Slim Geld Verdienen | 2Leads2Cash
1902
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1902,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

2Leads2Cash

2Leads2Cash was een compleet geautomatiseerd follow-your-sponsor programma met geforceerde matrix, dat 100% commissies betaalt. Dit programma is inmiddels niet meer online.
2LEADS2CASH

2Leads2Cash was een compleet geautomatiseerd follow-your-sponsor programma met geforceerde matrix, met 100% commissies.

GESCHIEDENIS

2Leads2Cash ging op 15 februari 2013 online. Door het ontbreken van een goed product liep de interesse na enkele maanden terug. Begin 2014 is het programma gestopt.

MEEST INTERESSANT

Een goed compensatieplan en 100% commissies.

FINANCIEEL

Ik heb $ 110 ingelegd voor een positie en totaal heb ik $ 490 uit het programma kunnen opnemen. Dat geeft een ROI van 445%.

2Leads2Cash was een compleet geautomatiseerd follow-your-sponsor programma met geforceerde matrix, dat 100% (!) commissies betaalde. Deze matrix was een 2×2 matrix en had zodoende slechts 6 spots (2 op level 1 en 4 op level 2) die gevuld moeten worden. Deelnemers ontvingen 100% commissie van de aankopen op het 2e level. De commissies van het 1e level gaan naar de persoon boven jou (jouw sponsor).

2Leads2Cash is ondertussen niet meer online. De voornaamste reden hiervoor is het ontbreken van een goed product. Sterker nog, het pakket aan e-trainingen en pdf documenten is er nooit gekomen. Een gemiste kans, want het compensatieplan zat wel goed in elkaar.

Wil je meer nog wat artikelen lezen over 2Leads2Cash? Hieronder een overzicht.

23 Reactie's
 • Christian Lemaire
  Geplaatst op 18 februari 2013 om 15:12 uur

  Hallo,

  Ik ben al aardig enthousiast geraakt over het nieuwe systeem. Ik heb echter nog wel een vraagje; Hoe lang duurt een cycle?

  • Joeri
   Geplaatst op 18 februari 2013 om 15:21 uur

   Hoi Christian,

   Dat is van te voren niet te zeggen, dat is helemaal afhankelijk van de snelheid waarmee er nieuwe verkopen gerealiseerd worden. Het kan een paar weken duren, maar het is ook mogelijk dat je meerdere cycles op één dag hebt. Er staat dus geen termijn voor, echter hoe meer actie je zelf onderneemt, des te sneller het zal gaan. Succes!

 • Bertje
  Geplaatst op 18 februari 2013 om 17:56 uur

  Joeri,

  Wat nou als je geen refs kunt krijgen? Dat kan ik niet echt vinden in je verhaal?

  Of een andere vraag hoe krijg je ze wel zonder blog of website?

  • Joeri
   Geplaatst op 18 februari 2013 om 19:00 uur

   Als je echt geen referrals kunt vinden, blijft je matrix leeg 🙂 Maar zoals ik in het stuk schreef, zijn er 4 manieren waarop je matrix gevuld kan worden. Als je zelf geen referrals hebt, blijven er nog steeds twee manieren over. Je hebt echter sowieso twee refs nodig om in de toekomst geld uit het programma te kunnen opnemen.

  • Joeri
   Geplaatst op 19 februari 2013 om 10:36 uur

   Bert, speciaal voor jou in het leven geroepen 😉 De 2Leads2Cash Teambuild.

   • Bertje
    Geplaatst op 19 februari 2013 om 20:01 uur

    Joeri,

    Super, heb me inmiddels aangemeld. Mijn complimenten voor je snelle reactie en acties.

 • ann
  Geplaatst op 18 februari 2013 om 21:41 uur

  Joeri,

  Als je meerdere referrals kunt vinden, ben je dan beter af, deze onder jezelf te brengen, of onder je eerste twee referrals? Want als ik het goed begrijp, verdien je commissie tweede lijn onder jou.

  • Joeri
   Geplaatst op 19 februari 2013 om 06:46 uur

   In principe maakt dat niet uit. Als jouw eerste twee spots van de matrix (je level 1 dus) gevuld zijn, en je hebt zelf een derde referral, dan komt die automatisch op level 2 spot 1 en ontvang je daar commissies over. Dit heet spillover.

   Echter, als je goed contact hebt met jouw referrals, dan kun je besluiten om die derde referral onder jouw eerste in te laten schrijven. Voor de matrix maakt het niet uit, maar jouw 1e ref heeft dan zelf ook 1 persoonlijke ref en is dus al halverwege kwalificatie voor het geld kunnen opnemen.

   Nu ik dit typ, komt er een ideetje in mij op. Dit zal ik later vandaag uitwerken 🙂

 • Joey
  Geplaatst op 22 februari 2013 om 03:59 uur

  Hey Joeri,

  Wat vind ik dit toch verdacht veel op G1G4 lijken en volgens mij het het precies hetzelfde. Dat programma bestaat althans een jaar of 10 nu dus waarschijnlijk zal dit programma ook wel lang gaan draaien. Heb er wel altijd een beetje moeite mee zulke programma’s te promoten omdat het echt een piramide spelletje is wat het niet legaal maakt.

  Groetjes Joey

  • Joeri
   Geplaatst op 22 februari 2013 om 10:31 uur

   Hoi Joey,

   Qua structuur lijkt het inderdaad erg veel op G1G4 (en nog heel veel andere programma’s). Er zijn wel een paar verschillen: bij G1G4 gaat men uit van giften en bij 2L2C koop je advertentieruimte en een nog niet bekend product (programma is nog in de “soft launch” en dit product komt pas beschikbaar bij de daadwerkelijke launch). Op deze manier omzeilen de programma’s het stempel “piramidespel”. Ander verschil: bij G1G4 moet je (volgens mij) de giften steeds handmatig doen, 2L2C is volledig automatisch.

 • denise cruysberghs
  Geplaatst op 22 februari 2013 om 19:19 uur

  ik heb geld gestort in mijn nieuwe solid trust pay account, maar het bedrag is nog niet in mijn account, pending ….
  is dat normaal ?
  dus moet ik wachten met mij aan te melden

  • Joeri
   Geplaatst op 22 februari 2013 om 19:27 uur

   Ja, dat kan wel even duren, tot wel een paar dagen. Je kunt je wel vast aanmelden, maar je moet wel even wachten met jouw link sturen tot je een matrix gekocht hebt.

 • denise cruysberghs
  Geplaatst op 24 februari 2013 om 10:30 uur

  Joeri, ik doe mee, ik heb je mijn link doorgestuurd
  gtjes,
  denise

 • Joey
  Geplaatst op 24 februari 2013 om 14:01 uur

  Hey Joeri,

  Als het idd zo is dat het automatisch gaat de “gifts” geven zou dat wel heel fijn zijn. Maar zoals ik had begrepen weet je dat ook nog niet zeker. Houd van programma’s wat op zichzelf lopen waar je niet naar hoeft om te kijken.

  Groetjes Joey

  • Joeri
   Geplaatst op 25 februari 2013 om 10:39 uur

   Ik weet het van G1G4 niet zeker of dat handmatig gaat. Ik heb dat alleen maar gehoord van anderen, maar ik weet het niet zeker omdat ik niet aan dat programma mee doe.

   2L2C gaat wel volledig automatisch. Alleen je eerste matrix moet je handmatig kopen, commissies ontvangen en nieuwe matrixen aanschaffen gaat allemaal vanzelf.

 • Martin
  Geplaatst op 01 maart 2013 om 13:27 uur

  Ik heb nog en vraag. Voor 2l2C zijn zowel Payza als STpay noodzakelijk. Zij behouden zich het recht voor naar één van beide de commissies te betalen. Is het dan ook zo dat de commisies op beide rekeningen gaan verschijnen? (dus gesplitst?) Als op één van de rekeningen niet voldoende saldo staat (door deze splitsing) kan het dus zijn dat er automatisch geen nieuwe matrix aangekocht kan worden. Tis mij dus niet helemaal duidelijk.

  • Joeri
   Geplaatst op 01 maart 2013 om 13:48 uur

   Hi Martin,

   Het klopt dat 2L2C naar beide e-wallets commissies kan uitbetalen. Echter, dit programma (geen enkel programma) kan natuurlijk automatisch geld van een e-wallet afhalen. Dus het aankopen van een nieuwe matrix gaat anders.

   Neem nog even het onderste plaatje uit de tekst voor je. Je krijgt uitbetaald over de nummertjes 3 t/m 6.

   Als 3 gevuld wordt, krijg je $ 100 commissie (netto iets van $ 96).
   Als 4 gevuld wordt: ook $ 100.
   Als 5 gevuld wordt, krijg je $ 90 commissie (netto ca. $ 87). Dit is $ 100 minus 10% admin fee voor de aankoop van de volgende matrix.
   Als 6 gevuld wordt, krijg je geen geld uitbetaald, maar je krijgt dan het recht op een nieuwe matrix. De nieuwe matrix krijg je pas als alle spots van je eerdere matrix vol is. In theorie kunnen spot 5 en 6 eerder vol zijn dan 3 en 4. Je krijgt dan je nieuwe matrix pas als 3 en 4 ook gevuld zijn. Als 6 wel de laatste is, krijg je de matrix natuurlijk meteen.

 • Martin
  Geplaatst op 01 maart 2013 om 14:14 uur

  Ach ja, nu snap ik het. Thanx!

 • Wouter
  Geplaatst op 08 maart 2013 om 16:34 uur

  Joeri, ik was eens benieuwd hoeveel mensen er nu in je slimme systeem meedingen en hoe snel de groei er van gaat?!
  alvast bedankt voor je reactie

  • Joeri
   Geplaatst op 08 maart 2013 om 19:31 uur

   Hallo Wouter,

   Op dit moment zijn er 21 mensen die aangemeld zijn bij het programma via de Teambuild. Daarnaast nog een paar die de registratie nog in orde moeten maken. Het aantal aanmeldingen is de laatste paar dagen wat terug gelopen, maar ik ben bezig met de voorbereidingen om deze Teambuild op andere plekken op het internet onder de aandacht te brengen.

 • NR
  Geplaatst op 13 april 2013 om 20:42 uur

  Ik heb ook interesse, zou je me wat meer informatie toe willen sturen (stappenplan)?

  • Joeri
   Geplaatst op 14 april 2013 om 09:41 uur

   Dat is mooi, ik zal je zo een mail sturen met de nodige informatie.

 • Edwin
  Geplaatst op 03 januari 2014 om 21:14 uur

  Beste Joeri,

  Ik vind je website helemaal top!
  Maar ik wil je wel waarschuwen 2leads2cash is een online piramidespel!!
  Ze mogen het dan wel follow-your-sponsor of teambuild noemen, maar het is gewoon een ordinair piramidespel.
  Piramidespelen vallen in Nederland sinds 1998 onder de verboden kansspelen van de Wet op de kansspelen.

  Dus kijk uit waar je mee te koop loopt!!!!

  Edwin