Slim Geld Verdienen | Banners Broker
1893
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1893,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Banners Broker

Banners Broker beweert een intermediair te zijn tussen online publishers en advertisers; handel in online advertentieruimte dus. In feite is het niets anders dan een cycler. Sinds april 2013 betaalt Banners Broker niet meer uit.
BANNERS BROKER

Banners Broker beweert een intermediair te zijn tussen online publishers en advertisers; handel in online advertentieruimte dus. Het netwerk van Banners Broker rammelt echter aan alle kanten.

GESCHIEDENIS

Banners Broker was online sinds oktober 2010, maar pas vanaf begin 2012 werd het programma erg populair. Eind 2012 was Banners Broker over zijn hoogtepunt heen en sinds april 2013 betaalt het programma geen geld meer uit. Vorig jaar is Banners Broker failliet verklaard. De website bestaat nog wel, maar is Temporarily Closed.

MEEST INTERESSANT

Niets meer.

FINANCIEEL

Alles bij elkaar heb ik $ 270 ingelegd in Banners Broker en ik heb in totaal $ 3,524 kunnen opnemen. Een ROI van 1305%!

Banners Broker is niet meer. Het programma heeft in 2014 meerdere malen voor rechtbanken in onder andere Isle of Man en Canada moeten verschijnen en is daar onder andere failliet verklaard. Schuldeisers hebben een gerechtelijk bevel verkregen om alle bezittingen van Banners Broker te kunnen opeisen bij de drie eigenaren.

Meer informatie via onderstaande links.

Spergel Corporate < officiële rechtbankdocumenten en dergelijke
Performance.nl – Einde voor Banners Broker

Irish Examiner – Pyramid scheme investigation moves to Canada
Tara Talks – Get your money back < uitleg hoe jezelf  een claim kunt indienen

Wil je meer lezen over Banners Broker? Hieronder zie je mijn laatste artikelen over dit programma. Lees ook de reacties onder die artikelen en onder deze pagina, daar kun je ook veel info uit halen.

19 Reactie's
 • ron
  Geplaatst op 26 december 2012 om 01:36 uur

  Banners Broker beweert een intermediair te zijn tussen online publishers en advertisers; handel in online advertentieruimte dus. Het netwerk van Banners Broker rammelt echter aan alle kanten. In mijn ogen is Banners Broker gewoon een hyip, vergelijkbaar met Profit Clicking. Maar wel een goede.

  Wat een *** man, wat weet jij nou hier van, en met Profit Clicking te vergelijken *** wat een ***

  • Joeri
   Geplaatst op 26 december 2012 om 07:35 uur

   Ron, ik ben zo vrij geweest je reactie even te bewerken. Op gescheld zit ik niet te wachten. Iedereen heeft recht op zijn eigen mening. Als je mijn mening niet respecteert, ga dan maar ergens anders heen.

   Om je vraag “Wat weet jij er nou van” te beantwoorden: Ik weet er niets van, maar dat had je al in dit artikel kunnen lezen. Het is puur mijn visie op Banners Broker. Maar als jij het wel zo goed weet, bewijs het tegendeel dan maar.

 • Tamara
  Geplaatst op 31 januari 2013 om 09:03 uur

  Hallo Joeri, ik heb gisteren een account aangemaakt bij BB en een blauw en een paars package gekocht. Maar nu blijkt dat ik er maar 1 mag activeren. Weet jij hoe dat zit en kan ik mijn geld nog uit dat paarse package halen? O, en heb jij inmiddels alweer een uitbetaling ontvangen of laat het nog steeds op zich wachten?

  • Joeri
   Geplaatst op 31 januari 2013 om 11:38 uur

   Hoi Tamara,

   Je kunt inderdaad maar 1 package activeren. Aan die andere heb je dus helaas niets. De enige optie is deze te verkopen aan een andere gebruiker (mits die nog geen package heeft), bijvoorbeeld iemand die zich via jou heeft aangemeld. Of misschien dat jouw sponsor nog iemand weet.

   Ik heb drie dagen geleden een uitbetaling ontvangen op mijn BB card. Dit was de betaling die ik op 31-12 had aangevraagd. Een vertraging van ca. twee weken. Echter ik lees op internet (bijvoorbeeld het MMG forum) ook verhalen van mensen met oudere verzoeken die nog niet betaald zijn. Het is nog even afwachten of Banners Broker strakjes alles weer op de rit heeft qua uitbetalen.

 • Tamara
  Geplaatst op 02 februari 2013 om 17:35 uur

  bedankt voor je advies. Nog een vraagje. Heb jij al gehoord over profitable sunrise?

  • Joeri
   Geplaatst op 02 februari 2013 om 19:08 uur

   Graag gedaan 🙂

   Ik ken Profitable Sunrise al heel lang (het is al in november 2011 gestart namelijk). Ik ben geen deelnemer en ik zal dat ook niet (meer) worden, vanwege de leeftijd van het programma i.c.m. de relatief lange looptijd van de diverse plannen.

 • Hugo
  Geplaatst op 03 februari 2013 om 16:34 uur

  Hallo,

  hoe schrijf je in??? ik krijg namelijk de melding dat t een besloten club (o.i.d) is.en dat ik alleen via n referral? kan inschrijven…

 • Hugo
  Geplaatst op 03 februari 2013 om 18:08 uur

  ik vind het wel jammer dat je bijna nergens paypal kan gebruiken…

  • Joeri
   Geplaatst op 03 februari 2013 om 20:07 uur

   Je kunt je inderdaad alleen via iemand anders registreren. Ik zal je zometeen een e-mail sturen.

   Paypal is alleen bedoeld voor online aankopen, en niet voor investeringen, gokken of online gamen. Dat is tegen hun eigen voorwaarden. Maar er zijn genoeg alternatieven.

 • Tamara
  Geplaatst op 03 februari 2013 om 21:41 uur

  Wat vind jij eigenlijk het beste alternatief. Ik lees best veel kritiek online op alle betaalmiddelen.

  • Joeri
   Geplaatst op 03 februari 2013 om 21:55 uur

   Ik maak het meest gebruik van SolidTrust Pay. Deze kun je koppelen aan je bankrekening, dus je kunt eenvoudig geld overboeken. Dit kon bij Payza eerst ook, maar is tijdelijk niet mogelijk. E-wallets als Liberty Reserve en Perfect Money kun je nooit aan je bank koppelen; je moet dus altijd via een tussenpersoon geld overmaken.

   Elke e-wallet heeft nadelen. Maar je moet er mee leren leven als je op deze manier wilt investeren.

 • nick
  Geplaatst op 13 mei 2013 om 19:35 uur

  Hello Joeri,

  Graag een vraagje wordt jij nog regelmatig uitbetaald,,of duurt het zeer lang ik heb zopas mijn eerste withdrawal geplaatst ,,maar ik maak me wat zorgen heer en daar hoor ik op forum’s dat BB niet uitbetaald ,, wat is jou ervaring Joeri?

  • Joeri
   Geplaatst op 17 mei 2013 om 08:38 uur

   Hoi Nick,

   Ik heb op dit moment diverse openstaande uitbetalingen, van totaal meer dan $ 2100. De laatste keer dat ik daadwerkelijk geld van Banners Broker heb ontvangen, was op 11 april. Dus al meer dan een maand niets van ze gehad, terwijl ze aangeven steeds binnen 10 dagen te betalen. Afwachten is het enige wat je kunt doen.

 • nick
  Geplaatst op 20 mei 2013 om 19:34 uur

  Hello Joeri,
  Bedankt voor jou reactie,, ik hoop dat ik ooit iets zie betreft mijn withdrawal dit is zeer zeker niet goed te noemen voor een bedrijf als BB als ik hier mee moet nieuwe mensen inschrijven en hun dit vertellen dat de betalingen met ups and downs zijn zullen er veel hun rug naar toe keren.
  Ik denk dat de meeste mensen een zekerheid willen hebben dat hun geld groeit een withdrawal zou iets moeten zijn waar ze zeer streng aan hun afspraak moeten houden er kan altijd iets fout gaan maar als mensen niet meer weten wanneer ze hun geld ooit gaan zien dan gaat de zaak snel in een negatief daglicht staan waardoor minder mensen zullen de stap maken in de BannersBroker business.Zij praten altijd dat er zo veel negatief bloks zijn over BB maar daar hebben ze het zelf eindelijk aan te danken.
  Ik vraag mij eindelijk af of het ooit goed komt en of ze ooit een vertrouwbaar bedrijf worden .
  Wat mij ook opvalt als ik hier tegen over sommige affiliate spreek dat ze soms er grof uit de hoek komen , het lijkt er op dat ze niks over negative willen horen, dan stel ik mij nog de vraag hoe moeten zij zich voelen als ze niet uitbetaald worden,, het meeste dat ik hoor is meerder programma’s gebruiken maar dat heb ik al gedaan onlangs nog veel geld verloren met Profitable Sunrise,, dus ik weet het zo niet meer .
  Wat zou jij mij als advies kunnen geven Joeri? Zijn er nog vertrouwbaar programma’s op het net of is het meestal scam.

  MVG
  Nick

  • Joeri
   Geplaatst op 20 mei 2013 om 20:07 uur

   Hoi Nick,

   Ter informatie: Banners Broker is géén bedrijf en géén business. Banners Broker is gewoon een hyip. En hyips bieden geen zekerheid. Hyips geven een heel hoog rendement, maar daar tegenover staat een heel hoog risico. Hoog rendement gaat simpelweg niet samen met zekerheid. Als mensen zekerheid willen, moeten ze hun geld op een spaarrekening zetten.

   Banners Broker gaat nooit meer beter worden dan dat ze nu zijn. Ze hebben nu geldgebrek en dat lost zich echt niet ineens op. Zoals je zelf al zegt: mensen krijgen niet betaald, mensen worden negatief, daardoor melden zich minder nieuwe mensen aan, nog minder geld in kas enzovoorts.

   Als advies: kies je programma’s zorgvuldig, maar wees er wel zo snel mogelijk bij. Probeer in te stappen binnen de eerste week na de lancering. Er is in mijn ogen één uitzondering: My Traffic Value. Dit programma creëert zelf inkomsten buiten de inleg van deelnemers. Hierbij kun je dus altijd instappen.

 • Ray
  Geplaatst op 13 juni 2013 om 20:37 uur

  Sinds een maand bij BB, maar dit is alweer aflopende zaak. Ze hebben het zo gewijzigd, dat de groei minimaal is. Alleen mensen die al zo’n jaartje meedoen en er kapitaal van 25.000 euro in hebben zitten overleven nog.

  Zelfs mensen die ik ken en die nu op 15.000 euro staan, hebben geen kans meer. Of je moet behoorlijk meer geld investeren.

  Lijkt er op, dat ze de kleine gebruikt hebben om groot te worden en nu gaan ze door met de grote??????

  Verder lopen mijn panelen gewoon door en probeer ik het hoogste rendement er uit te halen en dan stoppen.

 • Bernard van de Cremer
  Geplaatst op 28 november 2013 om 22:02 uur

  Heb net vandaag van BB gehoord van een kleine investeerder, die er in 2012 minder dan 1000 dollar in heeft
  gestoken. Mijn eerste vraag werd al niet niet beantwoord:
  waar zit BB. Alleen een tel. nr. , email. Geen POB, postbus of
  een fysiek adres. Dan gaan bij mij alle lampen op rood .
  Ook werd er aan die meneer ondanks herhaalde verzoeken nog geen cent uitbetaald, echt op de Betaalrekening. Er werd geopperd, gewoon weer te herinvesteren… Dat is om de tuin leiden. Want Jij moet de Baas Blijven Over Jouw Rekeningsaldo.
  Het lijkt mij, dat het net is als bij internationale grote banken, waar mensen echt geld op de deposito rekening hebben met een gewoon (momenteel ) laag rendement. Ook daar, plunderen sommige banken met grote namen “de kleine man”, met alle mafiose middelen die er maar zijn. De grote jongens, miljonairs durven ze niet te pakken, want die hebben goede advocaten en komen ook niet wat contanten halen. Naar mijn mening is BB dus helaas pindakaas. En het staat nog te bezien, of de grote investeerders hier ook zonder verliezen uitkomen. Geef mij maar de ‘Volksbank’ om de hoek, waar dagelijks iemand fysiek aan het loket te spreken is, die ik van gezicht ken. Die zal mij ook geen goud willen verkopen, maar zeggen dat dit rond 2001 had gemoeten, dan had je nu nog 1000 dollar per troy ounce winst, die ook morgen verzilverd kan worden per verkooporder. Ooit deed ik met het zgn. Amway verkoopsysteem mee, een firma met kantoor, geheel bonafide. Maar het verkooppiramide systeem werkte niet voor mij, omdat ik te weinig mensen ‘onder mij’ in het netwerk had, die ook nog eens te weinig omzet maakten. Klaro ? Verloren heb ik niets, gewonnen ook amper, per tijdsuur wat ik daaraan besteedde misschien 3 gulden.
  Ook bv Mexicaanse staatsobligaties met pakweg 8 % , als die zouden bestaan, vertrouw ik voor geen cent. Er is te veel gebakken lucht.

 • g v d akker
  Geplaatst op 30 november 2013 om 20:12 uur

  ik heb 1000 euro te goed van bb ik ben 66 heb een pensioentje.
  laten zij zig schamen
  ik kan niet eens meer mijn site op ze geven gewoon geen antwoord op je vragen .
  het zijn gewoon oplichters die bb de mensen geld uit hun zakken kloppen en niet terug betalen.
  hoe kan ik het aangeven als diefstal want dat is het gewoon

  m v g
  g v d akker

 • Billy
  Geplaatst op 13 december 2013 om 22:00 uur

  Ik ben al een jaar bezig met uitbetaling maar ieder keer krijg ik te horen dat het binnen paar maanden goed komt..Heb al 3000 dollar en wil nu wat zien om te kijken of het waar is…Allemaal Bull Shit verhalen..wacht nog ff af en daarna zal ik ook aangifte doen.Heb in Juli geprobeerd 500 dollar uit te betalen geld weg en niks terug gezien en je kan niemand bereiken…