 2Leads2Cash Teambuild

Dit programma bestaat niet meer.

Naar aanleiding van de vraag van Ann op de portfolio pagina van 2Leads2Cash, heb ik het volgende bedacht: de 2Leads2Cash Teambuild! Wat houdt dat precies in?

Nieuwe mensen introduceren

Een essentieel onderdeel van 2Leads2Cash is het realiseren van nieuwe verkopen. Zonder nieuwe verkopen worden er tenslotte geen commissies verdiend. Echter, er zijn heel veel mensen die wel graag online geld willen verdienen, maar die geen mogelijkheden zien om nieuwe mensen te introduceren (om wat voor reden dan ook).

Aan de andere kant heb ik hier mijn website en mijn netwerk. Het is aannemelijk dat er via deze website diverse mensen zich gaan aanmelden bij 2Leads2Cash. In principe zouden deze allemaal mijn directe referrals worden. Echter, ik heb er maar twee nodig, om aan de eisen te voldoen. Meer persoonlijke referrals is leuk, maar niet per se nodig. Zie daar het idee van de Teambuild.

2Leads2Cash Teambuild

Ik ga alle mensen die zich via deze website aanmelden voor 2Leads2Cash verdelen over andere mensen. Dit zal gebeuren volgens het NIL-principe: Next In Line. De eerste twee personen die zich melden, komen rechtstreeks onder mij. De nummers 3 en 4 worden geen persoonlijke referrals van mij, maar van mijn referral nummer 1. Degenen die zich als vijfde en zesde melden, komen onder persoon nummer 2. Nummers 7 en 8 worden dan weer aangemeld onder persoon nummer 3. Enzovoorts. Zie de afbeelding hieronder (ik ben “YOU”).

ZO GAAT DE TEAMBUILD VAN 2LEADS2CASH ERUIT ZIEN!
ZO GAAT DE TEAMBUILD VAN 2LEADS2CASH ERUIT ZIEN!

Als je mee wilt doen met deze Teambuild, laat mij dit dan (zo snel mogelijk!) weten. Dit kan via de mail of door hieronder een reactie achter te laten. Ga je dus niet alvast aanmelden bij 2Leads2Cash zelf!! Dan gaat het systeem door de war!

Voorwaarden voor deelname

Natuurlijk zijn er ook wat voorwaarden en regeltjes.

 • Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Hoe eerder je je aanmeld, des te hoger je in de Teambuild zit (Next In Line principe).
 • De deelnemers worden verdeeld volgens het principe dat ik hierboven uitgelegd heb. Dat betekent echter niet dat iedereen standaard twee referrals krijgt, dat is geheel afhankelijk van de groei van de lijst.
 • Ook betekent deze Teambuild niet, dat je zelf geen actie meer hoeft te nemen! Het is altijd aan te raden om zelf actief nieuwe mensen te introduceren. Als je sociaal ingesteld bent, stuur je die potentiële deelnemers naar deze website, zodat zij ook in de Teambuild opgenomen kunnen worden. Zo kun je andere Teamleden helpen met referrals.

Werkwijze

Hoe gaan we te werk? Als je je aangemeld hebt, via de mail of door middel van een reactie hieronder, dan krijg je van mij een bericht terug met de referral-link waarmee je je dient aan te melden. Dit kan dus ook een referral-link zijn van iemand die je helemaal niet kent!

Meld je vervolgens aan bij 2Leads2Cash en schaf een matrix aan. Je moet starten met een matrix van $ 100. Je mag ook meer matrixen kopen, maar mijn focus ligt momenteel als eerste op enkel de $ 100 matrix. Upgraden kan later altijd nog met de opbrengst uit de $ 100 matrix. Hou er rekening mee dat je alleen kunt betalen met Payza of SolidTrust Pay. Er komen ook wat extra kosten bij voor de admin (10%) en transactiekosten. Hou dus rekening met een (eenmalig) aankoopbedrag van $ 115. Zorg ervoor dat je dit geld beschikbaar hebt op één van deze twee e-wallets voordat je je aanmeldt voor de Teambuild!

Het is trouwens heel belangrijk om éérst je matrix te kopen, en dan pas jouw referral-link naar mij te mailen. Anders kan het gebeuren dat jouw nieuwe referrals niet in jouw matrix terecht komen. Zodra ik jouw referral-link heb ontvangen, voeg ik deze toe aan de lijst. Zodra je aan de beurt bent om twee referrals te ontvangen, wordt jouw link door mij doorgestuurd naar die nieuwe deelnemers.

Ik zal ondertussen een schema bijhouden van wie er onder wie aangemeld is. Dit schema zal ik niet openbaar maken.

Eén voor allen, allen voor één

Alles voor het team! Laten we met z’n allen een succes maken van dit programma! Heb je nog vragen, stel ze gerust door hieronder een reactie achter te laten.

Joeri
joeri@slimgeldverdienen.nl

Aloha, ik ben Joeri en op deze website vertel ik hoe ik een passief inkomen via internet aan het opbouwen ben. Zonder grote investeringen te doen, zonder producten te verkopen, zonder niche websites te bouwen en zonder actief mensen te werven. Meer informatie over mij en over dit project vind je op de pagina Over Slim Geld Verdienen.

82 Reactie's
 • sonja van duijn
  Geplaatst op 19 februari 2013 om 11:52 uur

  Hai Joeri

  Wat een goed idee om zo van start te gaan.
  Ik doe mee,ik heb alleen nog geen werkende solid trust pay de formulieren heb ik gisteren gemaild en begreep dat dit 5 dagen duurt.
  Ga nu kijken of ik geld op me payza account kan zetten.
  Graag hoor ik van je
  Groeten Sonja

  • Joeri
   Geplaatst op 19 februari 2013 om 12:22 uur

   Ik heb je op de lijst gezet. Laat zo snel mogelijk weten als je geld op je Payza hebt staan, dan kan je deelname in gang gezet worden. Ik stuur je vast de aanmeldlink per mail.

   • sonja van duijn
    Geplaatst op 19 februari 2013 om 12:34 uur

    Dank je

    Het geld is onderweg…heb er helemaal zin in

 • Geert
  Geplaatst op 19 februari 2013 om 12:12 uur

  Wij hebben ook interesse om mee te doen.

  • Joeri
   Geplaatst op 19 februari 2013 om 12:36 uur

   Mail is gestuurd!

 • ann
  Geplaatst op 19 februari 2013 om 14:38 uur

  Ik doe mee. Ook nog even een Payza account aanmaken.

  • Joeri
   Geplaatst op 19 februari 2013 om 14:57 uur

   Ik heb je op de lijst gezet. Zodra ik de juist aanmeldlink voor je heb, krijg je die per mail (inclusief stappenplan).

 • Joeri
  Geplaatst op 19 februari 2013 om 15:13 uur

  Tip voor mensen die op dit moment niet voldoende geld op een e-wallet hebben staan: bij zowel Payza als SolidTrust Pay kun je eenvoudig met een credit card geld storten. Doorgaans staat dit onmiddellijk op je e-wallet account.

  Hou rekening met een betaling van $ 115 voor de $ 100 matrix. Dit is in verband met de 10% admin fee en de transactiekosten. Zorg voor voldoende geld op je e-wallet voordat je je voor de lijst aanmeldt!

 • Bertje
  Geplaatst op 19 februari 2013 om 18:56 uur

  Hey,

  Ik kan dit natuurlijk niet laten lopen! dus ik doe mee, kan ik mooi mijn uitbetaling van Banners brokers herinvesteren;)

  Lets go!

  • Joeri
   Geplaatst op 19 februari 2013 om 19:57 uur

   Je staat op de lijst! Ik zal je zo een mail sturen met de details.

 • Thijs van Drongelen
  Geplaatst op 20 februari 2013 om 13:34 uur

  Beste Joeri,

  Ook ik kan dit niet laten lopen en doe graag mee 🙂 Even snel een Payza account aanmaken en dan ben ik er klaar voor!

  • Joeri
   Geplaatst op 20 februari 2013 om 13:39 uur

   Laat maar weten wanneer je ’t geld beschikbaar hebt op je Payza, dan kan ik je aan de lijst toevoegen.

 • Peter
  Geplaatst op 21 februari 2013 om 10:04 uur

  Voeg mij ook maar toe aan de lijst! Lijkt me leuk om uit te gaan proberen!

  • Joeri
   Geplaatst op 21 februari 2013 om 10:12 uur

   Hallo Peter, ik stuur je zo een mail met de details.

 • Sybren
  Geplaatst op 21 februari 2013 om 14:37 uur

  Wil graag per direkt participeren middels mijn (bestaande) STP account.
  Bedankt voor de introductie van deze Teambuild.

  • Joeri
   Geplaatst op 21 februari 2013 om 14:42 uur

   Ik heb je een mail gestuurd met het stappenplan!

 • denise cruysberghs
  Geplaatst op 21 februari 2013 om 19:19 uur

  Beste Joeri, ik ben ook geïnteresseerd. Wat moet ik doen om erbij te horen ?
  Groetjes

  • Joeri
   Geplaatst op 21 februari 2013 om 19:42 uur

   Hoi Denise,

   Ik stuur je zo een mail met het stappenplan. Heb je al voldoende saldo op één van de twee e-wallets? (Payza of SolidTrust Pay)

 • Christian Lemaire
  Geplaatst op 22 februari 2013 om 12:08 uur

  hallo Joeri,

  Ik wilde eigenlijk meteen aanmelden maar ik vond dat ik eerst een payza account moest aanmaken en daar al geld op storten. Dat is nu geregeld dus bij deze, IK DOE MEE.
  Vertel me wat ik verder moet doen
  groetjes

  • Joeri
   Geplaatst op 22 februari 2013 om 12:18 uur

   Top! Ik stuur je zo een mail met het stappenplan.

 • Noel
  Geplaatst op 23 februari 2013 om 11:58 uur

  Ben er klaar voor Joeri, stuur de mail maar.

  • Joeri
   Geplaatst op 23 februari 2013 om 14:01 uur

   Mail is verstuurd!

 • Dave
  Geplaatst op 23 februari 2013 om 12:57 uur

  Hallo Joeri, ik doe ook graag mee!

  • Joeri
   Geplaatst op 23 februari 2013 om 14:02 uur

   Je hebt ondertussen een mail gekregen met het stappenplan.

 • dave
  Geplaatst op 23 februari 2013 om 22:26 uur

  mooi artikel, ik wil ook graag mee doen, hoeveel moet ik maximaal inleggen om de beste resultaat te halen

  • Joeri
   Geplaatst op 25 februari 2013 om 09:34 uur

   Hi Dave, ik stuur je zo een mail met meer informatie. Om alvast antwoord te geven op je vraag: ik richt me momenteel alleen op de $ 100 matrix, dat houdt een eenmalige inleg van $ 115 in. Je kunt ook vanaf het begin af aan hogere matrixen kopen (steeds maximaal 1 per niveau), met bedragen van $ 250, $ 500 en $ 1000. Je maximale inleg voor dit programma is dus $ 1850 (excl. kosten), maar ik denk dat de beste resultaten te behalen zijn met alleen de $ 100 matrix.

 • denise cruysberghs
  Geplaatst op 24 februari 2013 om 11:53 uur

  Heb je mijn link ontvangen Joeri ?
  Thanks

  • Joeri
   Geplaatst op 25 februari 2013 om 09:35 uur

   Ja, ik heb je link ontvangen hoor.

 • Ravi
  Geplaatst op 25 februari 2013 om 22:57 uur

  joeri ik heb je gister een bericht gestuurd op faceboook. Al gelezen of zal ik het naar je mailen?

 • sonja van duijn
  Geplaatst op 26 februari 2013 om 09:19 uur

  Hai Joeri

  Wat een super snel programma,ik heb al geld op m,n stp account ontvangen.

  Groetjes Sonja

  • Joeri
   Geplaatst op 26 februari 2013 om 15:19 uur

   Hey Sonja! Het vullen van de matrixen gaat inderdaad lekker snel. Leuk is dat, ’s ochtends een mailtje ontvangen van STP of Payza dat je geld overgemaakt hebt gekregen terwijl je sliep 😀 Het is sowieso vrij uniek dat een programma (a) automatisch geld overmaakt naar je e-wallet en (b) dat dit ook nog eens dagelijks gebeurt!

   • Dijay
    Geplaatst op 26 februari 2013 om 17:15 uur

    Hey Joeri,
    Ik zou ook graag willen deelnemen.
    Mvg. Dijay

    • Joeri
     Geplaatst op 26 februari 2013 om 17:20 uur

     Top, ik stuur je vanavond een mail met het stappenplan.

     • Ravi
      Geplaatst op 26 februari 2013 om 17:51 uur

      wil je mij ook een mail sturen..!

     • Joeri
      Geplaatst op 26 februari 2013 om 19:32 uur

      Jazeker, komt er zo aan!

 • ann
  Geplaatst op 27 februari 2013 om 07:04 uur

  Hallo Joeri,

  Dit lijkt echt wel een topper. Deze morgen reeds geld ontvangen op mijn STP.

 • Noel
  Geplaatst op 27 februari 2013 om 14:21 uur

  Is idd een topper Ann, wel niet makkellijk om aan een ref te geraken, maar we blijven advertere en op een dag lukt het me wel.
  Laat het iedereen in de teambuil goed gaan.

 • Martin
  Geplaatst op 28 februari 2013 om 16:44 uur

  Hoi!

  Lijkt me leuk om mee te doen. Ik heb net mn STpay-account weer gevuld. (Is nog pending), maar wil me wel vast aanmelden. Heb je nadere info voor me?

  Grtz

  • Joeri
   Geplaatst op 28 februari 2013 om 16:47 uur

   Hey Martin,

   Mooi dat je mee wilt doen! Ik zet je vast op de lijst en ik zal je vanavond een mail sturen met het stappenplan.

   • Martin
    Geplaatst op 01 maart 2013 om 07:41 uur

    Hey Joeri,

    Ik heb het stappenplan nog niet ontvangen, zou je hem nog naar me willen toesturen? Alvast bedankt.

 • Martin
  Geplaatst op 01 maart 2013 om 13:49 uur

  Hoi Joeri,

  Heb ik uit je info nu goed begrepen dat na de eerste cycle de refs van de eerste matrix weer worden overgenomen? Die dus dan weer vol is, tot uitbetaling komt en weer aanschaf nieuwe matrix die weer direct vol zit enz? Lijkt wel erg makkelijk.

  • Joeri
   Geplaatst op 01 maart 2013 om 13:51 uur

   Dat heb je goed begrepen 🙂 Je refs uit je eerste matrix komen alleen in jouw tweede matrix als zij zelf ook een volle matrix hebben. Hun tweede matrix komt dus op een spot in jouw tweede matrix.

   • Martin
    Geplaatst op 01 maart 2013 om 14:11 uur

    Ah thanx! Duidelijk.

 • Fie
  Geplaatst op 01 maart 2013 om 22:57 uur

  Wat een goed idee Joeri. Ik doe graag mee.

 • Gerard
  Geplaatst op 02 maart 2013 om 10:33 uur

  Hoi Joeri, wil graag meedoen met 2leads2cash

 • Lennart
  Geplaatst op 03 maart 2013 om 16:18 uur

  Ik zou ook graag mee willen doen, heb vandaag me bankrekening gekoppeld bij solid trust pay dus laat nog van me horen als het werkt!

 • Martin
  Geplaatst op 04 maart 2013 om 10:21 uur

  Hoi Joeri,

  Heb je mijn link ontvangen?

  Grtz

  • Joeri
   Geplaatst op 04 maart 2013 om 10:34 uur

   Hallo Martin, ik heb je link ontvangen en in mijn overzichtje opgenomen. Zodra je aan de beurt bent, zal jouw link gestuurd worden naar twee personen, zodat die zich rechtstreeks onder jou aanmelden.

 • Gerard
  Geplaatst op 05 maart 2013 om 03:04 uur

  Hai Joeri,

  Link via je contact form gestuurd, ontvangen ?

  GG.

  • Joeri
   Geplaatst op 05 maart 2013 om 07:08 uur

   Ja, heb ik ontvangen. Mooi dat het gelukt is.

 • taoufik
  Geplaatst op 11 maart 2013 om 11:56 uur

  Hallo allemaal

  Ik wil ook graag meedoen is dat nog mogelijk..

  Groetjes taoufik

  • Joeri
   Geplaatst op 11 maart 2013 om 12:03 uur

   Hallo Taoufik,

   Leuk dat je mee wilt doen! Ik zal je zo een e-mail sturen met informatie!

 • jeroen
  Geplaatst op 11 maart 2013 om 20:21 uur

  heee joeri
  Ik wil graag mee doen….

  Groet

  Jeroen

  • Joeri
   Geplaatst op 11 maart 2013 om 21:22 uur

   Hoi Jeroen, top, ik stuur je zo een mail met het stappenplan.

 • Joyce
  Geplaatst op 15 maart 2013 om 22:18 uur

  Hoi Joeri,

  Kan ik nog meedoen? Heb wrs niet heel snel referrals, dus elke hulp zou welkom zijn.

  Groet
  Joyce

 • nathalie
  Geplaatst op 21 maart 2013 om 23:49 uur

  hi joeri
  niet te laat om mee te doen?

  • Joeri
   Geplaatst op 22 maart 2013 om 09:17 uur

   Hoi Nathalie,

   Het is zeker niet te laat om mee te doen! Het programma is net een maand oud! Daarnaast is het belangrijk om te weten dat het programma niet zal stoppen vanwege geldgebrek (zoals bij andere hyips wel het geval is). Er worden alleen commissies uitbetaald als er nieuwe aankopen gedaan zijn. 2L2C kan dus niet failliet gaan.

 • Patrick
  Geplaatst op 22 maart 2013 om 09:01 uur

  Hoi Joeri,

  Ik las te laat dat je het afraad om geld te storten op profit clicking.
  Maar ja ik zie wel wat er gebeurd.
  Kan ik wel nog mee doen met 2Leads2Cash.
  Lijkt me super gaaf.

  Ik heb een payza account.
  Hier moet ik dan wel eerst zo,n € 100,- overmaken en duurd enkele werkdagen.
  Ik hoor graag van je.

  Groet en ga zo door.
  Patrick.

  • Joeri
   Geplaatst op 22 maart 2013 om 09:19 uur

   Hoi Patrick,

   Profit Clicking is inderdaad niet de beste investering op dit moment (tenzij je ingelegd hebt in je Premium Wallet). Ik wacht al sinds oktober op uitbetalingen!

   Je kunt natuurlijk nog meedoen met 2Leads2Cash! Ik zal je vast op de lijst zetten. Laat maar weten als je zo ver bent, dan stuur ik je een stappenplan. Je moet trouwens ook een SolidTrust Pay account aanmaken, omdat 2L2C naar beide e-wallets uitbetaalt. Hier vind je een handleiding.

   • Patrick
    Geplaatst op 22 maart 2013 om 14:22 uur

    Hoi Joeri,
    Bedankt voor je snelle reactie.
    Ik heb bij profit clicking inderdaad ingelegd in de premium wallet.
    betaald deze wel uit dan?

    Ik heb het geld overgeboekt naar payza.
    Nu een paar dagen wachten dat het geld bij payza is bijgeschreven en dan kan ik een account aanmaken bij 2Leads2Cash.

    Dan laat ik weer wat horen van me via de mail.

    Nogmaals bedankt en groet,
    Patrick.

    • Joeri
     Geplaatst op 22 maart 2013 om 15:30 uur

     Hoi Patrick,

     Men zegt dat uitbetalingsverzoeken binnen de Premium afdeling wel binnen 48 uur uitbetaald worden, ik heb daar zelf geen ervaring mee. Laten we het hopen. Tip: ga zo snel mogelijk geld opnemen uit het programma en ga pas herinvesteren als je je complete inleg terug hebt.

     Ik had je eerder vandaag het stappenplan van 2Leads2Cash al toegemaild.

     • Patrick
      Geplaatst op 22 maart 2013 om 15:39 uur

      Ok bedankt.

      Moet een paar werkdagen wachten tot dat het geld op mijn Payza account staat.
      Dan kan ik aan de slag.

      Groet en fijn weekend.
      Patrick.

 • nathalie
  Geplaatst op 22 maart 2013 om 10:38 uur

  hi
  ik heb ook geld op payza naar waar moet ik dat dan overbrengen

 • nathalie
  Geplaatst op 22 maart 2013 om 10:42 uur

  sorry we kunnen storten van payza ok laat mij maar weten wat ik moet doen

  • Joeri
   Geplaatst op 22 maart 2013 om 11:01 uur

   Ik stuur je zo een stappenplan met de mail!

 • peter
  Geplaatst op 22 maart 2013 om 14:20 uur

  nu ben ik ook net als anderen geintereseerd en wil best inleggen
  maar daar heb je het weer al die negatieve verhalen.
  maar wat ik eigenlijk mee krijg is wat zijn nou de winsten(verdiensten)
  als ik bijv $100 inleg?
  krijg ik daar een overzicht van of hoe gaat zo iets?
  ik ben aangesproken door bekende over bannersbroker en ook dat lijkt me wel wat.maar denk er nog effe goed over na (negatieve verhalen ivallen in india enz)
  hoop hier iets meer te weten te komen ben ook maar een leek hier in
  vriendelijke groet
  peter

  • Joeri
   Geplaatst op 22 maart 2013 om 15:27 uur

   Hoi Peter,

   Lees deze artikelen eens, voordat je instapt bij Banners Broker:
   Banners Broker: wat is waarheid?
   Nog meer rode vlaggetjes bij Banners Broker
   Het einde van de Banners Broker MasterCard

   Over 2Leads2Cash: bij dit programma koop je twee dingen: advertentieruimte en een “Bonus Leads” pakket wat nog in ontwikkeling is. Dit kost dus eenmalig die $ 100. Daarnaast krijg je een matrix die jou netto $ 290 + een gratis nieuwe matrix oplevert, als deze helemaal vol is (6 spots). Zie dit artikel en deze portfolio pagina voor meer uitleg.

   • peter
    Geplaatst op 22 maart 2013 om 19:00 uur

    het is te mooi om waar te zijn eigenlijk op deze manier geld verdienen
    ik heb effe alles bekeken over bannersbroker en daar zie ik wel vanaf
    ik ben wel geintereseerd in jou manier van werken in 2leads2cash
    ik heb wel een poging gedaan om account te maken b solid trust pay
    nu moet ik 5 dagen wachten geloof ik maar account werkt wel
    als dat gelukt is wil ik meer weten

    alvast bedankt
    peter

   • Zdeno
    Geplaatst op 18 mei 2013 om 13:23 uur

    Van 100, 290 maken klinkt me erg goed in de oren. Maar ik zal wel wat laat zijn nu om nog gebruik te kunnen maken van je systeem … ?

 • Roy
  Geplaatst op 23 maart 2013 om 13:50 uur

  Ik ben ook geïnteresseerd om mee te doen.

  Gr Roy

  • Joeri
   Geplaatst op 23 maart 2013 om 23:59 uur

   Hoi Roy, ik stuur je morgen een mail met een stappenplan.

 • sonja van duijn
  Geplaatst op 24 maart 2013 om 19:37 uur

  Aan iedereen

  We gaan aan de slag met 2leads2cash een super snel en makkelijk programma
  groetjes Sonja

 • peter
  Geplaatst op 24 maart 2013 om 22:18 uur

  beste joeri

  zou je mij ook een mailtje kunnen sturen met het stappenplan
  daarbij lukt het me niet vervieren van SolidTrust Pay zoals ik kan zien
  heb gegevens gestuurd en zo maar heb mijn twijfels of het toch gelukt is

  vriendelijke groet

  peter

 • John
  Geplaatst op 26 maart 2013 om 16:14 uur

  Beste Joeri,

  ik ga nu een account aanmaken bij STP. Kan je mij een stappenplan toe sturen en mij tevens alvast op de lijst zetten voor 2leach2cash. Zodra mijn account is geactiveerd stort er geld op.

  Met vriendelijke groet,

  John

  • Joeri
   Geplaatst op 26 maart 2013 om 16:19 uur

   Ik heb je op de lijst gezet en ik zal je vanavond het stappenplan toesturen!

 • John
  Geplaatst op 27 maart 2013 om 15:16 uur

  Beste Joeri,

  ik heb me nu ingeschreven en je een referral link gestuurd.
  Nu afwachten wanneer de eerste betaling is.

  met vriendelijke groet,

  John

 • JasperH
  Geplaatst op 08 mei 2013 om 16:09 uur

  Dag Joeri,

  Lopen de aanmeldingen voor deze teambuild nog, en is het concept 2leach2cash tot nu toe rendabel gebleken voor je?

  Ik hoor graag van je want mocht je deze vragen positief kunnen beantwoorden hebben ik en mjin vriendin wel interesse!

  Mvg Jasper

 • Carsten Lotz
  Geplaatst op 22 juni 2013 om 19:57 uur

  Hoi Joeri,

  Ik ben ook zeer geïnteresseerd om aan de teambuilding mee te doen.
  Ik hoop niet dat ik te laat ben.

  Carsten Lotz

  • Joeri
   Geplaatst op 25 juni 2013 om 12:39 uur

   Ik stuur je zo een mail.

   • Polle
    Geplaatst op 30 augustus 2013 om 08:18 uur

    Hallo Joeri,
    Ik ben ten einde raad bij Profitclicking nu weer eens onder een ander naamke > AdclickXpress <. Ik bekijk alle dagen de websites maar geen enkele cent komt erbij. Ik probeer nu m'n 1512 $ die in m'n basic wallet staat op te nemen via m'n STP account maar dat lukt me aan geen kanten. Kan jij me raad geven om aan het geld te komen die in m'n basic wallet staat want die heb ik nodig om bij jullie – 2lead2cash – aan de slag te gaan.

    Doei Doei, Polle

    • Joeri
     Geplaatst op 30 augustus 2013 om 10:16 uur

     Hoi Polle,

     Profit Clicking / ACX betaalt al heel lang niet meer uit. Ga er maar van uit dat je dat geld nooit zult ontvangen, hoe zuur dat ook is. Zie onder andere de portfolio pagina van Profit Clicking en het artikel De uitbetalingsproblemen van Profit CLicking, lees ook de bijbehorende reacties. Ik zou in ieder geval stoppen met tijd in dit programma te stoppen, dat is zonde.

     2L2C ligt een beetje stil op dit moment, helaas. De Teambuild was een aardig succes, maar jammer genoeg kwamen bijna alle nieuwe leden via mij. Ik had gehoopt (verwacht) dat de teamleden zelf ook nieuwe leden aan zouden brengen, maar dat is maar een enkele keer gebeurd. Je kunt nog steeds starten met 2L2C, maar dan adviseer ik om voor jezelf te beginnen. Dat wil zeggen: als je andere mensen inschrijft, dit met jouw eigen link te doen.

     Heb je geen netwerk of wil je geen mensen inschrijven? Kijk dan eens naar de programma’s My Traffic Value en UPC. Dit zijn beide programma’s met een echt businessmodel (in tegenstelling tot Profit Clicking) en een echt product, dus sustainable, maar toch met hoge verdiensten. Mensen aanmelden is bij deze programma’s niet verplicht en niet nodig om geld te verdienen.

     Succes!

 • jim
  Geplaatst op 14 juli 2013 om 21:23 uur

  Kan ik nog meedoen joeri? Het is inmiddels bijna half juli 2013. Hoor het!