Slim Geld Verdienen | AdHitProfits
1898
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1898,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

AdHitProfits

AdHitProfits is een revenue sharing programma op basis van advertentieverkoop. De eerste drie maanden na de start liep dit programma als een trein, maar sinds de zomer van 2013 zijn de inkomsten en uitbetalingen gedaald tot praktisch 0.
ADHITPROFITS

AdHitProfits is een revenue sharing programma op basis van advertentieverkoop. Het programma is nog wel online, maar betaalt haast niets uit.

GESCHIEDENIS

AdHitProfits is online sinds 6 april 2013.

MEEST INTERESSANT

In principe is AdHitProfits sustainable. Oftewel: het programma betaalt alleen geld uit als er geld binnenkomt.

FINANCIEEL

Ik heb $ 135 ingelegd in AdHitProfits. Helaas heb ik maar $ 77 kunnen opnemen. Zodoende een ROI van 57%.

AdHitProfits is een revenue sharing programma. Revenue sharing betekent zoveel als inkomstendeling. Alle door de site gegenereerde inkomsten worden eerlijk verdeeld over de deelnemers, naar gelang het aantal posities: hoe meer posities je hebt, des te meer geld je uitbetaald krijgt.

Inkomsten uit advertenties

AdHitProfits verdient geld door de verkoop van advertenties. Als je AdHitProfits opzoekt op alexa.com, dan zie je dat de site (nog steeds) vrij goed scoort. Momenteel een global rank van zo’n 5100 – al is er wel een dalende trend.

Alle inkomsten uit de advertenties wordt evenredig verdeeld over de aangeschafte posities van de deelnemers. Om voor uitbetaling in aanmerking te komen, moet je echter wel elke dag een rits banners klikken en advertenties bekijken.

Opbrengsten

De eerste drie maanden na de start ging het programma als een trein. Er werden soms rendementen van meer dan 10% per dag gehaald! Helaas zijn de opbrengsten sinds afgelopen zomer drastisch terug gelopen. Om die reden adviseer ik ook om niet meer met dit programma te starten. De paar centen die je per dag mee kunt verdienen, staan niet in verhouding tot de hoeveelheid tijd die je eraan moet besteden.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.