Slim Geld Verdienen | Aan de slag met PaidVerts
2197
post-template-default,single,single-post,postid-2197,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Aan de slag met PaidVerts

Aan de slag met PaidVerts

In dit artikel ga ik je het stappenplan geven om te starten met PaidVerts, de Paid-To-Click website van My Traffic Value. Voor algemene informatie over PaidVerts en over de totstandkoming van dit programma wil ik je verwijzen naar mijn vorige artikel PaidVerts: een revolutie in PTC.

Stappenplan

Aanmelden bij PaidVerts

Als je nog geen account hebt bij PaidVerts of My Traffic Value, dan kun je je hier registreren. Heb je wel een account bij My Traffic Value? Dan kun je die inloggegevens ook gebruiken bij PaidVerts. Je hoeft dan alleen maar je account te activeren.

Activeren

Als je voor het eerst inlogt op PaidVerts, dien je je account te activeren. Dat doe je door de Activation Ad te bekijken.

Kopieer en plak de drie tekstregels in de bijbehorende vakjes (door middel van het knopje rechts van het gele vakje) en klik op de knop Proceed To Advertisers Website. Bekijk de bijbehorende site voor minimaal 30 seconden. Als de timer op 0 staat, klik je op de knop Confirm. Nu is je account geactiveerd voor een periode van 7 dagen. Om je account actief te houden, moet je minimaal één keer per 7 dagen een Activation Ad bekijken.

Bonus Ad Points

Als je nu terugkeert naar de Members Page, zie je dat je 50 BAP hebt ontvangen. BAP staat voor Bonus Ad Points. Deze punten heb je nodig om betaalde advertenties te ontvangen. 2000 BAP staat gelijk aan $ 1.

Als je een positief BAP saldo hebt, kun je betaalde advertenties toegewezen krijgen. Zodra je een advertentie in je account verschijnt, wordt de tegenwaarde in BAP van je BAP saldo afgetrokken. Stel, je hebt een saldo van 5000 BAP en je ontvangt een advertentie ter waarde van $ 0.10. Dan wordt er 200 BAP van je saldo afgehaald; je hebt dus nog 4800 BAP over. De advertentie moet je vervolgens binnen 18 uur bekijken, om het geld te kunnen ontvangen. Bekijk je de advertentie niet op tijd? Dan gaat de advertentie naar iemand anders. De BAP ben je echter kwijt.

BAP verdienen

Om advertenties te kunnen ontvangen, moet je een positief BAP saldo hebben. Hoe meer BAP je hebt, des te hoger de waarde van de toegewezen advertenties wordt. Het is dus zaak om je BAP saldo zo hoog mogelijk te houden.

Er is een aantal manieren om BAP te verdienen.

 • Per dag kun je 16 Activation Ads bekijken. Per Ad krijg je 25 BAP bijgeschreven, in totaal 400 BAP welke een waarde van $ 0.20 vertegenwoordigen. Als je in totaal 100 Activation Ads hebt geklikt, ontvang je er nog maar 8 per dag.
 • Start een advertentiecampagne. Dit kan vanaf $ 1. Hiervoor krijg je 50 views van minimaal 30 seconden op je website en 125 banner impressies. Per $ 1 aan advertentiecampagnes ontvang je 3100 BAP. Deze vertegenwoordigen een waarde van $ 1.55!
 • Je kunt met je BAP ook spelletjes spelen en BAP winnen. Dit zijn dezelfde spellen als op My Traffic Value. Momenteel zijn er zeven spellen beschikbaar, maar uiteindelijk moeten alle spellen ook gespeeld kunnen worden met BAP.

Opbouwen zonder geld in te leggen

De snelste manier om geld te verdienen is om advertentiecampagnes te kopen. Zoals gezegd, kan dit al vanaf $ 1. Heb je geen zin om geld in te leggen in PaidVerts? Geen probleem, ook zonder enige inleg kun je geld verdienen met PaidVerts.

Per dag kun je 16 Activation Ads bekijken. Dit levert in totaal 400 BAP op. Voor deze BAP zul je $ 0.20 aan advertenties ontvangen. Als je deze advertenties binnen de gestelde termijn van 18 uur hebt bekeken, zul je netto $ 0.19 verdient hebben ($ 0.20 – 5% referral commissie).

Doe dit net zo lang tot je $ 1 in je account hebt (dit zal waarschijnlijk binnen twee weken het geval zijn). Hiervan kun je dan je eerste advertentiecampagne kopen, welke 3100 BAP oplevert.

Sneller geld verdienen

Uiteraard gaat het sneller als je meteen advertentiecampagnes gaat aanschaffen. Je kunt geld inleggen vanaf PayPal, Solid Trust Pay, Egopay, Perfect Money, Western Union of per bankoverschrijving. En mocht je al een My Traffic Value account hebben, dan kun je je saldo eenvoudig van de ene naar de andere site overhevelen.

Een andere manier is het promoten van PaidVerts. Als mensen zich via jou aanmelden, zul je commissies ontvangen. Je krijgt 5% van de waarde van de door jouw referrals bekeken advertenties uitbetaald en zelfs 10% van de door jouw referrals aangeschafte advertentiecampagnes!

Ook Slim Geld Verdienen?

Wil je ook Slim Geld Verdienen met PaidVerts? Meld je dan nu aan!

Joeri
joeri@slimgeldverdienen.nl

Aloha, ik ben Joeri en op deze website vertel ik hoe ik een passief inkomen via internet aan het opbouwen ben. Zonder grote investeringen te doen, zonder producten te verkopen, zonder niche websites te bouwen en zonder actief mensen te werven. Meer informatie over mij en over dit project vind je op de pagina Over Slim Geld Verdienen.

3 Reactie's
 • Bertje
  Geplaatst op 22 mei 2014 om 15:20 uur

  Hey,

  Inmiddels ben ik een beetje bezig met de site.
  Over hoeveel ads word je BAP verspreid?(dit kun je inperken door te upgraden toch?) want ik vind het niet echt de moeite waar om ads van $0.0005 te gaan bekijken.. Dan ben je volle dagen bezig voor $1.

  Kun je een kleine update geven van jou verdiensten tot nu toen? (zonder Ref-bonus)
  Kan mijn balance van MTV wel gebruiken maar dan moet het wel de moeite waard zijn.

  Groeten Bertje

  • Joeri
   Geplaatst op 22 mei 2014 om 20:15 uur

   Hoi Bert,

   De waarde van je ads die je in je account ontvangt is grotendeels afhankelijk van de door andere leden aangeschafte campagnes. Als iemand in één keer $ 500 besteed aan campagnes, dan komen daar ads met hogere waarde uit voort dan uit een campagne van $ 5.

   Daarnaast speelt het aantal BAP dat je hebt ook mee. Hoe hoger je BAP saldo, des te hogere ads je zult krijgen. Ik heb 160k BAP en ik ontvang elke dag wel een ad van $ 1 tot $ 2.

   Je kunt inderdaad een Ad Filter aanschaffen (My Account > Ad Filter). Dat kost eenmalig $ 10. Ik heb dat ook gedaan, ik ontvang geen advertenties lager dan $ 0.02. Maar je kunt elke waarde tussen de $ 0.0005 en $ 0.99 instellen.

   T/m vandaag heb ik het volgende verdient bij PaidVerts:
   $ 60.07754 aan Ad Earnings (660 bekeken ads) en $ 31.74071 aan ref. commissies. Zelf heb ik $ 81 aan advertenties besteed. De rest van de BAP heb ik ontvangen door twee milestones (500 en 50k BAP).

   Succes, Joeri

 • Sander
  Geplaatst op 26 mei 2014 om 17:41 uur

  Hoi Joeri,

  eindelijk verdienen we echt geld aan MTV/Paidverts, aangezien de aandeelprijzen flink aan het stijgen zijn natuurlijk. Nu ongeveer $0.40 per aandeel.

  Nu heb ik 2 vragen aan jou:
  1. Als ik mijn aandelen verkoop, ruim 39.000, heb ik ruim €11.000 euro te pakken (en dan reken ik mijn BAP van Paidverts nog niet eens mee). Maar als ik dit laat overmaken naar mijn bankrekening, hoef ik dit dan niet aan te geven bij mijn bank dat ik zoveel krijg? Kan me voorstellen dat dit er uit zou zien als een zeer merkwaardige transactie.
  2. Moet ik over dit bedrag eventueel ook nog belasting betalen, en zo ja, hoeveel? Ik denk zelf dat dit ‘slechts’ onder de vermogensbelasting hoort, en dat ik dus alleen bij mijn belastingaangifte hoef te betalen als mijn totale vermogen hoger is dan de door de overheid ingestelde drempel (dacht iets van €20.000).

  Ik zou het waarderen als je een email met je antwoord naar mij kan sturen! Dit omdat ik niet iedere dag op je website te vinden ben!

  Groeten Sander